- 15 Ocak 2023
- 45
- 9
- 3
- 22
- Konu Sahibi Diyardandiyara45
-
Hayır gerçekten şu an Neden böyle yaptığınızı anlamıyorum Yazdığınız konuların hepsi amcanız ile alakalı Bu yüzden inanmıyorum diyorsunuz inanmıyorsunuz ben ne yapabilirim ki sizin için siz nasıl inandırabilirim sizi inandırmak için ne yapabilirim???Beddua ne zaman gelecek diye bekliyordum bende
Bana ispatlamanıza gerek yok silmeyin boşuna konunuzu doğru bulanlar zaten yorumlarlar.Hayır gerçekten şu an Neden böyle yaptığınızı anlamıyorum Yazdığınız konuların hepsi amcanız ile alakalı Bu yüzden inanmıyorum diyorsunuz inanmıyorsunuz ben ne yapabilirim ki sizin için siz nasıl inandırabilirim sizi inandırmak için ne yapabilirim???
İlk konumda amcamın bana hediye aldığını ve mahcup hissettiğimi, 2.konuda onunla konuşmak istediğimi ama cesaret edemediğimi, 3.konuda da aynı sanırım 4. Konuda da annemin bana gıcık olduğunu söyledim. Yalan bunun neresinde olabilir? Bu konuların hepsini bu hafta yazdım. Bu hafta amcamla ilgili sorunlar yaşıyor olamazmiyim? Umarım herkes sizin gibi anlayışsız degildirBana ispatlamanıza gerek yok silmeyin boşuna konunuzu doğru bulanlar zaten yorumlarlar.
Reşit bir bireysin evden istediğin an gidebilirsin polisleri inandırmaya ihtiyacın yok.Hem insanın bu şekilde yaşadığı şeylere ispatlanabilir Mesela bizim gün içerisinde sürekli böyle şeyler oluyor Ben bunu kayda alıp burada paylaşsam hepiniz görseniz Bu sefer de senaryo O insanları kandırmışsın oynuyorlar falan diyeceksiniz Hayır sizi inandıramıyorsan ben polisleri falan nasıl inandırırım bu evden kaçmak istersem
Abla neden değişik oldu konu anlamıyorum gerçekten bu hafta amcamla alakalı sorun yaşıyorum ben amcamı aslında seviyorum ama yanına gitmeye cesaret edemiyorum 1 konuda da söylemiştim Bana sürpriz yumurta aldığı gün aramız En azından biraz yumuşamış oldu ama annem ilk günden beri bana gıcık gıcık tavır gösteriyor sürekli ablamla böyle konuşurken onları yakalıyorum Dediğim gibi benim yanımda normal bir günde normal bir anda bir kız varmış da amcasına kaçmış diyor bana pis pis bakıyor annemin yanlış anladığını açıkça hissedebiliyorum annemin bunu böyle söylemesine gerek yok hadi annem de amcamdan dolayı bana böyle davranmamış olsun ama sonuç itibariyle Benimle ilgili böyle düşündüğünü değiştirmiyorÇok değişik bir konu,çözemedim.
Tamam işte bu anlattıkların normal mi sence? Ne amcaymış arkadaş. Her konunda bir amca aşağı amca yukarı.Abla neden değişik oldu konu anlamıyorum gerçekten bu hafta amcamla alakalı sorun yaşıyorum ben amcamı aslında seviyorum ama yanına gitmeye cesaret edemiyorum 1 konuda da söylemiştim Bana sürpriz yumurta aldığı gün aramız En azından biraz yumuşamış oldu ama annem ilk günden beri bana gıcık gıcık tavır gösteriyor sürekli ablamla böyle konuşurken onları yakalıyorum Dediğim gibi benim yanımda normal bir günde normal bir anda bir kız varmış da amcasına kaçmış diyor bana pis pis bakıyor annemin yanlış anladığını açıkça hissedebiliyorum annemin bunu böyle söylemesine gerek yok hadi annem de amcamdan dolayı bana böyle davranmamış olsun ama sonuç itibariyle Benimle ilgili böyle düşündüğünü değiştirmiyor
Aslana bakarsanız konuda bir değişiklik yok Sadece amcamla aramızı bozuk olduğu için bu tür sorunlar yaşıyorduk aramızın bozuk olması da tuhaf bir şey olmamalı bence Ben de onunla konuşmak istiyordum bu kadarTamam işte bu anlattıkların normal mi sence? Ne amcaymış arkadaş. Her konunda bir amca aşağı amca yukarı.
Ha eğer annemin böyle davranması normal değilse ama ben de katılıyorum Normalde iyi zaten ama annem sadece amcam konusunda değil diğer her konuda da böyle gıcık davranıyor konuşturtmüyor kimseyi Annem hakkında böyle bir şey söylemek istemezdim ama kendisi özel bir şirkette çalışıyor son zamanlarda kendini çok yüksek gördüğü için hepimize biraz yukarıdan bakıyor bunu düşünen sadece ben değilimTamam işte bu anlattıkların normal mi sence? Ne amcaymış arkadaş. Her konunda bir amca aşağı amca yukarı.
Aranızın bozuk olması değil tuhaf olan anlatamıyorum galiba. Annenin sana,senin de annene yaptığın imalar garip olan.Aslana bakarsanız konuda bir değişiklik yok Sadece amcamla aramızı bozuk olduğu için bu tür sorunlar yaşıyorduk aramızın bozuk olması da tuhaf bir şey olmamalı bence Ben de onunla konuşmak istiyordum bu kadar
Anlıyorum garip bulmanızı ben annem için ilk kez burda böyle birsey söylüyorumAranızın bozuk olması değil tuhaf olan anlatamıyorum galiba. Annenin sana,senin de annene yaptığın imalar garip olan.
Aklıma başka bir açıklama gelmiyor çünküAranızın bozuk olması değil tuhaf olan anlatamıyorum galiba. Annenin sana,senin de annene yaptığın imalar garip olan.
Evet abla aynen öyle yapmışımKafayı amcanın sürpriz yumurtasıyla bozmuşsunuz yani
Valla ben senin hayatını tam çözemedim. Fake misin yoksa gerçek misin anlayamadım ama yok annem onu dedi yok babam yok amcam bilmem ne diye insanlara bu kadar takılana kadar git kendi hayatınla meşgul ol. Hem ailenden bu kadar şikayetcisin hem de hayatını değiştirmek için bir adımın yok. Sadece şikayet. Senin ailen bu. Bu aileyi biz burdan değiştiremeyiz değil mi? Aynı şekilde sende değiştiremezsin. Madem öyle kendi kontrol edebileceğin şeylere kafa yor amcana,anne değil.Anlıyorum garip bulmanızı ben annem için ilk kez burda böyle birsey söylüyorum
Amcanıza karşı olan bu heyecanınızın sebebi ne?ben onun yanına gidince bi heyecan yapıyorum konuşamıyorum elim ayağım titriyor bu yüzden de 2 haftadır inmeye cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?