Sorun kocamda mı bende mi bilemedim

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
384
111
103
30
Selam kızlar, ben evleneli 1 ay olmadı. Eşimle cinsel uyumumuz iyi ama bi sıkıntı var. Ben doymuyorum. Eşim hemen yoruluyor günde 1 kez yapsak yetecek ona. Ben 3-4 defa istiyorum e yapamıyor haliyle. Hiç bir erkek o kadar yapamaz diyor. Eşim haklı mı ya? Bende mi sorun var? Bence yeni evli çift için günde 3 normal

Selam kızlar, ben evleneli 1 ay olmadı. Eşimle cinsel uyumumuz iyi ama bi sıkıntı var. Ben doymuyorum. Eşim hemen yoruluyor günde 1 kez yapsak yetecek ona. Ben 3-4 defa istiyorum e yapamıyor haliyle. Hiç bir erkek o kadar yapamaz diyor. Eşim haklı mı ya? Bende mi sorun var? Bence yeni evli çift için günde 3 normal
:KK57:

bu kadar açıksan cinselliğe evlenmeden önce test etseydin o zaman sana uygun olup olmadığını. hahah fake

Valla fakemisin nesin bilmiyorum ama biz evlendiğimizde 3 de olur du 5 de bende doymadığımı hissederdim meğersem orgazm olamazmışım sonrada öğrendim hhahhhha :KK53::KK70:
Zamanla
Valla fakemisin nesin bilmiyorum ama biz evlendiğimizde 3 de olur du 5 de bende doymadığımı hissederdim meğersem orgazm olamazmışım sonrada öğrendim hhahhhha :KK53::KK70:
zamanla orgazm olmayı öğreniyo muyuz ya nasıl olacak o🙈

Anacim simdi biz hayir normal degil biz gunde 2628118 kez yapiyoruz desek koca mi bosican yapmayin soyle seyler herkesin bunyesi farkli sperm sayisi farkli meslegi farkli tamam cinsellik onemli ama hersey cinsellik degil gunde 1 normal bende yeni evliyim anormallik gormedim kac yasindasin bilmem ama onca sene kendini tutup tutup bi anda birakinca ister istemez tavan geziyosun nerden mi biliyorum kendimden 😂😂

Back
X