sorun bende mi?

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhaba bayanlar sizlerinde affına sığınarak ve utanarak bir sorunum var bunu sizlere danışmak istiyorum.
2 aylık evliyim eşimi seviyorum eşime karşı cinsel anlamda istekliyim ama ben orgazm olamıyorum yani daha şimdiye kadar hiç olmadım bu normal mi

umarım yanlış yere açmadım konuyu

canım bu kadınların çokca karşılaştıkları bi sorunmuş, gazetelerde zaman zaman doktorların yazılarından okuduğum kadarıyla
yani bende mi anormallik var diye düşünme. dr. cem keçe var mesela erkan tanla başketten programına çıkıyo bazen, bence onun sitesinden araştır bi

eşim üzülüyor her defasında tabi bende stres yapıyorum neden olmuyor diye
yeni evli olduğum için olabilirmi acaba :18:

Şu orgazm nedir yahu ? Yaşayan var mı ? :S
Ben evli değilim, o taraklarda bezim yok. Ama merak ediyorum sürekli böyle duyunca neymiş bu ? hihi :26:

Ben evli değilim, o taraklarda bezim yok. Ama merak ediyorum sürekli böyle duyunca neymiş bu ? hihi :26:

Hayda leonela saka mi yapiyorsun kuzum evet yasayan ben varim da ... cok dogal normal bisi zaten...ama zamanla olan birsey pat diye olmaz zaten.

Son düzenleme:

Hiç olmadım derken bireysel olarak da mı deneyimlemiş durumda değilsiniz?

evlenince sende anlarsın :) hoş ben daha idrak edemedim
evlenip cinsel hayatın olduktan sonra o taraklarda bezin olup olmayacağını anlarsın

Hayda leonela saka mi yapiyorsun kuzum evet yasayan ben varim da ... cok dogal normal bisi zaten...ama zamanla olan birsey pat diye olmaz zaten.

Yaşayarak öğrenilir galiba ? Fazla kurcalamayım o zaman.Bu işler beni aşar daha . Ama hani çok manyak bir şey olmalı ki kadınların hoşuna gidiyor :)

Nelerden hoşlandığınızı öğrendiğinizde eşinizi yönlendirin ve ön sevişmeyi uzun tutun, başarılı olursunuz

ehem iki cesit orgazm turu vardir klitoral ve vajinal. Vajinal cinsel iliski ile olur klitoral kilitorisn uyarilmasi ile gerceklesir, Bazi bayanlar her iki cesit orgazmi yasarken bazi bayanlar ancak birinden biri ile ancak orgazm olabilir.Orgazm olmak sabir ister ve vucudunuzu iyi tanimaniz gerekir. Google da bazi bilgiler oluyor okumanizi tavsiye ederim.

evlenince sende anlarsın :) hoş ben daha idrak edemedim
evlenip cinsel hayatın olduktan sonra o taraklarda bezin olup olmayacağını anlarsın

Tabi canım... Ben şimdiden diyorum zaten, eşim benden kurtulamaz hahaha

bence oldu olacak dıye stres yapınca olmaz. acaba olacak mıyım dıye dusunurken kendınızı o andan kopartıyorsunuz konsantrasyon gıdıyor...
akışına bırakın ...
daha yenı evlısınız alışma süreci bence..
önsevişme olmalı ve istekli oldugunuzda yapmak cok onemlı.
hadı yataga gıdelım deyınce olmaz haldur huldur tarhana bulgur ne o öyle..oncesınde kıvılcım, kur , bunlar onemlı bence.
burda okumustum bı bayan yazmıstı evlılıgının 3. senesınde orgazmla tanıstıgını yazmıstı özellikle kadının ustte oldugu ilişkiyi onun yönettıgı pozısyonlarda daha kolay olabılırsınız...

Evet, yaşayarak öğrenmeye karar verdim. Soru ile öğrenilmiyormuş :)

Evet benimde 1,5 yilimi aldi orgazm ama alisinca 3 dk ile 5 dk arasinda maksimum oluyor artik daha cok tecrube daha kisa zamanda orgazm heheh

Yaşayarak öğrenilir galiba ? Fazla kurcalamayım o zaman.Bu işler beni aşar daha . Ama hani çok manyak bir şey olmalı ki kadınların hoşuna gidiyor :)
tatlım orgazmı bılmek ıcın ewlı olman gerekmıyor masturbasyonla da yasayabılırsın.şahsen ben ilkokulda kesfettım daha orgazmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…