- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ciddi ciddi soruyorumTmm haklısınız yine topa tutuldum
Bir mail attım keramet onda mı yoksa ceza saatim mi dolmuştu bilmem
23 Nisan da salıverdiler beniçocukluğuma verdiler galiba
Kim uçmuş göremedim bile
O dediğim kıza bende ısınamadım
Bana özel değil ama dan dun biraz
Konuşmuyo konuşmuyo bi konuşunca da susunca daha mı iyiymiş ki diyosun
Elif sen bence 'kadın' olan herkese ön yargılı davranıyosun
Bi koca sende yok, rahat ol biraz. Millette Elif'in kocası gelse diye beklemiyodur zaten
c.tesi günkü bir konu yüzünden kıyım yapıldı ( mune duymasın )
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
Ciddi ciddi soruyorum
Çikolata süslü olsa ne çıkar ?
Maddi anlamda mı sorun ediyosun,o kadına özel süslenmiş bi çikolata olmasın diye mi ?
kendisini ve yorumlarını ben de çok beğeniyorum. Elif bak da biraz feyz al yahu. Sen bu boş işlerle uğraşmaktan araştırma yapabiliyor musun? şöyle düşün, benim öğretmenim böyle işlerle uğraşsa, dersinden çekilirdim. Bütün okula da bu nasıl hoca olmuş be diye yayardım. Çok ciddiyim bak. Lütfen kendine gel biraz. Konularını okuyorum biliyorsun, eşinin senden boşanmak için birçok sebebi var biliyor musun, yarın bir gün adam başkasını bulmak istiyorum seni mi çekeceğim derse napacaksın?hakikaten bir kısmı ciddi hayal kırıklığı ama lütfen akademisyen deyince aklınıza başka birini getirin :) mesela kk'dan örnek vereyim R redvelvetcupcake
hem başarılı bir akademisyen hem de anne, ikisini birarada layıkıyla götürüyor.
kendisini ve yorumlarını ben de çok beğeniyorum. Elif bak da biraz feyz al yahu. Sen bu boş işlerle uğraşmaktan araştırma yapabiliyor musun? şöyle düşün, benim öğretmenim böyle işlerle uğraşsa, dersinden çekilirdim. Bütün okula da bu nasıl hoca olmuş be diye yayardım. Çok ciddiyim bak. Lütfen kendine gel biraz. Konularını okuyorum biliyorsun, eşinin senden boşanmak için birçok sebebi var biliyor musun, yarın bir gün adam başkasını bulmak istiyorum seni mi çekeceğim derse napacaksın?
Bence elif hasta ve sorun onu tedavi ettirmeyen ailesinde. Ohh evlendi nasılsa diye üstünü örtüyolar.
ailesi ne diyor ben de çok merak ediyorum. Hem de alçılı oturuyom ya evde, çıldırık vaziyetteyim. Ankaradaki bütün okulların araştıma görevlisi kadrolarına bakıyorum. Bulamadım bir türlü kendisini. Artık cidden mi öyle iri yok, yoksa ben mi bulamadım göreceğiz. Bulsam gidip arkadaş olacağım. yapma bacım böyle şeyler diyeceğim.Bence elif hasta ve sorun onu tedavi ettirmeyen ailesinde. Ohh evlendi nasılsa diye üstünü örtüyolar.
Yalnız sen bu gidişle asistan kalıcan. Kafanı saçmalıklara yormaktan. Birgün olur da doçent olursa eğitim sisteminden tüm umudumu kesicem.
Yalnız adam da geçen ay Batum' da ( ki o tip işlerle ünlüymüş ben de burada öğrendim ) çift kişilik oda ayırttı ve yakalandı Elif'e. Ama Elif onu yuttu hâlâ çiçekte çikolata da. Hepten tuhaf bir ilişki bence aralarındaki
atomic, geçen konusunda sen kimyasal reaksiyonların deri altında devam edebileceğini söylemeseydin biz bilmiyorduk bunu. Benim bilmemem normal, bu kadın bu işin okulunu okumuş bir de doktora yapıyor. Bu yeterliliğe de baksınlar bir zahmet.Olur ki neden olmasin kimse psikolojik ,sosyal iletisim beceri ve yeterliligine bakmiyorki oyle bir kriter yok cunku.
atomic, geçen konusunda sen kimyasal reaksiyonların deri altında devam edebileceğini söylemeseydin biz bilmiyorduk bunu. Benim bilmemem normal, bu kadın bu işin okulunu okumuş bir de doktora yapıyor. Bu yeterliliğe de baksınlar bir zahmet.
Yok ben anladım ne demek istediğini, aynı şeyi savunuyoruz. Gerçekten ne yazık ki durum böyleBen sizin bilmemenizi degil sistemin ne derece sacma oldugunu vurgulamak istedim aslinda. Rontgen filmini defalarca kontrol etmesine ragmen kirigi tespit edemeyip hastasini birseyin yok diyereke eve gonderen insanlarin doktor olarak calistiklari bir ulke bizimkisi ne yazikki.. O yuzden sasirmayin bence herkes docent olur herkes profesor olur sadece yolunu bilmek ve bulmak lazim..
Yalnız adam da geçen ay Batum' da ( ki o tip işlerle ünlüymüş ben de burada öğrendim ) çift kişilik oda ayırttı ve yakalandı Elif'e. Ama Elif onu yuttu hâlâ çiçekte çikolata da. Hepten tuhaf bir ilişki bence aralarındaki
ailesi ne diyor ben de çok merak ediyorum. Hem de alçılı oturuyom ya evde, çıldırık vaziyetteyim. Ankaradaki bütün okulların araştıma görevlisi kadrolarına bakıyorum. Bulamadım bir türlü kendisini. Artık cidden mi öyle iri yok, yoksa ben mi bulamadım göreceğiz. Bulsam gidip arkadaş olacağım. yapma bacım böyle şeyler diyeceğim.
Olur ki neden olmasin kimse psikolojik ,sosyal iletisim beceri ve yeterliligine bakmiyorki oyle bir kriter yok cunku.
Cidden o is ne oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?