Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzen gireceği sınavin şampiyonu olsa sevinir misin? üzülür müsün?
karınca tipler kış gelince ağustos böceği ölecek sanıyor ama çoğu hem hayatta kalmayı hem de karıncadan daha iyi yaşamayı beceriyor. bu hikayelerin sonunda hep twist var. sonra, karınca haset edip talihine küsüyor, hazırladığı lafları söyleyemeden mesela bir yazın çalan kışın oynar bile diyemeden ölüp gidiyor. kim bilir belki sana söyleme fırsatı çıkar. istediğin bu mu? değilse fikrini sorarsa söylersin, yardıma ihtiyacı olursa yardım edersin, olduğu gibi kabul edersin.
Hiiic bulasmayin bence de. Elinin altinda internet var is bulmak isteyen bin tane yere cv atar. Beles yasam daha tatli geliyor. Bi daha agladiginda hmmm ok cnm bisey duyarsam haber veririm diyip siz de onu sallayin bence.Valla sana ne derse, ben de ona o zaman bana gelip "asgari ücretle bile işe girmeye razıyım" diye ağlama derim.
Konunun sonuna doğru tatil parasını da ben veriyorum yazacaksınız diye bekledim bu kadar karışmanıza, dert etmenize…
Bu kadar vicdanlı olman gözlerimi yaşartti valla senden beklemezdim.
Ufacık çocuğumun velayetini babasına verip keyfimi bozamam cinselligimi özgürce yaşamak için diyen sen buna tepki veren insanlarada çıkarttığın saçma sapan İngilizce makalelerle bunları okuyun cahiller deyip duran Peline bakın siz.
Kuzenin babasız kalmasina işsiz olmasına üzülmüş.
Kızım isen kimseye acimazsin.bencilin önden gidenisin.
O yüzden ayak yapma burda
Dupe düz kuzenini kıskanıyorsun.
Kızin tatile gitmesi bile gözüne batmış yazık.
Yazdıklarından nasıl hazimsiz ve kıskanç biri olduğun belli.
O kuzeninde kadın kesinlikle senden güzel hasetleniyorsun işte bakıp bakıp
Valla açtığın konuyla yine ne kadar kıskanç ve kötü kalpli bir insan olduğunu gösterdin.Ben ise senden bu konuya da damlayıp bütün tarafımı iğneleyen yorumları beğenmeni beklerdim.
Tam diğer konuda lafları yiyip yiyip gazını çıkaramayan insandan beklenen davranışları sergiliyorsun.
Oldukça tahmin edilebilir bir tip olduğun söylenebilir.
Valla açtığın konuyla yine ne kadar kıskanç ve kötü kalpli bir insan olduğunu burda herkes gördü.
Iyilik meleği rolüne bürünüp ama ben onlara çok üzülüyorum deyince yiyecez sandın da olmadı işte.
Herkes yese ben yemem.
Senin reel hayatta ne kadar kıskanç ve özgüvensiz biri olduğun belli.
Sevgilisi götürmüştür tatile belki sanane değil mi?
Laf soktuğunu falan mı düşündün o konuda ay kıyamam sana senle dalga geçtik aç gözünü.
Allah aşkına size ne? Bir de yetim olmasından başlamışsınız anlatmaya ne kadar ayıp ya. Parası senden çıkmıyor, karnını sen doyurmuyorsun ee sanane gezmesinden? Tatile falan gitmesini kıskanmadıysan ben bir şey bilmiyorumKuzeniniz hayatını istediği gibi yaşıyor diye bu kadar hayıflanmayın siz de öyle yapmayı deneyin.
Bence kuzen sana gaz yapmış.Dalga mı geçtiniz, bunu öğrendiğim iyi oldu :)
Ben de haline üzülüyordum hala gazı çıkmadı diye.
Bence kuzen sana gaz yapmış.
Sen önce onu çıkart![]()
Babasız büyümediysen altta nasıl bir psikoloji yarattığını bilmiyorsundur. O yüzden bilemezsin bu kuzenin için bir baş etme yöntemi bile olabilir. Boşver kızma bırak nasıl istiyorsa öyle yaşasın. Ben babamı 5 sene önce kaybettim mesela kendime hala gelemedim, hele çocuk yaşta kaybetmek nasıl bir boşluk yaratabilir bir insanda düşünemiyorum bile.Babası yok diye özellikle belirttim, çünkü anneyi sallamıyor. Tatil kısmını editledim, herkes sevgilisiyle deniz kenarına gittiğini sandı herhalde. Kuzenimin öyle bir maddiyatı olmadığı gibi, sevgilisine yıkılacak bir kişi de değil. Arkadaşlarıyla yakın bir şehre gitmişler. Ama bunu sık sık yaptığı için sorumsuzluğuna kızdım.
offf gerçekten kuzen işsiz ve boş, sanki sen ondan daha işsiz ve boş gibisin arkadaşım ya.
şu dünyada kuzeni dert etmekten başka bi iş kalmadı mı sahiden?
29 yaşına gelmiş, hayat ve meslek seçimleri maksimum kendi anne babasını ilgilendirir, diğerlerine de ot yemek düşer kusura bakma ama.
çok çok sinir olduysan şöyle yap bundan sonra, olur da senden yardım isterlerse veya yenge sana ağlaşmaya başlarsa "valla yengecim ben x için bugüne kadar elimden geleni yaptım, iş ilanı da yolladım vs vs (artık her ne yaptıysan hepsini tek tek söylemekten çekinme) başka da yapacak bişeyim yok, demek ki içinde yok, herkes kendi hayatından sorumlu çocuk değil sonuçta" deyip konuyu kapatabilirsin.
İnsanın kuzenini kafaya takması, internette cehaletini yüzüne çarpan birini kafaya takmaktan daha anlaşılabilir.
Babasız büyüyen bir kıza hasetlenen tatilde bile moralini bozmaya çalışan yemeyince de gelip burda ağlayan Peline bak Peline.
Cahil dedin diye cahil mı olduk?
Hacihusrev varoş diye başlarsın burda şimdi.
Oh kuzenin tatilde keyif yapıyor sende burda tanımadığın insanlara hakaret et dur stres at .![]()
Size ne pardon? Kendinizi ebeveyni mi sanıyorsunuz? Şaka gibi konuBir tane kuzenim var, babasını küçük yaşta kaybetti. Yengem ev hanımı. Tek çocuk.
29 yaşında. Mezuniyetinden bu yana çalışmadı, sürekli KPSS'ye hazırlanıyorum diyor ama gezmelerde sosyal medyada.
İş buluyoruz beğenmiyor, atanacakmış. İnşallah atanır ama bu haliyle çok zor.
Şu an sınava sanırım 1 ay kaldı ama sosyal medyada yine tatilde olduğuna ilişkin fotoğraflar paylaşmış.
Altına "sınav çalışmaları nasıl gidiyor?" yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir kaç defa iş ilanı gönderdim, cevap bile vermedi. Dolayısıyla alıp karşıma konuşamam.
Ama sorumsuzluğuna umursamazlığına sinir oluyorum. Asıl üzüntüm de yengeme. Anneyi kesinlikle sallamıyor.
Benim derdim bu kuzenimi nasıl umursamamayı başarabilirim? Diğer kuzenlerim umursamıyor "o çalışmaz ya boşver" deyip geçiyorlar, ne hali varsa görsün modundalar. Ama iş hayatını bildiğim için 30 yaşından sonra tecrübesiz bir insanın sıfır kademede önü açık bir pozisyon bulması çok zor. Harcanan zamanına ben üzülüyorum.
Edit: Tatil dediğim ege sahilleri, antalya falan değil. Atıyorum Elazığ'da yaşıyor, arkadaşlarıyla Erzurum'a gitmek gibi bir şey. Herkes tatil yapmasını kıskanmışsın demiş, o açıdan editledim.