merhaba hanımlar. sorun şu ki kaynımla eltim boşanıyor.
eşimin anne babası ayrıldı mahkeme leri var.2 senedir valide bende kalıyor oğluma bakıyor ben çalışıyorum.
yeni de ev aldık. bugun temizlik yapıyordum eşimle konu birden açıldı, k ğedrim evlenecek miş ( aday var )
eee kaynımla k.valide birlikte ev alacak kiraya verecekler.çünkü hiç eşyaları yok ( herşeyi eltime bıraktı kaynım )
eee 1 2 seneliğine kaynım da bize yerleşecek.tabi ki istemedim.
eşimde kardesim i atamam sokakta mı kalsın diyor .yaşı 31...
dedim annenle kirada otursun şar herkes ev almak zorunda değiller.
çocuğu napacaksın diyor. sen çok değiştin vicdansız oldun diyor.
aslında kaynım ı severim. fakat 2 sene önce bir gece zor durumda kaldık ve gidecek yerimiz yoktu .eltim bizi istemiyor diye bikaç gecelik o da,) evine götürmedi dayısına bıraktı bizi...dayısı da valideme seni öz oğlun evine kabul etmedi vs vs çok söylendi valideme ) ertesi gün ztn ev bulup taşındık ama o gece çok kötü hissettik
işte bunları unutamam ben...
eşim de o benim kardeşim atamam sende atamassın aileni diyor. 2 sene öncesi ni hatırlatıyor um o bize öyle davrandı diye bende aynısı nı yapamam diyor.sabah gidip gece gelecek sana ne zararı olur diyor.
beni çok üzdü.tabiki atmasını istemem fakat
aynı evde zor olacak.zaten validemi kabul etmediler ben kabul ettim annesidir dedim Allah için çok faydalı bana validem.
kaynım eski eşine yüklü miktar para ve eşyaları verdiği için zor durumda.
k validem de eşinden ve babasından kalan bütün parasını oğluna veriyor ev alması için.daha ileride onunla oturacak hayali öyle parada da değilim ama düşğnğnce çok bunalıyorum. eşimin hatırına sabredeyim diyorum. Çünkü eşim kararlı bizde oturmasına.çok fazla aile sevgisi var mübarek adamın.normalde kaynımı severim.hep gelir yemek yer biz götürür ederiz ama sonuçta o da genç biri aynı evşn içinde çok zor olacak.tesettürlü biriyim sürekli dikkatli olmam gerekecek
kısacası binbir emekle ev sahibi olduk ama ben o evde hiççç rahat edemiycem
düşündükçe daralıyor um...
ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım...