sorumsuz anneler!!!

saka gibi bukadarinada pes dogrusu
ben olsam derim yuzune, nasil icin rahat ediyor nasil bir anne evladini bukadar baskasina birakabilir, belki ben sapigim belki psikolojik sorunlarim var nasil guvenirsin annen degilim teyzen degilim, bir anne olarak sana sasiriyorum inanamiyorum de yuzune

gecen gun kafede 2 yasinda cocuk kalkiyor masalari geziyor geldi bizim yanimiza oturdu kac kere merdivenlerden dusecek diye odumuz patladi nisanlimla pesinden kosarken mahvolduk aman merdivenlere yaklasmasin dusmesin diye
annesi arkadasiyla haril harip sohbette, kahvesi elinde haha hihi gulup egleniyor cocuk umrunda bile degil
biz cok guzel eglendik minik yavrucakla dunya tatlisi ama annesinin bu davranisi cok yanlis belki biz alip kaciracagiz cocugu, nasil bir anne bukadar rahat olabiliyor anlamiyorum

Aynısı bende yaşadım bizim hemen evin karşısında evleri var
ama maddi durumları epey iyi biz ozaman kiradaydık bu komşu kızı saat 6 gelirdi ve eve saat akşam 11 giderdi bende hep uyararak kızım saat kaç annan baban seni hiç mi merak etmiyor derdim bu böyle sürdü o zaman kızım ortaokula gidiyordu sonra kendi evimize göçtük ve kızımın arkadaşından kurtulduk sonra öğrendim ki babası annesini sürekli dövüyormuş birde adam kendi dost tutmuş tabi evde huzursuzluk olunca kız ondan hergün bize geliyormuş birde bana keşke siz benim ailem olsaydınız dedi sonra bu kızın annesi ,ölünce kalpten adam dostuyla evlendi

İki yaşında annesi bakmıyor he hey allahım ya o çocuk anneye deli oluyordur ben oğlumun peşinden ayrılmam elini bırakmam çok ilgilenirim onsuz gezmem yinede baba baba diye oluyo

Canım biraz ters gelecek bu dediğim ama her daim sen yanında olmayacaksın o çocuğun , bu güne dek hep birileri aman kızım düşme aman o sıcak elin yanar aman aman deyip de annesini düşünmeye mecbur bırakmamışlar belli ki hiç. Bu gidişle de hep birileri kollayacak annesi kollamalıyken. Çocuk bu düşer de kalkar da ama o çocuk bir kez düştüğü vakit o merdivenden bir daha o kadın dikkat eder ilgilenir. Bence bırakmalı ilgilenmemeliymişsiniz , size ne yani elin oğlundan kızından.. Siz insanlık etmişsiniz ama bu şekilde dank etmez kafalarına. Bıraksaydınız düşseydi dank ederdi ama.

sinir oluyorum bu tiplere anne babalar sorumsuzu hiç çekilmiyor
allah korusun çocuk senin evde oynarken zıplarken kayıp bir düşse mahkeme mahkeme uğraştırır seni
bir de utanmadan yarım saatlik bırakmıştım olur

harbi var böyle anneler aşı gününde çocuk eve gönderildi diye söylenip duran anneler var ki ev hanımları
resmen evde çocuk istemiyorlar
ayrıca otel de mi çalışıyorsa otellerin kreşleri vs. olur yanına getirtsin çocuğu veya bir bakıcı tutsun bu nedir
en azından çocuğu üç dörte kadar süren bir okula versin de çocukta güvende olsun biraz

Aman aman yüz vermeyin müsait değilim deyin gelmesin bu nası yüzsüzlük ya allah korusun çocuk düşse biyerine bişey olsa kabahat size patlıycak

Sırf bu yüzden herkes sadece anne olabilmek için çocuk yapmamalı.

bidaha geldiginde, kadini arayip, cocugunuz gelmis ama haber verseydiniz keske, bizim isimiz var diyip, almasini soyleyebilirsin..
yada tut elinden gotur otele, haber vermediniz bizim de isimiz vardi, kusura bakmayin de ve cik..

Ne olur bana da akıl verin bosandim 3 yıl önce 2.5 yaşında kızim var burası benim.evim akıllı ol die sürekli mirildanan annem kardeşim ve babamla yasioruz zaten çocukla zar zor sigindigim burası sanki benim 20 yıl yaşadığım yer değil ailem desen öyle sanki düşman onlara göre ben bana göre onlar evin geleni gideni bitmiyor birde ablam var ve 2 şımarık çocuğu yigenim demek istediğim ama annelerinin sorumsuz bencil davranislarindan ve çocuklarından bi okadar arsiz ve sorumsuz oluslarindan diyemedim ben kendi cocugumun masrafını karşılamak için başka bir çocuğa bakmak zorunda olan bi insanım bugüne kadar hicbirseyimi aldirmadim maddi anlamda annemde ben yarım gün çalışırken kizima baktı die yeterince ezmistir beni zaten halen de öyle neyse bu ablam olucak kişi ki artık saygım sevgim kalmadı her hafta sonu musaitmiyiz Yorgun muyuz planimiz var mı die sormaz çocukları kapat gelir ama her haftasonu muhakkak bazı zamanlar gelmez kizimin bir dediğini iki etmedim oyuncaklar vs.yiyeceğine kadar kendi kazancim ve babasıyla ortak alırız ne zman geliyorlar ne sağlam oyuncak kalıyor ne de kızım için aylık aldigim abur cubur dan eser çocuklar öyle alismiski arsizliga sessiz konusmayi bile bilmiyorlar anneleride öyle resmen bağırarak iletsiim kuruyo lar ben kendi cocuguma bir bakisimla müdahale ederken nasıl olurda bu insan bu evde bu kadar rahat takılır die deli olurum ben 3 yıldır burdayım ve halen annemden izinsiz bişeye dokunmam benim çocuğum öyle kırıp dökmez buzdolabinin kapağını açamaz burda yaşadığı halde ben kendi kızıma yapma etme sessiz ol düzgün dur demekten çocukluğunu elinden alırken bu kadının bu kada gevşek davranışlarına tahamulsuzlugu edemiyorum buraya gelir elinde kahve telefon çocuklar olmuş mu kirmismi kavga mi etmiş iki buklum yerde uyumuslarmi umrumda değil az önce bu çocuk burda uyuyakalmış dedim die açtı ağzını yumdu gözünü sen teyze deil misin bilmem ne ya kardeşim ben kendi cocugumun basindayim zaten bişey olmasın die bi zahmet kaldır k...bak çocuğuna teyze olmak istemiorum hele hele o burda bu kadar gevşek takılır ken onun arsiz laf dinlemez çocuklarına bakmak zorunda hiç değilim şimdi ne mi olacak tabiki kocasını aricak gel bizi al dicek annemle yine ben kavga edicem sen yaptın da gitti dicek bi sürü sorun birakacak bi hafta daha kaybolucak yoruldum artık çok yoruldum tahamul edemiyorum

Yeni konu acin
Burda gozukm3z bu , hem baska konuyu hortlatmissiniz

Hesabimı nasıl kapatabilirim bilginiz var mı bunu da burda hortlatayim hesabı sildireyim sizde kurtulun mesajı da silemedim anlamadım sistemini

Ben isinin olmasimida gectim baskasinin cocuguna emanet bakilmasina karsiyim zaten.. dunyanin binbir turlu hali var. Hic bana olmaz denmemeli. Oyle anlar oluyo ki filmleri aratacak sahnelrr yasiyoruz

Çocuğu al ve karakola götür.
Sosyal hizmetler devreye girsin.
Bakalım o zaman paçası tutuşuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…