Sorulmadan alinan bilezik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
üstte ki daha güzel degil mi ya ? yani madem iki tane olacak bari düz olsun . iki hasir ne
Aa hasır dediği bu mu ? Üstteki güzel tabi ki . Ben de şu altın telinden çok zorlukla işlenen o şık hasırlardan sanmıştım

Aa hasır dediği bu mu ? Üstteki güzel tabi ki . Ben de şu altın telinden çok zorlukla işlenen o şık hasırlardan sanmıştım
hayir ya , ilk bende öyle sandim , özel bir parca heves etmistir diye ama degil. düz model cok daha güzel , digerine göre. en azindan kibar duruyor

Sanki ben altin kemer vs coo fazla bisey istedim cok abartıyorsunuz
Ya olay çok şey istemen değil ki takıldığınız yerlerin anlamsızlığı. Seni de anlıyorum şu an arada kaldın da ailenin de bu konuya bu kadar takıp büyütecek olmasından korkman aşırı geliyor. Yani ailen buna bu kadar tepki vermemeli işin özü o.

Ee paragöz değilsin madem o zaman benden sana öneri sahte tak düğünde? kaç yaşına gelmişsin evlenmeye karar veriyorsun hala aileme ne derim ailem şöyle böyle. Ailene ne oluyor takacak olan sensin yatırımını yapacak olan sensin harcayacak olan sensin arada kalacağın ne var tam olarak? Biz böyle uygun gördük deyip ailesine sınır koyamayacak olan insanlar evlenmesin ya.

üstte ki daha güzel degil mi ya ? yani madem iki tane olacak bari düz olsun . iki hasir ne

Böyle trabzon hasırları set ve bir tane takılır bileziği. Çünkü set o şekilde.

Burma olursa 2li ya da 3lü birden fazla takılır.

Bizim yöremizde tek erzurum burma taçlı bilezik+yüzüğü alınır, ek olarak olursa burma alıyorlar. Bizim yöremizde kolye+küpe+pırlanta yok.

E annesi sana sormuş ya hangisini istersin diye o zaman neden muhatap oldun direkt sevgiline söyleseydin
Annesine dememiştim zaten sevgilime demiştim annesi bana sordu
Ya herkesin ailesi ayni degil kimin ne yaşadığını bilmeden ahkam kesmeyin ya

hayir ya , ilk bende öyle sandim , özel bir parca heves etmistir diye ama degil. düz model cok daha güzel , digerine göre. en azindan kibar duruyor
Hayır anlamadığım takacaksa düz daha güzel . Ben de 23 er gramlık bilezikler var 1 kere taktım anca . Ajda aldım 9 10 ar gramlık 3 tane hepsi farklı model , altın rengi saat takarsam kırk yıl da bir onları takıyorum . Herkes öyle yapıyor Türkiye de artık . Kalın bilezikleri yatırımlık oluyor . O yüzden modelinin ne önemi var ? Değeri önemli .

Orası da muallak. Hem takmayacağım diyor hem de bilezikler uyumsuz oldu, kolda birden fazla hasır olabilir vs diyor

Bugün tüm yorumların nokta atışıydı konularda . Valla yurtdışında yaşıyorsun , çoğu konuya buradaki üyelerden doğru yorumların var . Çok haklısın gene
Tecrübe diyelim. Burayı küçümseyip boş boş burada takılıyorlar deniyor ama bu forumda sosyal psikoloji dersi görüyorum resmen. Sadece BDV değil bir çok konuda çok bilgi alıyorum buradan. İkili ilişki, evlilik, arkadaşlık, sevgililik, aile içi ilişkiler... hepsinde olması gereken tek bir nokta var; bir adım ben bir adım sen, bir güzellik senden bir güzellik benden. Konu açanlar bunu bir idrak etse ne ezilir ne de mutsuz olur. Ya konu sahibi gibi hep ben hep ben ya da kocaları altınları anasına verme peşindekilerde olduğu gibi hep kocam hep kocam. Burada herkesin aklına aynı soru gelmiştir, madem durumları çok iyi değil aradaki 50 bini sen gönder istediğin bilezik alınsın. Bunun yerine babam duyarsa olay çıkar deniyor, karşı tarafın babası yok mu, karşı tarafın da kendi adeti geleneği yok mu? Cebinde istediğin altını alacak paran yoksa veya istediğin altını alacak biriyle beraber değilsen seçeneklerin bellidir. Babam duyarsa şey olur, ya babana söylemeden aradaki farkı ver hallet ya babana fikrimi değiştirdim diyip onun aldığını gidip değiştir, ya da biz aramızda öyle uygun gördük baba diyip saf dışı edeceksin. Genç kızım var büyük konuşamam ama kızım şu şekil karşıma gelse nerede hata yaptım derim.

Ayyy vallahi içimi şişirdin ya inşallah kolların dolar taşar hasırlarla ne diyeyim daha ablası
Kız yazma o zaman zorla
Ailem sorun ediyor iste anlamıyorsunuz

benim bir tane kaburga tassiz bilezigim var , bir tek onu takiyorum. genelde spor haric hic cikarmam, esimin ilk anneler günü hediyesiydi. onun disindakiler düz tel bilezikler. onlarda cekmece bekliyor iste. erzurum isi bileziklerde cidden hep takilir mi sizde ?

Ailem biliyo hangi modeli istediğimi babamda aynısından aldi bana cynku dumduz sade seyi istemezler beğenmezler cebremde kimsede yok dumduz takan. Ailem karsi gelecek herkesin aile yapısı farklı tamam ben aileme karşı gelsemde ise yaramıyor anlayışla karşılayın beni de lütfen. İstediğim modeli biliyorlardı habersiz farkli alıyorlar normal mi bu durum da yani

O hasır bileziklerle gezen kimse yok benim şehrimde . Sizde var mı ? Yaşlı teyzelerde burma vs var 2şer tane vs hepsi bu . Dirseğine kadar altınla gezeniniz var mı ayol ?
Ayy hele ki Türkiye’de. Asla yani korktuğum için takıp da çıkmam zaten genel olarak altın sevmediğim için hiç takmıyorum ve öyle takıp gezene de denk gelmedim açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`