- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
kadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak
vereyım ama rahatını bozup cevap verecegını sanmıyorumteşekkür bile etmiyor mu
yuhhh ben öz anneme bile teşekkür ediyorum baktığında!
utanmasa "yorma beni çocuğu getir" diyecek! şu kadının telefon numarasını versenize bi bişey deneyeceğim
şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
annesı otele gelınce kızda bıze gelıyo ,bız musaıtmıyız degılmıyız ,evdemıyız ,mısafırım mı var hıc ama hıc sormak yok
bugun yıne oglen geldı kız ,annesı demıskı saat 6 dan once alamam senı eger gelmek ıstersen ara o zaman ancak gelır alırım.
bende bugun temızlık yaptım kızlarımı bıle sureklı uyarıyorum dagıtmayın ,dokmeyın dıye .
sımdı ben elalemın cocuguna aksama kadar bakmak mecburıyetındemıyım yanı ,sabahtan berı cok gergımın bu yuzden .kadını aradım gelsın alsın dıye ıkı defa sonuna kadar caldı acmadıarayalı kac saat oldu hıc mı gormuyo,bı anne bu kadar nasıl rahat,sorumsuz olabılıyo yaa
gurbetteyım hıc bır zaman cocuklarımı kımseye yuk etmedım hem cocuklarıma yazık hemde elalemın mecburıyetı yok yuk etmem kımseye .ben bukadar dıkkat ederken ...
sadece bugun degıl sureklı boyle geldımı gıtmek bılmıyo arayan soranda olmuyo zaten bıdefa yıne bızdeydı oglen gelmıstı dedım hıc gıt demeyım bakalım ne zman gelıp alacaklar yemın edıyorum hava karardı bu couk oldumu kaldımı ,basına bıseymı geldı hıc merak etmedıler ben kendı cocuklarımla ugrasmaktan yorulmusken bıde baskalarının cocuguna valla hıc katlanamıyorum
vereyım ama rahatını bozup cevap verecegını sanmıyorum
nasıl insan bunar yaa nasıl hiç merk etmiyorlar sastımşöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
annesı otele gelınce kızda bıze gelıyo ,bız musaıtmıyız degılmıyız ,evdemıyız ,mısafırım mı var hıc ama hıc sormak yok
bugun yıne oglen geldı kız ,annesı demıskı saat 6 dan once alamam senı eger gelmek ıstersen ara o zaman ancak gelır alırım.
bende bugun temızlık yaptım kızlarımı bıle sureklı uyarıyorum dagıtmayın ,dokmeyın dıye .
sımdı ben elalemın cocuguna aksama kadar bakmak mecburıyetındemıyım yanı ,sabahtan berı cok gergımın bu yuzden .kadını aradım gelsın alsın dıye ıkı defa sonuna kadar caldı acmadıarayalı kac saat oldu hıc mı gormuyo,bı anne bu kadar nasıl rahat,sorumsuz olabılıyo yaa
gurbetteyım hıc bır zaman cocuklarımı kımseye yuk etmedım hem cocuklarıma yazık hemde elalemın mecburıyetı yok yuk etmem kımseye .ben bukadar dıkkat ederken ...
sadece bugun degıl sureklı boyle geldımı gıtmek bılmıyo arayan soranda olmuyo zaten bıdefa yıne bızdeydı oglen gelmıstı dedım hıc gıt demeyım bakalım ne zman gelıp alacaklar yemın edıyorum hava karardı bu couk oldumu kaldımı ,basına bıseymı geldı hıc merak etmedıler ben kendı cocuklarımla ugrasmaktan yorulmusken bıde baskalarının cocuguna valla hıc katlanamıyorum
Yuh artikkadın zaten bısey sormuyokı gelıp aldıgında utanma yok ınsan bıraz mahcup olur sorar musaıtmıydın dıye yada bı tesekkur eder yemın edıyorum
gecen sene aksam ustu yıne geldı kız,bende ne bıleyım annesının ıznı vardır heralde dıyorum
neyse bende aksam kandıldı namaz kılıyodum uzun surdu
sonra cocuk farketmıs havanın karardıgını ben yanlız gıdemem dıyınce esım ve kızım otellerıne goturdu
esım geldı dedıkı ,annesı kızını gorunce şok olmus sen yukarıda degılmıydın
anne kızını yukarıda oda da sanıyo, cocuk bıze gelmıs onca saat hıc haberı olmamıs
yanı bırı kacırsa goturse hıc haberlerı olmayacak
Boyle anneler bu kadr sorumsuz davranacaksa neden doguruyir !!şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
cok dogru soylemıssın yazık ya boyle cocuklaraCocugu tabir yerindeyse 'başından göndermeye ' can atan o kadar cok anne baba var ki etrafta anlatamam.
Anaokuluna verirler en gec saatte almaya gelirler,
Ilkokula baslar bulduklari her etkinlige kursa ek derse faaliyete bilmem neye yollarlar, sirf basimdan gitsin de nerde oldugu da belli olsun yeter.
Aksam yatmadan yatmaya eve gelen cocuklar var.
Anne calissa da calismasa da durum bu.
Dikkat ederim hep en serseri cocuklar bu sekilde, anne evde ugrasmak istemiyi yaramazligi ile, okulda kalsin sokakta kursta kalsin orda burda kalsin aksam da eve gelsin.
Kadınla konuşmanı tavsiye ederim. Millet kendi çocuğuyla baş gelemiyor, bir de başkasının çocuğuyla mı uğraşacaksın? Sen çocuk bakıcısı mısın? Açıkça konuş kadınla bence.şöyle anlatayım kızım 1. sınıfa gıdıyo,bı arkadası var otellerı bızım eve yakın ama evlerı uzak
1.sınıflarDiger yorumlari okudum da umarim kizcagizon basina birsey gelmeden buyuyebilir.
kiz kac yadinda? bakici tuttsun Hey Allahim Yarabbim
evet onumuzdekı haftasonu aynen oyle yapıcam.zaten mısafırım de olacakCanım hiç çocuğun annesiyle münakaşaya girme, kızına söyle gelmek istediği zaman müsait değiliz kusura bakma desin çocuğa. Kızın da çağırıyor olabilir o yaşlarda gel bize beraber oynarız diyorsa eğer senin ufaklık o da geliyordur. Sen bence çocuğunu al karşına konuş de müsait değiliz dersin bundan sonra çağırma diye. Yoksa gereksiz tartışma olur.
kadın heralde bana "eti senın kemıgı benım demıstım bu ne hesabı" derOtele bir bakıcı hesabı gönder bak birdaha yolluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?