sorun bende mi?

sorma yaa benim eşimde sorup duruyor zaten olsa analarım falan diyor ben zamanla geçecek ve alışacağız diye düşünüyorum ama bir yanımda üzülmüyor değil

sorma yaa benim eşimde sorup duruyor zaten olsa analarım falan diyor ben zamanla geçecek ve alışacağız diye düşünüyorum ama bir yanımda üzülmüyor değil

aynı şeyleri yaşıyoruz, hiç bir fark yok
bende zamanla olurmuş diyorum napim :)))

onuda anlayabilmiş değilim hala. Nasıl bir egoları var ki , eşleri orgazma olunca kendileri olmuş gibi seviniyorlar :)

gücü onunla bağdaştırıyolar işte kuzum
pehhhh
ama bence güçlü erkek eşine saygı duyan onu ezdirmeyen ailesiyle arasında denge kurandır yoksa orgazm orgazm dediğin nedir ki gülümmm ben eşim için karnıyarık yapmayı göze almışım

sevgili sahil ,
100 mesaj hakkım dolmadığı için hala mesaj atamıyorum .O yüzden burdan yazayım dedim.
Ben o şekilde halletmiştim.o yüzden yazdım o mesajı :)

benim ki patlıcan sevmiyor Allahtan kurtarmışım :) Ben de onun için babamın rahat evini bıraktım :)))

Ayrintilar icin topu GOOGLE a aticam bende... herseyide burda acik acik yazamayiz malum. Arastirinca cikiyor hepsi.Rocket science degil nasilsa bulunabilcek birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…