Sorun kv mi eşim mi?

MassiveStroke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
218
1
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır konuları okuyup takip ediyorum, ilk kez bende konu açıyorum. Özetle şöyle:
7 yıllık evli, 5 yaşında bir çocuk annesiyim.
Haziran ayında süregelen bir sürü sorunun patlak vermesiyle eşimle aramızda büyük bir kavga yaşandı. Şiddet gördüğüm için boşanma lafları bile geçti. Sebep tahmin edeceğiniz gibi kv idi. Eşim annesine aramızda geçen bütün olayları anlatmış, (hatta evdeki her olayı anlattığını düşünüyorum) Kızım kv ye annemle babam senin yüzünden mi kavga etti diyince kv beni aradı. Eşim de yanındaydı. Tam anne sen bize bakma biz kavga eder barışırız sen kendini üzme falan demeye hazırlanırken kv açtı ağzını yumdu gözünü... Anneme babama hakaretler etti, bana söylemediği laf kalmadı. Sonrasında Ramazan Bayramında gitmedim, şimdi de arife günündeyiz ve eşimle annesi birde teyzesi memlekete gidiyorlar, tabi ben yokum. Kv ile konuşmak ve görüşmek istemediğim için (oda benimle görüşmek istemediğini her fırsatta söylüyor) ben gidemezdim. Gitmekte istemiyordum zaten. Beni en çok üzense eşimin beni ve kızımı bayramda tek bırakarak onlarla gitmesi.

Konunun başlığından da anlayacağınız üzere, şimdi kv herşeyi yapabilir, her lafı söyleyebilir ama eşim sınır çizemiyor diye düşünmüye başladım. Annesi ile günde en az 5-6 kere telefonda görüşür, bir keresinde bir cumartesi günü gezmeye gitmiştik, eşim de akşam eve döndüğümüzde aramıştı annesini, sesi geldi kendim duydum "bir annen olduğu aklına geldi şükür" dedi. Sadece bir gün içinde değil de akşam aradığı için söyledi bunları. Daha neler neler... Ama suçun eşimde olduğunu, annesi de olsa çok müsama gösterdiğini düşünüyorum. Memleket konusunda da aynısı oldu, annesi gidelim dedi ben gitme gidersen üzülürüm dedim o gitmek istedi. Ben de koca adamsın seçimni yaptın, gitmek istiyorsan git dedim.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hatta benim durumumda olupta kurtulan deneyimli arkadaşlarımdan yanıt alırsam daha mutlu olurum.

herşey den önce
sizi bırakıp eşinin annesiyle memlekete gitmesi hiç doğru değil:19:

eşin de suç.

kayınvalide ne hiç kızma
eşinden cesaret alıp bu şekilde davranıyor.

eşin elini masaya bir vursa ...''o benim eşim ona saygısızlık edemezsın, o da sana edemez'' dese.

eşin annesine
artık benım de bir yuvam var anne bunun farkına varsan iyi olur , dese...
sence eşim olmadan benım sizinle gelmem ne kadar doğru olur , demiş olsa?

kısacası eşin annesiyle oturup ciddi anlamda konuşsa bunlar yaşanmaz
saygısızlıklar bile ortadan kalkar.

Son düzenleme:
suç aranızdaki dengeyi kuramadığı için eşinde ama kv de de suç var ikinizin kavga etmesine sebep olup 5 yaşında bir çocuğu üzdüğü için.

evlenirken bu adamlara gizli bir protokol mü imzalatıyor acaba?

bekarken annelerini takmazlar evlenince eteklerinden ayrılmazlar

memleket dönüşü fırtınaya hazırlıklı ol gardını şimdiden al ana oğul silahları kuşanıp savaş boyalarını sürüp gelecekler

şu an bende kızımla yalnızım kurban bayramında:14::14::14:

eşim kv yuzunden 60 mılyar kredı cektı ve gıdıp hayvan aldılar kardesıne kurbanda satmak uzere . gecen sen kurbanda satılmadı bır sendır coban baktı bı ton masraf.

eşim 25 gun ızın aldı gıttı sımdıde satmaya göturduler. tabı eşim benım laflarımdan artık kurtulmak ıstıyor ve hepsını elden cıkarmak ıstıyor ınsallh satrda.

eşim ben alamam demıstı kv de karını peşine dustun gıttın kardesını burda bıraktın gıbı daha bı cok agır laflar kullandı Allha havale edıyorum. bayramda yalnıızm 4 yıllık evlıyım

1 bayramı kv le , 2 bayramı annemlerle gecırdım şimdide yalnızm hiç bir yere gıtmek ıstemedım . oaraya gıdıncede mıllet aaa kocan nerde haa yınemı kuraba satıyor amma paracıısnz dıyorlar.

hep kredı cekıyorlar kurban alıp satıp kredı kapatıyorlar . Allh herkesın yanında olsun . canını sıkma bosver ya hıcbısey yokmus gıbı davran saglıgından önemlımı. bosver ansıyla gezsın tozsun canını sıkma bence

sorun kesinlikle eşinde,kv ondan yüz buluyo, benim kv de bana farklı eltime farklı, niye çünkü oğulları birbirinden farklı

suclu kocan falan değil suclu direk kayınvalıden....
onceden kocalara suc bulurdum ama esas suclu onu yetıstırenler...

doğan cüceloğlunun katıldıgı bı programı ızlemıstım. adam anlatıyor gözünün onunde yasanan bı olayı..
3-5 yaslarında bı oğlan cocuğuna annesının daha o yasta aşıladıgı seylere şok oldum.
anne: "yarın öbür gun buyunce hatırlamazsın ananı, bırakır gıdersın" diyor.
çocuk: "hayır anne gıtmem ben senı cok sevıyorum" diyor.
anne: gidersin gidersiiin hiiiç aklına bıle gelmez anacıgın..
cocuk: hayır yaa gıtmem
anne: bılmezmıyım ben elin kızı gözünü kör eder
cocuk: artık aglamaya baslıyor bu noktada "hayır anne yaaa" dıye

anne daha o yaşta cocugunun bilinç altına neler işlyor...

buyuk ıhtımal senın kaynananda dominant bı kadın, oğluna aşık tıplerden
oğulcuğu da ana kuzusu ooohhhhh tam kaynananın ıstedığı şekil...
küçüklükten beri böyle işlendiği için artık 30-40 yasına bıle gelse ı ıh... adam ailesi hangisi bilemiyor malesef....

şu erkekleri anlayamıyorum gerçekten:47:
bekarken annelerini arayıp sormayan, bazen günlerce görmese bile aklına gelmeyen anaları evlenince ayrı bir kıymete biniyor
anneler desen onlar da aynı:47: oğlan evlendi mi daha bi kıymetleniyor nedense:47:
burada suçlu olan eşiniz
ne demek sizi ve kızını bırakıp anasıyla bir olup memlekete gitmek hem de bayramda
bence siz bir sorun eşinize 'ben bu çocuğu babamın evinden mi getirdim' diye
insan eşine kıymet vermemiş olsa da yavrusunu nasıl bayram da yalnız koyar da gider yaa

şu erkekleri anlayamıyorum gerçekten:47:
bekarken annelerini arayıp sormayan, bazen günlerce görmese bile aklına gelmeyen anaları evlenince ayrı bir kıymete biniyor
anneler desen onlar da aynı:47: oğlan evlendi mi daha bi kıymetleniyor nedense
:47:
burada suçlu olan eşiniz
ne demek sizi ve kızını bırakıp anasıyla bir olup memlekete gitmek hem de bayramda
bence siz bir sorun eşinize 'ben bu çocuğu babamın evinden mi getirdim' diye
insan eşine kıymet vermemiş olsa da yavrusunu nasıl bayram da yalnız koyar da gider yaa

kesinlikle doğru.

he bide şu var... bu benım basıma gelse idi eğer
burnundan fitil fitil getirirdim haklı olıyım haksız olıyım. çolugunu cocugunu karını bırak ananla gezmeye gıt..
sevmedıgı ne kadar yemek varsa onları yaparım... gıt anan yapsın orda ye derim
yatak ısterse, defol gıt ananın koynuna o pışpışlasın senı derım...
boyle yapılmamalı sonu belki kötü olur ama bu yaptıgının acısını ondan cok fena cıkarırım yaaa...

Bu arada eşim henüz yola çıkmadı, 1-2 saatlik işi olduğu için erken çıktı evden. O gittikten sonra sabahtan beri huysuzluk eden kızımın ateşi çıktı. Aradım gitme kız iyi değil dedim Allahım ya annem surat yapar teyzem laf eder nasıl gitmem diyor.. Geleyim bir doktora götürelim sonra yola çıkarım diyor.. Ağlıyorum...

Bu arada eşim henüz yola çıkmadı, 1-2 saatlik işi olduğu için erken çıktı evden. O gittikten sonra sabahtan beri huysuzluk eden kızımın ateşi çıktı. Aradım gitme kız iyi değil dedim Allahım ya annem surat yapar teyzem laf eder nasıl gitmem diyor.. Geleyim bir doktora götürelim sonra yola çıkarım diyor.. Ağlıyorum...

giderse de sen surat yapacaksın?
demek ki senin yaptığın surat önemli değil onun için.:47::47:

Son düzenleme:

ben senin yerinde olsam ne ara ne sorardim,kizimi kendim hastaneye götürürdüm öyle kiymet bilmeyen kocaya minnet etmezdim

cok fazla simarmis ne ara ne sor o dönene kadar,kizinla beraber bak keyfine

Bence esiniz denge kuramiyor bir annenin yeri ayridir esinin yeri ayridir insanda, esiniz resmen sizin aranizi bozmus kv nizle ilk nisanlilik donemlerimde bende yasadim buna benzer sorunlar nisanlim ailesi ne dese gelip bana anlatiyordu ben ne desem annesine anlatiyordu birgun dayanamayip sinir oldum ve anne boyle demissin dogrumu dedim oda nisanlima kizdi aramizi bozmaya calisiyorsun kizimla dedi ogundur bugundur esim ne ailesiniz dedigini bana soyler nede benim dedigimi ailesine soyler..
Ama siddet konusuna gelince buna izin vermeyin lutfen, neolursa olsun kendinizi ezdirmeyin.

Allahim inanamiyorum babalik boyle birsey olmamali olamaaaamazzzzzzzz, senin cocugun hasta be adam senin nasil icin goturuyor hicmi canin acimiyor hicmi gozun arkada kalmiyor kizini bosyere evet BOSYERE atip gidince!!!!

benim eşimde anneci bi insan ve çok sevdiği annesi yüzünden boşanma aşamasına geldik, aradaki dengeyi kurmayı asla bilemedi kaynanam hakkında ne düşünüyrsam hepsini söylüyormuş of bu erkekler neden böyle, şimdi oğlu boşanınca rahata erer artık ne deyim allah görüyo

rabia, arkadaşımızın söylediği doğru.

ama ...aramadan önce güzelce bir rahatsız olduğunu belırt ve trıp yap ki, neden aramadığını anlasın:34:

Ben zaten aramayı düşünmüyorum, aradığında da cevap bulamayacak.. Nedenini de gayet iyi biliyor çünkü buna benzer birşey söyledim. Madem hasta haliyle kızını bırakıp gitmeye gönlün razı, arayıp sorma sakın demiştim...

Back
X