- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
İşte tam da böyleyim bu huyum beni daha da çok yoruyor.
Hayatinizin bazi donemlerinde sanki normal gibi. 39 yasindasiniz, cocuklar buyumus, artik kendi islerini kendileri halledebilir duruma gelmisler. Kendi keyfinize daha cok vakit ayirsaniz, cocuklar evdeyken esinizle bi yuruyus, bi yerde bi cay kahve, nebilim onlarsiz biraz zaman gecirince belki esinizi aslinda ne cok ozlediginizi farkedeceksiniz. Belki daha cok arzulayacaksiniz esinizi bu sayede.
Caresiz dertler vermesin Rabbim, hayatinizin duzeni guzel masallah, daim olsun.
Hayatinizin bazi donemlerinde sanki normal gibi. 39 yasindasiniz, cocuklar buyumus, artik kendi islerini kendileri halledebilir duruma gelmisler. Kendi keyfinize daha cok vakit ayirsaniz, cocuklar evdeyken esinizle bi yuruyus, bi yerde bi cay kahve, nebilim onlarsiz biraz zaman gecirince belki esinizi aslinda ne cok ozlediginizi farkedeceksiniz. Belki daha cok arzulayacaksiniz esinizi bu sayede.
Caresiz dertler vermesin Rabbim, hayatinizin duzeni guzel masallah, daim olsun.
disiplin guzel seydir diyecegim bunada, birakin evde yesinler birbirlerini iste haha! gorun bakin siz evde olmadiginizda ne kavga edecekler ne gurultu. hatta ve hatta evde sizin yoklugunuz onlara nefes aldiracak, hoslarina bile gidecek!Amin çok teşekkür ederim. Çocuklar evet büyük ama bir arada olunca biraz kaba olacak belki ama kedi-köpek gibiler sürekli itişme ve ağız dalaşı halindeler. O yüzden pek yalnız bırakamıyorum, hadi onları da alıp gidelim diyoruz hani öyle sakin kalsalar tamam ama gittiğimiz yerde de mutlaka kavga edecek bir sebep buluyorlar kendilerine.
kan sayımı yanında d vitamini b 12 tiroid hormonlarına da baktırmak lazım ama..
14 yaşında kız..
ergen triplerinde muhtemelen.
sizi o da yoruyor mu?
yani.. kullanıcı adınız bile cocuklarımcanlarim :)
çocuklarınıza da sorumluluk verin.
(yorumcu burada ahkam kesmektedir, başına ne geleceğini bilmemektedir :)
hafta sonlarınız nasıldır?
Çocukların kocaman maşşallah sana ihtiyacı yokki onların.benim 7 yaşındaki kızımın bile bana yardımı oluyor.ayrıca anane de babaanne de neden kalmıyorlar.bu kadar bağımlı yetiştirmeyin kendinize.
Çalışıyorsanız onlarda haklı bi yerde.şimdi biz eşimle diyoruz çocuklar iyice büyüsün bırakır gideriz diye ay bu seferde kalmayız derlerse.İnanın ben hiç bana bağımlı olsunlar istemedim hatta küçükken kızım kalıyordu alışık aslında ama artık hiç istemiyor sizi zaten akşamdan akşama görüyoruz o kadar da mı görmeyelim yani istediğiniz bu mu diye ergen triplerine giriveriyor hemen.
Çalışıyorsanız onlarda haklı bi yerde.şimdi biz eşimle diyoruz çocuklar iyice büyüsün bırakır gideriz diye ay bu seferde kalmayız derlerse.
Ay evet ya.o yaşlarda nasıl olcaz acaba.bizim büyük daha 7 yaşında küçük 20 aylık.maşallah allah bize de o yaşları görmeyi nasip etsin.ama kızınız anlayacak yaşta.madem aranızda iyi uygun bir dille söyleyebilirsiniz bence bunu.Umarım bizimkiler gibi zorluk çıkarmazlar. Kızımla hem anne-kız, hem iki arkadaş gibi olmak istedim. Aslında başardımda benden hiç gizlisi saklısı olmaz, hata da yapsa ilk önce benimle paylaşır bütün sıkıntılarını bana anlatır. 14 yaş tam deli-dolu zamanlarının başlama yaşı o yüzden çok dikkat ediyorum bende çok zıtlaşmadan fazla da taviz vermeden bu dönemi atlatmaya çalışıyorum. Şu an bizden ayrı kalma sıkıntımız dışında aramızdaki ilişki çok iyi gidiyor kızımda aynı şekilde düşünüyor durup durup bana sarılıp canım annem sen benim hem annem, hem arkadaşımsın diyor. Tamam ama bende arada nefes almak babanızla başbaşa kalmak istiyorum diyemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?