sorun ediyim mi sizce

ohh iyi bari bayramın mapus damında geçmemiş
sep, marilyn, adam olacak kız, daha da var .. toplu kıyım oldu..

elif başka kadınları bu kadar önemseme.. kimsenin davranış şeklini değiştiremezsin..

Yalnız sen bu gidişle asistan kalıcan. Kafanı saçmalıklara yormaktan. Birgün olur da doçent olursa eğitim sisteminden tüm umudumu kesicem.

bide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan

hakikaten bir kısmı ciddi hayal kırıklığı ama lütfen akademisyen deyince aklınıza başka birini getirin :) mesela kk'dan örnek vereyim R redvelvetcupcake
hem başarılı bir akademisyen hem de anne, ikisini birarada layıkıyla götürüyor.

kendisini ve yorumlarını ben de çok beğeniyorum. Elif bak da biraz feyz al yahu. Sen bu boş işlerle uğraşmaktan araştırma yapabiliyor musun? şöyle düşün, benim öğretmenim böyle işlerle uğraşsa, dersinden çekilirdim. Bütün okula da bu nasıl hoca olmuş be diye yayardım. Çok ciddiyim bak. Lütfen kendine gel biraz. Konularını okuyorum biliyorsun, eşinin senden boşanmak için birçok sebebi var biliyor musun, yarın bir gün adam başkasını bulmak istiyorum seni mi çekeceğim derse napacaksın?

konu hakkında da 9 sayfa söylenen söylenmiş ama rica ederim bu konuyu da büyütmeyin. çikolata normal olsa ne olur süslü olsa ne olur? yeri gelecek doktoranız bitince doçent olunca size de hediyeler gelecek. belki daha iyisi gelecek mahçup olacaksınız. kıyaslamayın böyle.

içten gelen bir tebrik yerine her şey formalite olmuş. akademik yaşamın bu zorlamasından sinir olurum ben. ama insanlar bekliyor ne yapalım.
şahsen kendi adıma saçma buluyorum bu işleri, yani ben bir asistanım (ay artık değilim pardon ) ben birinin profesörlüğünü kutlamışım ne kutlamamışım ne? bana mı kaldı kadını/adamı takdir etmek? yani ayıp gibi geliyor bilmiyorum
"-heheh aferin prof oldun koçum"
sana ne oluyor demeliler aslında

Bence elif hasta ve sorun onu tedavi ettirmeyen ailesinde. Ohh evlendi nasılsa diye üstünü örtüyolar.

Elif esinden gormedigi ilgi alakayi esinin baskalarina ilgilenmesi veya konusmasi samimiyetleri o yuzden hep gozune batiyor, bu yüzdende aşiri kisakanclik süphecilik haline girdi keske kurtulabilse bu durumdan,yoksa hayati boyle gecçecek ne ediyorsa kendine ediyor malesef.Elifcim kendini onemse nekadr ustune duşersen okadr uzulceksin anla,cok seven herzman en cok uzulen taraftir

Bence elif hasta ve sorun onu tedavi ettirmeyen ailesinde. Ohh evlendi nasılsa diye üstünü örtüyolar.

Yalnız adam da geçen ay Batum' da ( ki o tip işlerle ünlüymüş ben de burada öğrendim ) çift kişilik oda ayırttı ve yakalandı Elif'e. Ama Elif onu yuttu hâlâ çiçekte çikolata da. Hepten tuhaf bir ilişki bence aralarındaki

ailesi ne diyor ben de çok merak ediyorum. Hem de alçılı oturuyom ya evde, çıldırık vaziyetteyim. Ankaradaki bütün okulların araştıma görevlisi kadrolarına bakıyorum. Bulamadım bir türlü kendisini. Artık cidden mi öyle iri yok, yoksa ben mi bulamadım göreceğiz. Bulsam gidip arkadaş olacağım. yapma bacım böyle şeyler diyeceğim.

Yalnız sen bu gidişle asistan kalıcan. Kafanı saçmalıklara yormaktan. Birgün olur da doçent olursa eğitim sisteminden tüm umudumu kesicem.

Olur ki neden olmasin kimse psikolojik ,sosyal iletisim beceri ve yeterliligine bakmiyorki oyle bir kriter yok cunku.

Cidden o is ne oldu yaa

Olur ki neden olmasin kimse psikolojik ,sosyal iletisim beceri ve yeterliligine bakmiyorki oyle bir kriter yok cunku.
atomic, geçen konusunda sen kimyasal reaksiyonların deri altında devam edebileceğini söylemeseydin biz bilmiyorduk bunu. Benim bilmemem normal, bu kadın bu işin okulunu okumuş bir de doktora yapıyor. Bu yeterliliğe de baksınlar bir zahmet.

Ben sizin bilmemenizi degil sistemin ne derece sacma oldugunu vurgulamak istedim aslinda. Rontgen filmini defalarca kontrol etmesine ragmen kirigi tespit edemeyip hastasini birseyin yok diyereke eve gonderen insanlarin doktor olarak calistiklari bir ulke bizimkisi ne yazikki.. O yuzden sasirmayin bence herkes docent olur herkes profesor olur sadece yolunu bilmek ve bulmak lazim..

Yok ben anladım ne demek istediğini, aynı şeyi savunuyoruz. Gerçekten ne yazık ki durum böyle

Oha ben bunu bilmiyorum. Yazık kıza ya. Üzüldüm şimdi. Kavgadan besleniyor. Ama gerçek kavgalar canını yakıyor onları örtüyor heralde.

Ankarada mıymış? Bence küçük şehirdedir ankarada kadro alabilecek kapasite görmüyorum.

Yeteri kadar araştırma yapabileceğini sanmıyorum bu kafayla. Yurtdışına bile gidemez. Kafası sürekli kocasında olan bi kadın doçent olmamalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…