- 15 Ocak 2023
- 45
- 9
- 3
- 22
- Konu Sahibi Diyardandiyara45
annem neden bana gıcık oluyor? Neden üvey evlat muamelesi yapıyor? Sabahtan beri gelip geçip bana laf sokuyor. Resmen ne düşündüğüme içime o karar veriyor. Sen ilerde mutlu bir evlilik yapamazsın, çocukların senden beter olur, Sen böyle düşünüyorsun, için böyle böyle, falan diyor. Diyorum ki Anne hayir öyle düşünmüyorum bu sefer bağırıyor kes sesini falan diyor, beni asla konusturmuyor, yani büyük bir zan yapmak istemem ama annemin bana amcamdan dolayi gıcık olduğunu düşünüyorum. Hareketleri bunu yansıtıyor çünkü. Amcam bize geldiğinde gözü ondan başka kimseyi görmüyor, kimseyi konusturmuyor. Ben amcamın evine inip onunla sohbet ettiğim gün sanki beni öldürecek o kadar gıcık oluyor. Haset olduğu açıkça belli yani. Amcam benden ilaç istiyor gidip eczaneden alacam. Annem diyor ki amcana ilaç almak için kendini yırtmana gerek yok falan, daha önceki konuda da dedim Amcam bana supriz yumurta almıştı ya. O gün annem bana her dakika laf soktu. Amcama olan sevgimi hep yanlış yere çekiyor. Ben babamın yanında amcamı seviyorum dediğimde annem diyor ki; almanyada bir kız vardı işte amcasına aşık olmuş ona kaçmış falan. Bunu derken de bana pis pis bakıyor, benim amcamı sevmem oldukça doğal bir olay değil mi ? Yanlış mı? Hayır amcamın sevgisini falan da aramiyorum, adam zaten yeğeni olduğum için seviyor, aramızda normal bir amca yeğen ilişkisi var ama annem her fırsatta aramızı bozmaya çalışıyor. Hayır ne gerek var anlamadım. Ben amcama aşık falan da değilim adam 46 yaşında
nolur akıl verin ne yapicam