Sorun kocamda mı bende mi bilemedim

Anacim simdi biz hayir normal degil biz gunde 2628118 kez yapiyoruz desek koca mi bosican yapmayin soyle seyler herkesin bunyesi farkli sperm sayisi farkli meslegi farkli tamam cinsellik onemli ama hersey cinsellik degil gunde 1 normal bende yeni evliyim anormallik gormedim kac yasindasin bilmem ama onca sene kendini tutup tutup bi anda birakinca ister istemez tavan geziyosun nerden mi biliyorum kendimden 😂😂
Aynen öyle bacım baya yanık çıktım şaşkınız😂😂

Çalışmıyorum maalesef.. Keyif alıyorum ama orgazm değil galiba ay bilemedim heheheh🙉
sorunun asli anlasildi efendim. adam gidip aksama kadar calisiyor sen aksama kadar evdesin canin skliyor tabii yapacak birsey yok :D tabiiki sex dusuncen. sen dusunmeyecende kim dusuncek :D

is bul bacim is bul :)

:KK70:
Selam kızlar, ben evleneli 1 ay olmadı. Eşimle cinsel uyumumuz iyi ama bi sıkıntı var. Ben doymuyorum. Eşim hemen yoruluyor günde 1 kez yapsak yetecek ona. Ben 3-4 defa istiyorum e yapamıyor haliyle. Hiç bir erkek o kadar yapamaz diyor. Eşim haklı mı ya? Bende mi sorun var? Bence yeni evli çift için günde 3 normal

Benimki yapiyo valla gunde 3 arka arkaya hatta evlendigimiz gece sabaha kadar tam 11 kez olmustuk saymistim, ama keske haftada 1e dusse 2 cocukla yoruluyorum artik
Valla bisey dicem ama sakin yanlis anlama halk arasinda bi benzetme vardir pancar motoru diye 11 kez ne anacim hali kaldi mi adamin ben adamin yerinde olsam yigilir kalir hastanelik olurum sen bu adama ne yedirip iciriyosan taktir ver millet not alsin bende dahil biz haftada 11 yapamiyoruz 😂😂

Nasıl halin kalıyor anlamadım.Hiç mi işin gücün olmuyor ? Hayat seksten ibaret değil ama yine de enerjin takdire şayan doğrusu

Back
X