Sorun kocamda mı bende mi bilemedim

Bence işi bahane ediyor erkek ne kadar yorgun olursa olsun ilk yapmada birsey anlamıyor bana göre ikinci ve üçüncüyü hatta 4 de arzuluyor tabi herkes istek algısı farklı olabilir

Selam kızlar, ben evleneli 1 ay olmadı. Eşimle cinsel uyumumuz iyi ama bi sıkıntı var. Ben doymuyorum. Eşim hemen yoruluyor günde 1 kez yapsak yetecek ona. Ben 3-4 defa istiyorum e yapamıyor haliyle. Hiç bir erkek o kadar yapamaz diyor. Eşim haklı mı ya? Bende mi sorun var? Bence yeni evli çift için günde 3 normal

Hiç bir erkek yapamaz derken yanıltıcı konuşmuş, elbette yapılıyor. Seninki gayet normal bi istek, ama nedense erkekler evlenince çok değişiyor evdeki bulgur hesabına dönüyor sanırım

Valla bisey dicem ama sakin yanlis anlama halk arasinda bi benzetme vardir pancar motoru diye 11 kez ne anacim hali kaldi mi adamin ben adamin yerinde olsam yigilir kalir hastanelik olurum sen bu adama ne yedirip iciriyosan taktir ver millet not alsin bende dahil biz haftada 11 yapamiyoruz 😂😂
Bence adamın değil kadının hali kaldı mı 😂

Valla bisey dicem ama sakin yanlis anlama halk arasinda bi benzetme vardir pancar motoru diye 11 kez ne anacim hali kaldi mi adamin ben adamin yerinde olsam yigilir kalir hastanelik olurum sen bu adama ne yedirip iciriyosan taktir ver millet not alsin bende dahil biz haftada 11 yapamiyoruz 😂😂
Biz ayda 11 değil be

Back
X