Sorun engelli olmak mı?

Evet sonunda gerçekçi bir yorum. Teşekkürler.

Sebep siz değilsiniz Hollanda. Kendisi muhtemelen bu ülkede normal bir hayat kuramayaktı ce bunu fark etti.

Tanıdığım ikisi aksayarak yürüyen bir de çok ciddi bir hastalığı olan üç kişi çok iyi evlilik yaptılar. Bir fazla kilolu arkadaşım nişanlandı, yakın iki akrabam kanser hastası ve ikisinin de eşi her an yanında gerçek çok iyi bakıyor. Belki de dünya bu kadar pislik değildir de sizin zihniyetiniz pisliktir.

Haklısınız tamamiyle keyfi bir restti. Yine de teşekkürler yorumunuz için.

Bunları rest çekmeden de konuşabilirdiniz.İstenmediğini hissettirmeden de.Kendinizi engelli olduğunuz için istenmediğinize inandırmak istiyosunuz zaten hak verdiğiniz yorumlar da bu konudaki yorumlara hep.Neyse olan olmuş belki bidahakine kendinizi başka türlü ifade etmeyi denersiniz.

Obaa hacıya bak sen
Takdiri ilahi mutlaka tecelli eder. Şuna bak cin olmadan adam çarpacak

Daha önce aile ile yaşadığım benzer duruma istinaden ben durumu tecrübe olarak görüyorum siz blöf. Teşekkürler yine de yorumunuz için.
Ben blöf derken yani onun üstelemesini ailesine sizi kabul ettirmenizi beklemiş olabilirsiniz demek istedim. Burdaki çoğu yorum size farklı açılardan bakış açısı sunuyor ama siz direk yorumlara sert çıkmayı tercih ediyorsunuz.

A Asia34 ülkenin durumu malum. Kendisi asalak bi şahısmış ki Hollandaya gitmekk uğruna sizi yarı yolda bırakmış. Birde hacı olduğundan bahsetmişsiniz karaktersizmiş demekki

Farklı değil olduğum gibi ifade ediyorum. Sizin bence anlamak istemediğiniz konu benimse hiç anlam veremediğim nokta neden istememe sebebimi algılamak istememeniz. İnşallah siz bu durumların hiçbiri yaşamazsınız. Hani bir çoğunuz diyor ya hepimiz engelli adayıyız diye. İşte bir gün umarım bu durumu yaşamazsınız. Hep böyle şahane mutlu sağlıklı bir hayatınız olur. Sevgiler.

Komik olmayın Allah aşkına :) Kime sert davranmışım. Bir insanı demogaji yapmakla ve blöf yapmakla suçlarken sizler acaba bunu hangi süzgeçten geçirip yazıyorsunuz? Biri engelli olmakla boşanmış olmayı defolu olarak görmüş biri bilmem ne. Bence sizler önce kendi vicdansızca yaptığınız ama kendinizce hepimiz engelli adayıyız diyerek iyimser görünmeye çalıştığınız birbiri ile tutarsız yorumlarınıza bakınız.

Valla burda zaman ayırıp kendim size yorum yazdım, vicdansızca da bir sey yazmadım. Herkesin yorumu kendini bağlar genelleyerek benle polemiğe hic girmeyin bosuna.
Kendi doğrularınızla kendi hayatınızda takılın, komik olan sizin şu tavrınız.

Ablacım ayağın biraz aksıyor anladığım kadarıyla eee bu durumu toplumda bazı dangalaklar dışında çoğunluk engel olarak görmüyor ki. Bence bu konu üzerinden aşırı hassassınız, durumu abartıyorsunuz.

Adam evlenme teklif etmiş gerisi trip diyemicem sizin ruh halinizin yansıması. Yani aşırı vurgu koymuşsunuz ailene kabul ettir diye diye de, adam belli ki sizin kadar dert edinmiyor muhtemelen ailesi de edinmezdi zaten. Bu durum da trip gibi olmuş. Adam evlenelim diyince siz hayır demişsiniz adam da peki diyip bir başkasına gitmiş ben burda bir şerefsizlik göremiyorum ki. Bu adamla evlenmek istiyorsanız evet diyecektiniz o kadar.

Engelli olduğunuz için değil Hacı beye Hollanda’ya gitmek cazip gelmiştir kesin.Umarım hakettiğinizden çok daha fazla mutluluk yaşarsınız bundan Sonra

Ayak aksaması bana göre engel değildir, çok yakın bir arkadaşım da bir an da Wilson hastalığı olduğu öğrenildi hareketlerini kontrol edemiyor, akıcı konuşamıyor, tuvalete bile annesinin desteğiyle gidiyor. Hastalık kontrol mekanizmasını etkiledi. Şuan %70 engelli olduğuna dair raporu var. Kendinizi üzmeyin lütfen.

Adama Hollanda fikri cazip gelmiş açıkçası yoksa hiç bir sebep yokken bir anda her yerden engellemesinin başka bir hiç bir açıklaması olamaz bence, vicdanı rahat olmadığından da konuşup helallik istemiş sizden, aklı sıra üzerine düşen vazifeyi yerine getirmenin rahatlığıyla da tekrar engelleri kaldırmış. Sizin için hayırlısı olmuş bence bu tıynette biri olduğu için.

Bence rahatladi. Artik saklayacak bir sey olmadihini dusundu. Belki senin gibi görüştüğü baskalari da vardi kim bilir. O adamin cok mutlu olacagini sanmiyorum.

Ben şunu anlamadım. Evlenme teklif etti, siz kabul etmediniz. Ama aranızda bi ilişki vardı ve ilişkiniz devam ederken birden bire sizi tüm sosyal medyalardan sildi mi ?
Yoksa teklifi kabul etmediniz, görüşmeyi kestiniz de, bu engelleme durumu öyle mi gerçekleşti?

Biz eşref-i mahlukatlar,kimi zaman cok büyük yanlışlara kapılıyoruz. Günahlarını Allah affetsin hacı ha . Hahahahaha. Kusura bakma güldüm,çünkü o kadar kötü birisiymis ki,yaptigi yetmiyormus gibi birde "helallik" istiyor.
Valla sende bir engel falan yok canim. Zira kötü insan heryerde kötü. Benimde herhangi bir engelim yok ama defalarca,sözde beni sevdigini zannettigim,kayın ailem,bana zayifsin vs dediler. Ben zayifim diye üzülüyormus kayinvalidem (!) Emin ol bi insan terbiyesizse herseye bi kulp takar. Yani burda senin engelin falan sozkonusu değil karşındaki karaktersiz yapacak birsey yok. Bu dünya etme bulma dünyası ama seni oyle ortada hicbir sebep yokken terk eden birisi de gun gelir,aynen bu sekilde terk edilir
Beraber izleyelim akıbetini de görelim
10 sene sonra kimin nerede olacağını hangimiz bilebiliriz ki? Oyle degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…