- Emoji Skoru
- 820
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi nurdegilnurella
-
Buraya da konu aç muhakkak tamam mı ? Ortalığı da ayağa kaldır içişleri dışişleri hepsi seferber olsun shshshshsBen bekarım, bir gün evlenir de gelin olursam hepimizin adına naz yapıp böyleli davrancam, sözbileziği burda kk’ya seçtiricem kız, anket açarız ama babamı ikna edemem, böyle bi konuda sorun çıkarmaz ne yazık ki
Cimere bile şikayet ederim gerekirse kdkdkdkdksBuraya da konu aç muhakkak tamam mı ? Ortalığı da ayağa kaldır içişleri dışişleri hepsi seferber olsun shshshshs
PuahhahahaCimere bile şikayet ederim gerekirse kdkdkdkdks
Ben daha fazla yorum yapmayacağım hakkinizda hayirlisi olsun diyorum bazi seyleri yasayarak ogreneceksiniz sizde. Sizin en bastan ben bu modeli istiyorum diyip gostermemeniz gerekiyordu ama ailenizde oyle dusundugu icin sizde bunun yanlisligini sorgulamiyorsunuzBen zaten anlayışsız bi insan degilim gözümde olmadi altinda parada gözüm olsa onu beklemezdim yıllardır evlenmeyi bekliyorum maddi durumu olmadigini da biliyordum yani herks oyle bi yazmis ko sanki ben paragözüm. Ailem sorun edecek ailem anlayışla karşılamaz bu durumu ben napiyim hep ben arada kaliyorjm kafalarına gore almışlar diye bana hic sormadılar bunu aldık diye benim sececumi onlarda biliyofu gösterdim zagen ne moxel istediğimi ama bana demeden baska aldılar cok mu dogru bu durum
Hhahahaha geldimGözüm @Aysenaz11 i arıyor . Nerdesin kız nöbette misin yoksa? Senin yorumlar efsane gelde iki yorum yap da gelin adayı kendine gelsin shshs
Ya sne ne biliyorsunda atıp tutuyorsun taniyo musun Beni buraya gelince herkes cok anlayisli kesilir normalde nasılsınız bakalım PARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIMNe kadar toksiksin ya Allah o ailenin yardimcisi olsun..yatlar katlarda istedin mi?? Gerci senin gibiler kıymetli olur biz hic biseye karismadik bi kiymetimiz olmadi bildiginiz gibi yapmaya devam edin en iyisi
Hımm hiç parada gözünüz yok tabii.Dumduz hic desen olmayan 20 gr aldılar benim istediğimde trabzon modeldi 20 gr fiyat farkı ikisi arasında cok var midir 50 derken o abartmış olabilir cunku
bence de resimlerini at, bu kadar tantanaya gerek var mi bakalimHhahahaha geldim
Güzelim sen alnan bilezikle istediğin bileziğin fotosunu at ona göre yorumlayalım.
Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyorBen daha fazla yorum yapmayacağım hakkinizda hayirlisi olsun diyorum bazi seyleri yasayarak ogreneceksiniz sizde. Sizin en bastan ben bu modeli istiyorum diyip gostermemeniz gerekiyordu ama ailenizde oyle dusundugu icin sizde bunun yanlisligini sorgulamiyorsunuz
ZDNGIN biri de seni bekliyordu çünküYa sne ne biliyorsunda atıp tutuyorsun taniyo musun Beni buraya gelince herkes cok anlayisli kesilir normalde nasılsınız bakalım PARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIM
Onlarin aldığı dumduz hic desen bisey yok benim istediğim trabzon model diye geciyo benimkide aslinda isciliksiz diye geciyo bu arada ama oyle degilmisbence de resimlerini at, bu kadar tantanaya gerek var mi bakalim
MasumPARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIM
Normalde nasilim biliyomusun niye bilezikleri bana sormadan aldiniz diyemeyen biriyim eltime ev aldiniz bana niye almadiniz diyemeyen biriyim eltime arsayi satip araba aldiniz bana niye almadiniz diyemeyen biriyim eltimin elektrik su dogalgaz faturasini ödüyorsunuz da bana 5 kuruş faydaniz yok diyemeyen biriyim o yüzden senin gibiler kiymetli olur evi arabasi fatursasi ödenir bilezik modeli istedigi gibi degil diye olaylar cikar helal olsun hep senin gibi biri olmak istemişimdirYa sne ne biliyorsunda atıp tutuyorsun taniyo musun Beni buraya gelince herkes cok anlayisli kesilir normalde nasılsınız bakalım PARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIM
Evet mesela bizim buralarda cumhurbaşkanlığı ile iletişime geçip bilezik sayısını modelini onlara iletip onlardan da olumlu bir dönüş alınca bileziklerimizi almaya gidiyoruzJ
Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyor
trabzon hasir bilezikten bahsediyorsan bence düz bilezik almalari daha iyi olmus, kizma ama hic güzel degil o model.Onlarin aldığı dumduz hic desen bisey yok benim istediğim trabzon model diye geciyo benimkide aslinda isciliksiz diye geciyo bu arada ama oyle degilmis
Bilezik deyince aklıma bileziksever limoncu adlı üye geldi eskiler hatırlarlar . Kocasıyla sorunlu kaynanasıyla sorunlu umru olmazdı . Bilezik alırdı devamlı altının günlük iniş çıkışını bilirdi . Starbucks a bilezikleriyle gittiğini yazardı hepBuraya da konu aç muhakkak tamam mı ? Ortalığı da ayağa kaldır içişleri dışişleri hepsi seferber olsun shshshshs