Sorun bende mi kayınvalidemde mi?

çok geçmiş olsun.Anneniz inşallah bir daha yaşamaz bu sıkıntıları.
eğer sezeryan olursanız ilk bir hafta sıkıntı yaşarsınız biraz.hatta doğumdan 3-4 gün sonra ağrılar daha da azalıyor bir hafta bile değil.Eğer eşiniz sizi bir 5 gün felan idare edebilirse kv nize bile gerek yok.
annem ve kv dem 5 er gün kaldı bende.son beşe hiç gerek bile yoktu aslında.insan evde tek başına daha rahat ediyor.
tabi normal doğum yaparsanız daha rahat olursunuz sanırım.

he deyip gec ama aklina koydugunu da yapmaktan geri durma.. iyiki kendileri buyuttuler ya ogulcuklarini, uzman anne oldular hemen.. herkes kendi cocugunda ogreniyo.. fikrini alir gibi soyleme yapacagin seyleri de, sunu yapacagim kursa yazildim baslayacagim gibi net konus.. bu guzelligi yasamani emgelleyemesin

gıcık kv modeli işte
senin yerinde olsam
inadına kursa giderim
hatta kocamıda götürürüm
gıcıklık olsun diye kv sende gel istersen derim
ama hiç bir şekilde bebegime karışmasına müsade etmem

Tabiki zamanında kurs yoktu. Doktor kontrolü de yoktu, ultrason da yoktu. O zaman onlarada para harcamayalım. Hatta evde doğuralım hepimiz. Doktor kontrolünü ihmal eden kaç kişi var acaba şu an, doğunun ücra köyünde değilse eğer.

Yıl 2014. Baby shower, oda süslemesi, süslü püslü doğum günü ve diş buğdayı partileri, doğum fotoğrafçıları da para tuzağı. Odalar yapılıyor, mobilyalar alınıyor bebeklere. Gerek var mı? Bebek ne anlar? Eskiden varmıydı ? Yani eskiden şu yoktu bu yoktu şimdikiler gereksiz olayına girersek o liste uzaaaar gider:)
Para tuzağı doğru ama parası olan harcıyor zaten :) alan razı veren razı yani:)

Eskiden herkes kv yanında yaşıyordu, dolayısıyla ondan öğreniyordu ama sorun yaşayan çoooook insan var. Susup oturuyorlardı işte itiraz hakkı olmadığı için. Dolayısıyla iyi ki zaman değişmiş diyorum ben! Bütçesi doğrultusunda herkes heveslerini gerçekleştirmeli bu devirde.

Eşim de aynı şeyi söyledi. Annesinin kırılmasını asla istemez bende istemem. Evin barkın ayrı, he de geç bildiğini oku dedi:)
Ayrıca insan yeri geliyor annesiyle anlaşamıyor. Çünkü aylar geçtikçe sen bebeği tanıyorsun artık ama anne, kv devamlı görmüyorki.
Arkadaşım kendi annesiyle bebeğini yıkayamıyor artık. Ben herşeyin sırasını biliyorum, bebeğin ağlayacağı kısmı en sona bırakıyorum diyor. Annesi de tersini söylüyor:)

Güzelim öyleyse sende her heveslendiğini gidip kayınvalidene anlatmayacaksın.
Bu kadar basit.

Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin şimdiden hayırlı olsun bebişin

Erken kiyafet almak iyi degil derler, bende cok hevesliydim kiyafetkonusunda ama cevremden ailem arkadaslarim alma dedi, esyalarini 7 aylik hamileykenaldim kiyafetleri son haftalarda aldim. Daha oncesindede aldiklari ufak defek seylerdi. Bazen buyuk sozu dinlemek gerekiyor, ama her zaman degil, cocuk yetistirmekonusunda sen doktorunun dedigi yadakayit oldugun kursa gore yetistir bebegini eskiye gore simdi cocuk beslenmesi cok farkli bol bol doktorlardan bilgi al beni anneme kalsa herseyi verecek bazen mudahale ediyorum ayina uygun olmayabilir diye

bebek gelince anneliğini konuşturmak istemiş sanırım, kalbini kırmak istemiyorsun kayınvalidenin, ona he he de, sen bildiğini oku geç. En iyisi her şeyde "evet anne haklısın" diyip kendi bildiğini okumak :)
Bu yöntemi ben bir yılı geçkin evliliğimde daha geçen haftalarda bir sinir harbinden sonra öğrendim. Hatta eşim dedi böyle yap diye kendi annesi için. Hem kalp kırmıyor hem stressiz hakkaten.

Bu yöntemi ben bir yılı geçkin evliliğimde daha geçen haftalarda bir sinir harbinden sonra öğrendim. Hatta eşim dedi böyle yap diye kendi annesi için. Hem kalp kırmıyor hem stressiz hakkaten.

Evet en güzel yöntemdir, can kurtarır :) Çünkü kaç yaşına gelmiş kadını değiştiremiyorsun, e anne olunca atıp satamıyosun, ömür boyu bu insanlarla yaşayacaksak, en güzel yöntem bu oluyor. Hem o da beni dinliyor gelinim diye mutlu oluyor

sen herşeyi neden ona söylüyorsunki ne yapmak istiyorsan git yap ne millete anlatıpda yorum yapma hakkı veriyorsun saçma geldi bana..

sen herşeyi neden ona söylüyorsunki ne yapmak istiyorsan git yap ne millete anlatıpda yorum yapma hakkı veriyorsun saçma geldi bana..
İnsan hevesle yaptığı bir planı ya da çok isteyerek aldığı bir şeyi anlatmaz mı ailesine??
Hamileliğimle birlikte başladı kv min bu durumu. Önceden yorum yapmasını gerektirecek bir konu olmamıştı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…