Sorumsuz Abla...

bir benzeri başımda var anlıyorum.

bence başka eve taşının annenizi de yanınıza alın o da ne halt ederse etsin.

o büyük egolardan olmadık kavgalar çıkıyor.

düzeltme: devamını okudum da annenizin bir sıkıntısı yokmuş bence siz eşinizle ayrılın evden. bırakın anneniz uğraşsın çok istiyorsa onu yetiştiren de o sonuçta.

Ben eşinize hayret ettim. Maddi olarak da sıkıntısı yoksa sorunlu ablanızla Nasıl aynı evde kalmayı kabul ediyor hayret. Bence eşinizin artık kendine özgü bir düzen kurmak istediğinden yola çıkarak istediğinizi yapabilirsiniz. Kendi evinize çıkın eşyanız vs ayarlayın. Annene kapın açık olduğunu söyle gelirse gelir. Ablan da kalsın orda

Ev kimin.Sizin mi anneninizin mi?
Sizinse ablanıza eve gelmemesini söyleyin olsun bitsin.
Annenizinse evden ayrılın kendi yuvanızı kurun.
Anneniz üzülmesin diye bağımlı yaşıyorsunuz ama anneniz ablanızın durumunu görüp üzülmüyor mu hiç tepki vermiyor mu.
Kendiniz bu durumları yaşıyorsunuz da kocanıza yaşatmaya ne hakkınız var

ablanızın sutu bozuk kardeste olsanız aynı anadan da olsanız daha resmıyette bosanmamıs bırı hangı ara ıkıncı sevgılısını yaptı ustune ımam nıkahı kıydı bukadın hala evlı bunu unutuyor sanırım....
ben olsam ılla bırılerını yanıma alacaksam sadece annemı alırdım , abşamda kendı basının caresıne baksın derdım sonucta cocuguda babasıyla kalıyormus yanı cocuk sorumlulugu da yok...

aynı apartmanda da olsa başka eve çık. ablandaki mide çöplüğü geçmiş ne geniş kadınmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…