her ilişki orgazmla sonuçlanacak diye bişey yok ama hiç mi zevk almıyosun
merhaba bayanlar sizlerinde affına sığınarak ve utanarak bir sorunum var bunu sizlere danışmak istiyorum.
2 aylık evliyim eşimi seviyorum eşime karşı cinsel anlamda istekliyim ama ben orgazm olamıyorumyani daha şimdiye kadar hiç olmadım bu normal mi
umarım yanlış yere açmadım konuyu
canım bu kadınların çokca karşılaştıkları bi sorunmuş, gazetelerde zaman zaman doktorların yazılarından okuduğum kadarıyla
yani bende mi anormallik var diye düşünme. dr. cem keçe var mesela erkan tanla başketten programına çıkıyo bazen, bence onun sitesinden araştır bi
eşim üzülüyor her defasında tabi bende stres yapıyorum neden olmuyor diye
yeni evli olduğum için olabilirmi acaba :18:
Şu orgazm nedir yahu ? Yaşayan var mı ? :S
Ben evli değilim, o taraklarda bezim yok. Ama merak ediyorum sürekli böyle duyunca neymiş bu ? hihi :26:
olabilir, bide kafana çok taktıysan vay olacak mı vay niye olmuyo diye pusuda bekliyosan ondanda olmayabilir
merhaba bayanlar sizlerinde affına sığınarak ve utanarak bir sorunum var bunu sizlere danışmak istiyorum.
2 aylık evliyim eşimi seviyorum eşime karşı cinsel anlamda istekliyim ama ben orgazm olamıyorumyani daha şimdiye kadar hiç olmadım bu normal mi
umarım yanlış yere açmadım konuyu
Şu orgazm nedir yahu ? Yaşayan var mı ? :S
Ben evli değilim, o taraklarda bezim yok. Ama merak ediyorum sürekli böyle duyunca neymiş bu ? hihi :26:
Hayda leonela saka mi yapiyorsun kuzumevet yasayan ben varim da ... cok dogal normal bisi zaten...ama zamanla olan birsey pat diye olmaz zaten.
evlenince sende anlarsın :) hoş ben daha idrak edemedim
evlenip cinsel hayatın olduktan sonra o taraklarda bezin olup olmayacağını anlarsın
Yaşayarak öğrenilir galiba ?Fazla kurcalamayım o zaman.Bu işler beni aşar daha . Ama hani çok manyak bir şey olmalı ki kadınların hoşuna gidiyor :)
ehem iki cesit orgazm turu vardir klitoral ve vajinal. Vajinal cinsel iliski ile olur klitoral kilitorisn uyarilmasi ile gerceklesir, Bazi bayanlar her iki cesit orgazmi yasarken bazi bayanlar ancak birinden biri ile ancak orgazm olabilir.Orgazm olmak sabir ister ve vucudunuzu iyi tanimaniz gerekir. Google da bazi bilgiler oluyor okumanizi tavsiye ederim.
tatlım orgazmı bılmek ıcın ewlı olman gerekmıyor masturbasyonla da yasayabılırsın.şahsen ben ilkokulda kesfettım daha orgazmı..Yaşayarak öğrenilir galiba ?Fazla kurcalamayım o zaman.Bu işler beni aşar daha . Ama hani çok manyak bir şey olmalı ki kadınların hoşuna gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?