Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya da konu aç muhakkak tamam mı ? Ortalığı da ayağa kaldır içişleri dışişleri hepsi seferber olsun shshshshs

Bence de haksızsın. Pireyi deve yapıp çocuğu soğutma kendinden bence. Sonra kocam annesinin etkisinde kalıyor diye başlık açacaksın. Ayrıca mesela 5 bilezik taktılar. Git birinden vazgeç 4 tane işçilikli al. Ki bence çok saçma. Ya da sevgiline desyedin bir tane az tak ama bemşm dediğim olsun diye. Yani biraz orta yol bulunabilir ya. Altın takmıyoruz dememiş ki insanlar

Ben daha fazla yorum yapmayacağım hakkinizda hayirlisi olsun diyorum bazi seyleri yasayarak ogreneceksiniz sizde. Sizin en bastan ben bu modeli istiyorum diyip gostermemeniz gerekiyordu ama ailenizde oyle dusundugu icin sizde bunun yanlisligini sorgulamiyorsunuz

Gözüm @Aysenaz11 i arıyor . Nerdesin kız nöbette misin yoksa? Senin yorumlar efsane gelde iki yorum yap da gelin adayı kendine gelsin shshs
Hhahahaha geldim

Güzelim sen alnan bilezikle istediğin bileziğin fotosunu at ona göre yorumlayalım.

Ne kadar toksiksin ya Allah o ailenin yardimcisi olsun..yatlar katlarda istedin mi?? Gerci senin gibiler kıymetli olur biz hic biseye karismadik bi kiymetimiz olmadi bildiginiz gibi yapmaya devam edin en iyisi
Ya sne ne biliyorsunda atıp tutuyorsun taniyo musun Beni buraya gelince herkes cok anlayisli kesilir normalde nasılsınız bakalım PARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIM

Dumduz hic desen olmayan 20 gr aldılar benim istediğimde trabzon modeldi 20 gr fiyat farkı ikisi arasında cok var midir 50 derken o abartmış olabilir cunku
Hımm hiç parada gözünüz yok tabii.
Sizin istediğiniz modelin 15 grlık modelini alıp kalan 5 grlığı işçiliğe saysalardı normal mi olacaktı o zaman?
Siz 20gr istiyorum deyip geçmemişsiniz çünkü istediğim model olacak demişsiniz bana parada pulda gözüm yok diyen insanın isteği gibi gelmedi.
Siz de işçiliğin farkındasınız ki bu kadar takmışsınız şimd satsanız istediğiniz modeli aynı gramla alsanız fiyat farkı olacak belli ama düğün hediyesi böyle bir şey değil işte.
Bir de sizin orası neresi ya bu kadar sert kuralları olan merak ettim

J
Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyor

Ya sne ne biliyorsunda atıp tutuyorsun taniyo musun Beni buraya gelince herkes cok anlayisli kesilir normalde nasılsınız bakalım PARAGOZ BI INSAN OLSAYDIM ZDNGIN BIRINI SECERDIM
Normalde nasilim biliyomusun niye bilezikleri bana sormadan aldiniz diyemeyen biriyim eltime ev aldiniz bana niye almadiniz diyemeyen biriyim eltime arsayi satip araba aldiniz bana niye almadiniz diyemeyen biriyim eltimin elektrik su dogalgaz faturasini ödüyorsunuz da bana 5 kuruş faydaniz yok diyemeyen biriyim o yüzden senin gibiler kiymetli olur evi arabasi fatursasi ödenir bilezik modeli istedigi gibi degil diye olaylar cikar helal olsun hep senin gibi biri olmak istemişimdir

J

Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyor
Evet mesela bizim buralarda cumhurbaşkanlığı ile iletişime geçip bilezik sayısını modelini onlara iletip onlardan da olumlu bir dönüş alınca bileziklerimizi almaya gidiyoruz

Onlarin aldığı dumduz hic desen bisey yok benim istediğim trabzon model diye geciyo benimkide aslinda isciliksiz diye geciyo bu arada ama oyle degilmis
trabzon hasir bilezikten bahsediyorsan bence düz bilezik almalari daha iyi olmus, kizma ama hic güzel degil o model.

Buraya da konu aç muhakkak tamam mı ? Ortalığı da ayağa kaldır içişleri dışişleri hepsi seferber olsun shshshshs
Bilezik deyince aklıma bileziksever limoncu adlı üye geldi eskiler hatırlarlar . Kocasıyla sorunlu kaynanasıyla sorunlu umru olmazdı . Bilezik alırdı devamlı altının günlük iniş çıkışını bilirdi . Starbucks a bilezikleriyle gittiğini yazardı hep Konu sahibi , bilezik takan kaldı mı artık ? Düğün sonrası saklanıyor . Ajda ya da bileklik vs takılıyor en fazla sonrası . Modelinin ne önemi var . Satılıp araba ev vs olmuyorlar mı bu mübarekler günün sonunda hep?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`