sorun kaynım...ne yapayım ben :(

Ev alacak paraları var eşya alacak yok mu? Bu ne saçma bir düşünce yarabim. Evi donatmak zorunda değiller. Birer yatak ve bir ocak tüp alıverin. Sizin hediyeniz olsun. Kalanı zamanla alırlar aydan aya. Sanki herkes dünyaya evle eşya ile geliyor

pekı kaynınız ne dıyor ? o da sızde kalma yanlısı mı ?

ya ne acımasız ınsanlar var ya esınız bence sıze hıc acımıyor ustelık az bı zaman da degıl 1 2 sene otursun dıyormus
bence eğer kaynınız adamsa kendısı gelmemesı gerekıyor
kıraya cıksın , kardesı yalnız degıl elı karısı var ve sızın rahatsız olacagınızı herkes tahmın eder bes yasında cocouk degıl
adam olan gelmez

Allah yardımcın olsun kardesım.. Bakalım zamana bırak zaman ne gösterecek.. Esın rahatsız olmucak mı sankı zamanla? Ev duzenının degısmesını bozulmasını kım ıster.. Erkekler daha rahat varlıklar bız kadınlara gore. Evde ııstedıgı gıbı davranamayınca anlar hatasını..

31 yasındaki adam boşanıken nerde kalacağını hesap etmemiş mi?

Kusura bakmasınlar gecici süreyle evet ama 2 yıl asla derdim ben olsam. Madem anası oğluna para veriyor ev alsın diye onla kendilerine ev acsınlar

yani sizin kaynınızda da mı hiç mantık yok. 30 küsür yaşına gelmiş adamın kendi düşünmesi lazım ne işim var benim orda diye. maşallah o da dünden hazırmıs yani

O karisinin agzina bakip sizi evine bile almamis terbiyesiz kari koylu.Simdi de ne yapacagini kendi dusunsun.Esine soyle de ki bir sartla kabul ederim kaynim bu eve geldiginde kapidan girdiginde annenle benim onumde ona "sen bizi bir kac gunlugune evine alamadin ama bizim evimizin kapisi sana omur boyu acik kendi evin gibi rahat et yengen asla istemeyecek bir kadin degil bunuda bil lutfen" desin.Kayninda bir utanir belki tabi yuzsuz değilse..

Bence siz eski konuları açarak yanlış yapmışsınız. kaynınız eltinizden korkmamış olsa ve sizi misafir etse de bu iş olacak gibi değil. Siz oturup mantıklı şekşlde konuşun. Ben senin aileni istemeseydim anneni yanımıza almaz, bakıcı tutar, kapımı kapatırdım, Mesele senin ailen değil, mesele aynı evin içinde 31 yaşında koskoca bir insanla yaşanamayacak olması deyin. Dinen de uygun değil... Neye göre bu şekilde davranıyorlar anlamıyorum ki????

Benim kocam salak. Anne si hem biricik oğluna yapacak bütün yardım ı bide üstüne bende kalacak lar.bndebsalak gibi çalışıp kredi ödeyeyim

Sen şimdi istemiyorum olmaz dedikçe haksız duruma düşeceksin.Eşin de madem bu kadar ailesine düşkün,sen ne kadar istemesen de kalıcaktr kaynın.boşver sen boşuna tartışmış olursun.sabır arkadaşım çok zor evet ama belki de kaynın vazgeçer.belli mi olur?kayınvaliden belki gel oğlum biz başka eve geçelim der.Aslında normali o tabii..fikirler değişirse haber ver bize de.

Ben böyle bir konuyu başkasının inisiyatifine bırakmam kesinlikle.

Kötü olacaksam da olurum.

Reactions: anu
Zor durum sen ne dersen kötü olursun.
Değiştirebileceğine inanıyorsan mantıklı konuşma yapmaya devam et. Ne desen boş kalacak ise de birşey deme.

kesinlikle kabul etmem.net.

ne yapar ne eder restimi çekerim. daha neler ya. ev bu yani. işten yorgun argın gel birde bunlarla mı uğraşıcan. hep dışarda gezdiğin gibi giyinik olman gerekecek vs.

valla çok haklısın çok ama tüm kapılarda kapalı bu durumda neyapacaksın ki sanırım diretirsen ağız tadın bozulacak.Acaba size yakınlarda bir ev tutsalar valideniz ve kaynınız ozaman çocuk sorun olmaz gene bırakabilirsiniz.Yani koca adam evde yeri geliyo rahat kıyafetler tercih ediyoruz şu durumda bunların hiçbirini yapamıcaksınız.

çok saçma bir talep, kabul etmeyin. bir hafta falan idare eder insan ama koca adama siz mi bakacaksınız olacak şey mi?

Kardeşim sokağa atamam derken sanki iki yaşında çocuktan bahsediyo. Koca herif o yaşa gelmiş hala başkasından bişey umuyosa yuh derim

yok artık ne ısı var afedersın essek kadar adamın sızın evde...boyle bırseye musade etme....ergen degıl bırsey degıl koskoca adam ne alaka yanı...bır ev tutamıyor mu kendıne????

Ev alacak paralari varsa 10-20bin daha ucuz ev alsinlar esyalarini alsinlar o paraya.kayinvalidenin haberi varmiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…