- Konu Sahibi elifff_____
-
Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
ALLAH eşine gani gani sabır ihsan eylesin.Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
sen bizim üzerimizde deney yapıyosun sanırım elif:))Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
Ben asık suratlı biri değilim ki ama sevmemeleri için neden yokelif bütün bunlar olurken somurtup oturdun dimi ?
sonra diyorsun ki kuzen gelmedi eşi geldi sadece evime..
eee adam niye gelsin sürekli suratsız bir insanın evine..
bence biraz kendine bakmalısın insanlar seni sevmiyor olabilir mi ?
eşinin kuzeniylede eşiylede arası iyidir o yüzden kendisi de gitmek istemiştir..
değer görmek istiyorsan biraz özeleştiri yap lütfen..
eşinin daha önce tanıştığı kadının biri gelmiş aa tanıyamadım demiş ne var bunda ?
insan sosyal bir varlıktır.. olmalıdır da..
sinir olmaya yer arıyorsun bazen ha.. beni de oturduğum yerden sinir ediyorsun..
Ben asık suratlı biri değilim ki ama sevmemeleri için neden yok
Sende de ne koca varYarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
Çok doğruelif bütün bunlar olurken somurtup oturdun dimi ?
sonra diyorsun ki kuzen gelmedi eşi geldi sadece evime..
eee adam niye gelsin sürekli suratsız bir insanın evine..
bence biraz kendine bakmalısın insanlar seni sevmiyor olabilir mi ?
eşinin kuzeniylede eşiylede arası iyidir o yüzden kendisi de gitmek istemiştir..
değer görmek istiyorsan biraz özeleştiri yap lütfen..
eşinin daha önce tanıştığı kadının biri gelmiş aa tanıyamadım demiş ne var bunda ?
insan sosyal bir varlıktır.. olmalıdır da..
sinir olmaya yer arıyorsun bazen ha.. beni de oturduğum yerden sinir ediyorsun..
Çok doğru
Eşimin bi kuzeni daha evlendi
Benden sonraki gelin o ailede yani
Diğer kuzenleri diyo ki çok soğuk hala alışamadık vs.
Dedim o hiç birinizi tanımıyo çekiniyodur, bende ilk zamanlar tanımadığımdan muhabbet edemiyodum sizle
Yok dediler o çekingenlikten değil somurtuyo sert cevaplar veriyo X abimizin hatrına görüşüyoruz
Yani bunu diyen de biri 17 biri 21 yaşında iki delikanlı, onlar bile anlıyorsa herkes anlıyordur hal ve hareketlerinden Elif'inde..
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
hoşgeldin mapus nasıl dısen yokken herkes uçtu
aynen her ne kadar somurtmuyorum desede o anki ruh hali haline hareketine sözlerine yansıyordur..
farkında değil elif bence..
Herkes mi uçtu ? Ben iki gün yoktum geldim kesin yarın yine giderim iki gün
Tmm haklısınız yine topa tutuldum
Bir mail attım keramet onda mı yoksa ceza saatim mi dolmuştu bilmemhoşgeldin mapus nasıl dısen yokken herkes uçtu
aynen her ne kadar somurtmuyorum desede o anki ruh hali haline hareketine sözlerine yansıyordur..
farkında değil elif bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?