kreş mi yahu sizin ev, söyleyin bence ne uyanık kadınlar var ya.
sonuna kadar haklısınız, bedava bakıcı bulmuş kadına bak ya! açık açık konuşmalısınız bozulursa bozulsun.
Al çocugu götür benim bir işim var diye otele annesine teslim etevet bende aynenoyle dusunuyorum nasıl bu kadar guvenıyo. benım kızımı da cagırıyo otelde oynasınlar dıye ben cocugumu gondermıyorum
yanı bıraz mantıklı olsa cogunu kımseye o kadar uzun sure bırakmanın dogru olmadıgı bılırSizin tabirinizle bu sorumsuz anneye herdaim müsait olamayacağınızı, sizinde kendinize göre plan programınız olduğunu soylemeyi denediniz mi?
Evet yanlış yapıyor, evet bu devirde bu kadar güven duyması ve kayıtsız şartsız o çocuğu sağa sola bırakması hoş değil ve evet siz bakmak zorunda değilsiniz ama sizin cephenizden olumsuz birşey duymadıysa , sizin açınızdan sorun teşgil etmediğini düsünüyor olabilir. Net olun, fikrinizi söyleyin, kendi kendine anlamasıni beklemeyin, belli ki o kapasitede değil.
kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak
ben mı tuhafım bılmıyorum ben sahsen cocuguma kıyamam baskasının evınde onca saatler kalmasına,lafa geldımıde mukemmel anne oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?