Engelli olmanızla ilgili bir sebep göremedim ayrılmanızda. Belki de sorumluluk almak istemedi, belki fazla tripli geldiniz, belki evliliğe hazır değildi gerçekten vs.
Kabul olmuş duası da herhalde görücü usulü tanışıp yurtdışına gitmek hacı beyin...
Sizin dik durmanız lazım. Engeliniz sizi tanımlayan bir durum değilse bunun “ailen kabul eder mi? Sorumluluk alabilir misin?” tarzında dile gelmemesi lazım. Evlenip ayrılmış kadınlar da bunu yapıyor. Defolu değiliz hiçbirimiz. O yüzden böyle ne kendinize mağdur edebiyatı yapın ne de onlara laf verin.Bende iyi yere kapak atmışsın dedim ilk söylediğinde :) Trip değil inanın. Daha önceki ilişkimde ailesiyle ilgili çok üzüldüm, yıprandım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim. Ona da söyledim ailen benim gibi birini kabul eder mi diye. Net bir cevap asla vermedi. Vermediği içinde olmadı.
Sizin sevdiğinizi hissetmedi belki de, çünkü sizde sevdiğinizi engellenince anlamışsınız.
Engelinizle ilgili olsa ısrarla evlenmek istediğini söylemezdi.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Sizin dik durmanız lazım. Engeliniz sizi tanımlayan bir durum değilse bunun “ailen kabul eder mi? Sorumluluk alabilir misin?” tarzında dile gelmemesi lazım. Evlenip ayrılmış kadınlar da bunu yapıyor. Defolu değiliz hiçbirimiz. O yüzden böyle ne kendinize mağdur edebiyatı yapın ne de onlara laf verin.
O evlenme teklif etmiş. Siz reddetmişsiniz. Şimdi adam başkasıyla nişanlandıysa ne suçu var? Tam olarak beklentiniz neydi anlamadım.
Yazdıklarınızı ve yazdıklarımı tekrar okursanız daha net anlaşabiliriz yükselecek bir yorum yapmadım ama sizin yüklelişiniz kendi yorumunuzun aksini iddia ediyor. Engelliyim dediğiniz kısmı çıkartırsanız ortada size evlenme teklif etmiş bir adam var siz istemiyorsunuz ve adam yoluna devam ediyor. Onun ne şartlarda nişanlandığı önemsiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Sizin ortada bir sıkıntı yokken durumum ileride kötü olabilir sorumluluk alabilir misin diyip karşı taraf bunu kabul ettiği halde kabul edemeyen sizsiniz. Belli ki siz de artık önünüze bakın diye engelinizi açıp nişanlı ve mutlu olduğunu göstermek istemiş.Haklı olabilirsiniz söylediğinizde. Eğer öyle olmuşsa sonuna kadar haklı. Peki hala konuşup ederken birkaç gün içinde nişanlandığı insan birden bir
Kimseye demogaji yaptığım yok. O kadar alçalmadım. Kendimi defolu olarakta görmüyorum. Pembe gözlükle bakıyorsa eğer gerçek gözle bakması gerektiğini söyledim. Siz iki şeyi karıştırıyorsunuz bence.
Yazdıklarınızı ve yazdıklarımı tekrar okursanız daha net anlaşabiliriz yükselecek bir yorum yapmadım ama sizin yüklelişiniz kendi yorumunuzun aksini iddia ediyor. Engelliyim dediğiniz kısmı çıkartırsanız ortada size evlenme teklif etmiş bir adam var siz istemiyorsunuz ve adam yoluna devam ediyor. Onun ne şartlarda nişanlandığı önemsiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Sizin ortada bir sıkıntı yokken durumum ileride kötü olabilir sorumluluk alabilir misin diyip karşı taraf bunu kabul ettiği halde kabul edemeyen sizsiniz. Belli ki siz de artık önünüze bakın diye engelinizi açıp nişanlı ve mutlu olduğunu göstermek istemiş.
Aslında iki taraftan da baktığımda karşı tarafa da pek kızamadım.
Size evlenmeyi teklif etmiş ama siz kabul etmemişsiniz. Belki de siz onun üsteleyip ailesinin de kabul ettiğini söylemesi için blöf yaptınız ama her erkek güçlü ve inatçı değil.
Siz de gercekten cok sevseniz hayır diyemezdiniz gibime geliyor. Sanki kapıldığını görünce kıymete binmiş gibi geldi bana.
Alınganlığınız sorun olabilir. Başka da yorum yapmayacağım.Yükselmek mi? Bence siz kendi cevap tarzınızı sorgulayın. Baksanıza yazdığımı anlamadığım imasında bile bulunmuşsunuz. Ortada bir sıkıntı olmadığını nerden biliyorsunuz? Hastalığım cinsini türünü vs. Evet ailesine durumumu asla söyleyemeyen bir insan evlenmek istiyor :) Bende sizin dediğinizden çıkardığım kadarıyla demogaji yapmışım. Adamda bunlara dayanamayıp 2 hafra gibi bir sürede nişanlanmış. Ne kadar kolay insanların hayatlarında bir şey bilmeden klavyeden yorum sallamak. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Herkes mutlu olsun. O da dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?