- Emoji Skoru
- 820
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi nurdegilnurella
-
E takmayacaksın zaten alsalar ne olacak. Ailenin bunu sorması da çok ayıp yahu cidden. Bence ailene sen güzelce izah et yok istediğim modeli almadılar bilmem ne vs deme . Deki babacığım bütçeleri ona yetiyormuş onu alacaklarmış bende çok beğendim zaten deYa ben babama aldırdım cubmu istsdigim bilezigi hepsinin aynı olmaso lazim ben bunu aldırcam diye babama da aldırdım aynısını diyecekler niye farklı alıyorlar
Yani aslında dediğiniz doğru modeli seçtiriyorlar en kötü fotoğraf atsalar sen de şu olsun derdin. Ama seni zarara sokacak bir model seçmemişler öyle düşün.Yok hepsi aynı olsun. Sonucta biliyorlardı ne istedigimi habersiz farkli almaları cok mu normal
Boşan o zaman.Benim ailem anlayisli karşılamayack bu konuda kafalarına gkre gidip aldılar bide dumduz desensiz ben kimsede görmedim ohle bilezik. Ailemle onun arasında kalacağım yaşadığım stres yetti gercejgen bıktım ben de
cok simariksin be ! müstakbel esin umarim bunun farkina erken varir.Yok hepsi aynı olsun. Sonucta biliyorlardı ne istedigimi habersiz farkli almaları cok mu normal
Böyle yaparsa o düğün de olmayacak muhtemelenBoşan o zaman.
Modeli zaten sordulae fotosunu attım ona rağmen sormadan aldılarYani aslında dediğiniz doğru modeli seçtiriyorlar en kötü fotoğraf atsalar sen de şu olsun derdin. Ama seni zarara sokacak bir model seçmemişler öyle düşün.
Siz sizin oradasınız ama karşı taraf da kendi bölgesinde yaşıyor. Belki de onların adetinde takıyı gidip düz işçiliksiz alıyorlardır? 50 bini siz gönderin evleneceğiniz kişi değiştirsin? Babam şunu aldı eşimin anne babası bunu aldı, sizin katkınız olacak mı bu evliliğe düğün dernek işine? Bizim buralar yazıp duruyorsunuz, niye sizin oralardan birini bulmadınız, siz niye diğer tarafın gelenek göreneğine uymuyorsunuz? Sadece bir bilezikten sorun çıkan -o da bilezik alınıyor ama modeli beğenilmiyor- evlilikte mutlu olacak mısınız? Çalışmıyorsanız size de geçmiş olsun, maddi durumu iyi olmayan biriyle evlenmek size göre değil. Babanız biraz had bilsin, hem buraya gelecekler hem de kızımın istediği altını alacaklar, hayırdır siz kimsiniz? Milyon tane kuyumcu var kim niye sizin evinizin oraya gelmek zorunda olsun? Aşiret ağası mı babanız?J
Her herde farkli mi bu durum ben gercejyen bilmiyorum bizim burada altınların hepsini kiz gidip kendi seçiyor o beğeniyor
Yok hepsi aynı olsun. Sonucta biliyorlardı ne istedigimi habersiz farkli almaları cok mu normal
Yok cevremde gördüğüm herkeisn ayni model oluyoYa kızım zaten böyle parça parça bilezikler olmaz ailelerden. Keşke bütçeyi birleştirip, şöyle kalın bir bilezik seçseydin. Ben buradayım deseydi. Kollarda bilezik gözükmez öyle güzel. Sahte gibi toptan almışlar ödünç almışlar derler hepsi aynı olursa.
Tüm kk toplandı seni ikna etmeye uğraşıyorlar farkında mısın shshsh senin gibi gelinleri el üstünde tutuyorlar ya ona yanarımModeli zaten sordulae fotosunu attım ona rağmen sormadan aldılar
Yok cevremde gördüğüm herkeisn ayni model oluyo
Sizin oradan evlenseydiniz keşke.Hic sorulmadı bile kafalarına gore almışlar dumduz hic deseni bile yok. Bizim burda gelin kendj seçiyor bilezigi
Farkli sonucta her yerdeO zaman kurdale tak onlara. Belli olsun ailelerden geldiği.
Ben hiç öyle gelinin kollarında hep aynı bilezikler olduğunu görmedim hele hasır için.
Bugün tüm yorumların nokta atışıydı konularda . Valla yurtdışında yaşıyorsun , çoğu konuya buradaki üyelerden doğru yorumların var . Çok haklısın geneSiz sizin oradasınız ama karşı taraf da kendi bölgesinde yaşıyor. Belki de onların adetinde takıyı gidip düz işçiliksiz alıyorlardır? 50 bini siz gönderin evleneceğiniz kişi değiştirsin? Babam şunu aldı eşimin anne babası bunu aldı, sizin katkınız olacak mı bu evliliğe düğün dernek işine? Bizim buralar yazıp duruyorsunuz, niye sizin oralardan birini bulmadınız, siz niye diğer tarafın gelenek göreneğine uymuyorsunuz? Sadece bir bilezikten sorun çıkan -o da bilezik alınıyor ama modeli beğenilmiyor- evlilikte mutlu olacak mısınız? Çalışmıyorsanız size de geçmiş olsun, maddi durumu iyi olmayan biriyle evlenmek size göre değil. Babanız biraz had bilsin, hem buraya gelecekler hem de kızımın istediği altını alacaklar, hayırdır siz kimsiniz? Milyon tane kuyumcu var kim niye sizin evinizin oraya gelmek zorunda olsun? Aşiret ağası mı babanız?
Farkli sonucta her yerde
En doğrusu burca göre evlenmek . Altın şu bu boşSizin ora neresi ileride oradan kız almayayım
Mayıs anneleri onlayn gözyaşım pıtSizin ora neresi ileride oradan kız almayayım
Kızım farklıysa, eşinin ailesine de farklı işte onların adeti demek aldıkları bilezik. Bir karar ver. Keyfin için uydurma yöresel şöyle böyle.
Ben bu modeli beğendim, kendime yakıştırdım dersin
Yöresel geleneksel konulara girersen eşinin ailesi de sana "bak bizim yöremizde gelin bunu yapar bunu satın alır" der iş kitler.
Hayir onalrjn adeti degil aldıkları model kendi annesi zaten dedi ne istiyosun diye gösterdim ben de bisey demedi ki o zaman sevgilimde biliyodu yani ne istediğimi habersiz aldılar diyorum yaKızım farklıysa, eşinin ailesine de farklı işte onların adeti demek aldıkları bilezik. Bir karar ver. Keyfin için uydurma yöresel şöyle böyle.
Ben bu modeli beğendim, kendime yakıştırdım dersin
Yöresel geleneksel konulara girersen eşinin ailesi de sana "bak bizim yöremizde gelin bunu yapar bunu satın alır" der iş kitler.