- 6 Aralık 2009
- 6.210
- 2.871
- 723
Eee yardım etmişler zaten 5-6 milyar kadar vermişler.. Demekki bütçeleri o kadardı...
Hiç bişey yapmamış değiler ki..
Kii yapmasalar ile ne olur ki.. Yapmamışlar..
Herşeyimiz bvar dedi arkadaş, demekki eşi bişeyini eksik etmemiş.. Evet borçla harçlsa olmuş ama bi şekilde olmuş yani....
15 değil 5 verdiler diye de 2 günde bir aramak zul gelmemeli evlatlara...
işte anlatmak istediğim tam anlamıyla buyduBence yanlış yere odaklanmış kalmışız. Olay tamamen maddiyatmış gibi görünüyor halbuki öyle değil. Bu insanlar onlar yardım etse de etmese de, zaten hayatlarını kurmuşlar, eksik ya ada fazla. Herkes herşeyi tam olarak evlenecek, bunun içinde senelerce bekleyecek diye birşey yok. Eksiklerinin hesabını da başkasına soracak değil elbette. Burada ki durum , tavırdan duyulan rahatsızlıktır. Ben hiç zannetmiyorum ki bu insanlar, oğulları evlenirken yok yok diyip durup, 1 ay sonra son model bir araba almasalar sıkıntı olmayacaktı. Varsa da insan bazı şeyleri üstlenmiyorsa, ( miktar 5-6 herneyse) yok yok diyip duruyorsa, bence işin içinde çok ta iyi niyet yok. Mecburlar mı değiller, herkes kuruyor hayatını yaşıyor birşekilde. İnsanın zoruna giden, öyle iyi görünüyorlar ki, öyle yanınızda görünüyorlar ki, ama hiç değiller. Sadece görüntüde iyi olmak, rol yapmak ve bunu bilmek, insana sevgi kazandırmıyor. Hem ayrıca eminim başka sıkıntılarda vardır ortada.100 milyar verselerdi, 5 kere aramak zahmet olmayacakmıydı, yine olacaktı. Arada doğru bir orantı yok yani.
bu arada benım (h) arfi bozuk arada basmıyor komık olmuş
anlasilmayan su;ailesi yardim ederiz demis..yoksa para verdim dugunum yapilmaliydi degil olay..tabikide aileye verecegiz bende veriyorum,esimde veriyor.kimsenin kimseden beklentisi yok..biz kendimiz gitmiyoruz neredeyse her sene y.disi tatiline,ozel iht.larina kadar yardimci oluyoruz.ortada bi soz var ve gerektigi gibi tutulmamis.
neyse kızlar teşekkür ederim hepinize
en iyisi bir kere daha denemek
iyi düşünmek,yine eskisi gibi düşünmek yani
kötü niyetleri yoktur diye bakmak olaya
sonuçta önümüzde uzuzn yıllar var
bakarım bana değer vermediklerini gerçekten hissedersem o zaman koyarım mesafemi
ben yine arayıp sorayım,zor gelmesin bunu yapmak bana
QUOTE=kadalin;12539185]ay siz beni anlamamkata ısrarlısınız heralde
hiçbişeyim eksik değil çok şükür ama kendi babam yaptı ok?
ne mecburiyeti vardıki
o da beni okuttu büyüttü besledi
ben bişeyden mahrumn kalıp içimde kalmasın diye yaptı
sorun onların yapmaması değil
eşime sen şimdi bize yardım et düğününü ben yapcam deyipki biz iki sene nişanlı kaldık o süre zarfınf-da parasını biriktirebilirdi ama yapmadı yine verdi ben hiçbişi demedim .nasılsa alltta kalmaz diye çünkü söylemler o yöndeydi .
zamanı gelince de bundan başka param yok demsi oanada ok dedim
olsun önemli değilk
ama düğünden bir ay sonra arabasını değiştirmesi işte benim bam telime bastı yani
kayınpederimi de kayınvalide mi severim
yalnız özellikle son zamnalarda şöle düşünmeye başladım
bunlar bana normalde değer vermiyolarmı acaba
sadece ilelerine geldiği gibi mi davranıyolar
bu düşünceleri atmak istiyorum kafamdan anlayacağınız
bu konuda haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum.
ayrıca arkadaşlar nişan için de hiç para harcamamışlaradı işte o zaman deddiki kayınpederim sana karşı mahcubum düğünde telafi edicem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?