sorun kaynım...ne yapayım ben :(

Anlayışsız insanlardan nefret ediyorum ya sizin bi kurulu duzeniniz var bozacaklarini hiç düşünmuyorlar mi

ne karaktersiz herifler var yaaa,amip gibi çoğalıp abinin evine konmak nedir yaa

Canım ben olsam kabul etmem sonuçta o ev sizin özel alanınız ve bekar birisi sizin evinizde eşinin en başta hayır demesi lazımdı bi oda yer bulsun yatacak yani çok saçma bence eşinize güzel dille anlatın namahrem o sonuçta

eşiniz ailede herkes boşanıyor dur bende bı boşanayım dıye düşünoyr merak ettı herhalde sizi buna mecbur edemez 2 günlük iş değil o ayrıca ev almak öyle kolay değil 2 sene 4 seneye patlamasın aslında 2 ay bıle olacak iş değilya kabul etmeyın desem huzurunuz tümden kaçacak çekilir çile değil

eşim muhafazakar diyosun ama kardeşinin bu kadar uzun sure evinde kalmasında sorun görmüyo hadi bi iki gün kalınırda sene nedir yani

o değilde kv sein kaynına güvenmesin çünkü önceden eve almayan kişi yine almaz..ve eşniz haklı ozaman senin o kişiden hiç farkın kalmaz..

Kabul edersen pisman olursun bence ayni evdr cok zor
zamaninda karisini dinlyip sizi evine kabul etmezken esiniz onun abisi degilmiydi nasil esiniz kusmediyse kayninizinda size kusmeye hakki yok

dürüst olmak gerekirse, evlendikten sonra, ben ne eşimin annesi ne de kardeşini ne de kendi annemi kardeşimi istemem.
ev üstüne ev olmaz.

maddi sıkıntılar olursa çalışır edilir bir şekilde kira ödenir. parayla çözülür hepsi ama aynı evde insanın eşiyle ne özeli kalır ne başka bir şeyi.

sonuna kadar haklısınız o yüzden.
dilerim bir çare bulunur. bu yükten kurtulursunuz.

Ayyyy kesinlikle olmaz. Küçükte değil. Acımasız gibi görünebilirim ama ben kabul etmem şahsen. Kendisi bunu nasıl içine sindiriyor ya. Asalak gibi. Birde o sizi 1 gece misafir edememiş. Eeee ne demişler " keser döner sap döner gün gelir hesap döner"

hepinize yorumlar için teşekkürler. ...
eşim çol zorda kalırsa gelir vs atamam demişti.bende istemediğimi söylemiştim.hiç hoşuna gitmedi tabi.
bu sabah ta kahvaltıda, kv ile konuşurken laf lafı açtı....ev alınsın eşya önemli değil yerde de yatılır falan dedi.çünkü biran önce düzenini kurmak istiyor. evli kızı ve torunları var rahatça gelip kalsınlar istiyor. tabi ben görüncemle mesafeli oldugum için pek gelmiyor kızı.
birde anne dedim biz eşimle güvenmiyoruz kaynıma.daha önce kendi evinde seni istemedikleri için. gene aynısı olur diye fln.
başından beri beraber oturmanız lazım falan dedim. herşeyi biliyorum kızım benimde çok hataları m var dedi.

öyle bakalım. ..inşallah hayırlısı ile bir ev buluruz bütçemize göre.
konuyu bidaha açmadım eşime. istemediğimi biliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…