- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Babamın sorumsuzlugu zaten ün saldı burdaki konularımda. Girdiği işte durmuyor hep ayrılıyor bırakıyor kavga ediyor . Genel olarak evde 2 calısıp 5 calısmıyor. Kız kardesim var 21 yasında mezun oldugundan beri o da 2-3 işe girdi dikiş tutturamadı parasını alamadı hep işyerleri kötü cıktı içerde parası kaldı. 1 bucuk aydır yine calısıyordu cıktı yine para vermemişler . Birde rahat biri hasta olsa işe gitmez onların mesleği öyleymiş sözde kendisi şantiye tarzı işte calısıyor işgüvenliği yani. Babam da zamanında borc yaptı yaptı kredi kartla rı na simdi hacizlik öle duruyor o borçlar sonu ne olur bilinmez. Annem ev hanımı hiç calısmadı babam calıstırmaz. Evde bi ben düzgün sorumlu biriyim. Bende iş değiştirdim ama en azından hiç bos durmayı sevmem buldugum işe girerim dayanırım kötü bile olsa. Oturduğumuz ev zaten kötü sobalı küçük yaşam alanı kısıtlı daraltan bir ev. Teyzem orda tasınsanjz rahatlarsınız diyip duruyor ben neden alayım ki tüm sorumlulugu yani hepsi bencil . Ben zaten elimden geldiği kadar yaptım ettim hala yapıyorum. Aile ferdin olunca kabul etmek gerekiyor ama cidden zor kabul etmek olayı . İnsanı cıldırtıyorlar . Hadi annem babam zzaten öle geçtim onları. Kardesim de aptalca davranıyor yani sözde rahat biri değilmiş yaz boyunca 4-5 ay yattı evde. Baska iş de mi yapamıyor bn gerekince sıkısınca ona para verdim sınav parası su parası söyleyince de ben kötü oluyorum lafını ediyormuşum cidden fedakar ve düşünceli iseniz zamanla göreviniz oluyor yaptıkça yapmanız bekleniyor. Sonra benim niye psikolojim düzelmiyor . Bizim gibi düzenli yasamak isteyen düşünceli insanlar için bu hayat cok zor..