sorun sende deil canim. o ailede. yaw oglunu evlendiriyorsun herseyini ortaya dokmen lazim ne var ne yok vermen lazim. ama yok 1 kurus fazla gidecek diye korkuyorlar. birde sanki size inat olsun diye araba aliyorlar. neden esine soylemiyosun kizar diye mi korkuyosun? bence kayinvalideni fazla arama iyice alisirsa kotu olur sonrada niye armadin felan diye laf sokmaya baslar. birde arada bir laf arasinda soyle bilsin kaynanan. yok hep byle susarsan ezerler seni
bende bunlarin aynisini yasadim canim ondan biliyorum.evlendikten sonra kayinvalidem olacakla yasadik 3 ay sonra bizi kovdular. ev duzduk kimse yardim etmedi. birde utanmadan dugunde taktiklari takilari geri istediler benden. bizim onlara borcumuz varmis bana dugun yaptiklari icin.akasiacım bende bunu anlamıyorum. çocuk senin çocuğunun. evlendiriyorsun ne mutlu sana
değilmi. elinde ne var ne yok vermen lazım bencede ama bazıları öyle işte.para gidecek diye ödleri kopuyor.
eşim bana kızmaz ama üzüzlür
o da biliyor ailesinin durumunu
zaten düğün öncesi hep dedi ezilmiş hissediyorum kendimi sana karşı diye
ben onu mahçup etmemek için açmıyorum
ama ister istemez en küçük bişiyde onlar yüzünden bu durumda olduğum akıoma gliyor ve agresifleşiyorum
bu durumu yenmem lazım yoksa bir ömür böle geçmez
ben laf söleyemem çünkü sölersem ipleri koparmam lazım
onu da yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?