Sorun kv mi eşim mi?

Bence esiniz denge kuramiyor bir annenin yeri ayridir esinin yeri ayridir insanda, esiniz resmen sizin aranizi bozmus kv nizle ilk nisanlilik donemlerimde bende yasadim buna benzer sorunlar nisanlim ailesi ne dese gelip bana anlatiyordu ben ne desem annesine anlatiyordu birgun dayanamayip sinir oldum ve anne boyle demissin dogrumu dedim oda nisanlima kizdi aramizi bozmaya calisiyorsun kizimla dedi ogundur bugundur esim ne ailesiniz dedigini bana soyler nede benim dedigimi ailesine soyler..
Ama siddet konusuna gelince buna izin vermeyin lutfen, neolursa olsun kendinizi ezdirmeyin.

İnanırmısınız evde yediğimiz yemekten tutunda gittiğimiz yere kadar kısacası her dakikamızdan kv haberdar... Ben anlattığını düşünüyorum derken şunu kasdettim: Benim evde konuştuğum yorum yaptığım herşeyi, kavgalarımızı, iyiyi kötüyü herşeyi anlatıyor...
Şiddet konusuna gelince; ayrılık aşamasına geldik, birdaha yapmayacağına söz verdi yemin etti. Sonrası gelmedi, umarım olmaz ama olursa kararımın ne olacağını gayet iyi biliyor.

Dengeyi kuramayan eş mi suçlu?

Birşeyleri oturtmaya çalışan adamın bir sözü ile bütün dengesini alt üst eden anne mi?

Şimdi düşünüyorum da eşinizin anne siz gidin ; ben ailemi burda yalnız mı bırakayım bayramda ,aklın alıyor mu hiç dese? anne ne kadar ısrar etse havada kalır.

O zaman bunu söyleyemeyen eş suçlu.

Peki o anne hiç olur olmaz tekliflerle gelmese , yaşının ve tecrübelerinin getirdikleri ile yapıcı olmayı dustur edinse yıkıcı olmak yerine....ne ala!

Ama siz o aşk dolu yuvayı,karşılıklı verilen sözleri,kıymetli paylaşımlarıızı eşinizle yaptınız,herşey onu bağlar.

Evet evet ben adama bakarım,anne ne kadar bozmak için uğraşsa da adam adam olacak.

Ha bu arada sizde hiç mi suç yok?

Sanırım sen bilirsin,sen koskoca adamsın kararını vermişsen ben ne diyeyim gibi erken pes edişler,ipleri karşı tarafın eline verişler büyük hatanız.

Evet gittiler, az önce aradı.. Cevap yok :(

hayret bi'şey yaaa:47:

sen evde kızınla bayramı geçir
eşin anasının dizinin dibinden ayrılmasın . ne o öyle kız gibi anneyle memlekete gitmeler ?
saçmalık resmen.

bence sen eşine şunu söyle
-- '' rolleri mi değiştik ,kız çocuğundan farkın yok. senın annenin yanında ne işin var? artık sorumluluk sahibi olduğunu ve tek başına yaşamadığını anlaman lazım , evde bir çocuğun ve bir eşin var , benım kızım bayramı neden babasız geçirsin? nasıl bir vicdana sahipsin? ''

gıcık oldum arkadaş :47:

evde bekleyen olmasa gider anlarım
ama evde bayramı tek başına geçirecek karın ve kızın var.

Hadi size kızgın ve bu şekilde sözüm ona ceza veriyor.
Peki annesi anne de, kendisi baba değil mi?
İşte böyle böyle ilişkilerin çivisi cıktı.
Senin haklı olman neyi değiştirir ki?
Haksız olsaydın da sana yol gösterseydik keşke.
Hayatı kontrol altına almaya çalışma canım,
serbest bırak güzel sürprizler seni bulsun.

Dengeyi kuramayan eş mi suçlu?

Birşeyleri oturtmaya çalışan adamın bir sözü ile bütün dengesini alt üst eden anne mi?

Şimdi düşünüyorum da eşinizin anne siz gidin ; ben ailemi burda yalnız mı bırakayım bayramda ,aklın alıyor mu hiç dese? anne ne kadar ısrar etse havada kalır.

O zaman bunu söyleyemeyen eş suçlu.

Peki o anne hiç olur olmaz tekliflerle gelmese , yaşının ve tecrübelerinin getirdikleri ile yapıcı olmayı dustur edinse yıkıcı olmak yerine....ne ala!

Ama siz o aşk dolu yuvayı,karşılıklı verilen sözleri,kıymetli paylaşımlarıızı eşinizle yaptınız,herşey onu bağlar.

Evet evet ben adama bakarım,anne ne kadar bozmak için uğraşsa da adam adam olacak.

Ha bu arada sizde hiç mi suç yok?

Sanırım sen bilirsin,sen koskoca adamsın kararını vermişsen ben ne diyeyim gibi erken pes edişler,ipleri karşı tarafın eline verişler büyük hatanız.

Evet kararını vermişsin git dedim, bu birazda gururla söylenmiş bir sözdü sanırım. Tercihin annenden yanaysa git onunla ol demek istedim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum..

tanıdığım böyle bir kac kişi var tek oğlan olup bütün gün annesine rapor veren ve paylaşılamayan cocuk... üzgünüm kv ölmeden rahat yok sana..........o nedenle onunla yaşamaya alışmalı ve eşinin annesine bağlılığını en aza indirecek kadar onunla ilgilenmelisin... artık nasıl yapacağınıda anlatmayalım sana burda.... bence eşine trip falan atma burnundan getirme bu bayram gezisini... cünkü annesine anlatacak anası oğlunu dolduracak ikiside senin burnundan getirecekler yaptığın tribi..... bence tan tersini yap...........

Sorun eşiniz tabi ki...

Anne de bunu kullanıyor aklı sıra...

Ama eşinizde hiç vicdan yokmuş,
çocugunuz ateşlenmiş , son bir kez arıyorsunuz gitme diye,
adam annesinin yapacagı suratı dert ediyor!

Yazık diyorum başka bir şey demiyorum...

Son düzenleme:
bavulunu hazırlayıp kapının önüne koymuş biride burda var:50:
sabah yola çıkacakmış:47:
evde iki tane çocuğu var,
daha 1 ay önce taşındığımız bir şehir,
yol bilmem iz bilmem,
şeytan diyor çek git döndüğünde bulamasın:47:

tanıdığım böyle bir kac kişi var tek oğlan olup bütün gün annesine rapor veren ve paylaşılamayan cocuk... üzgünüm kv ölmeden rahat yok sana..........o nedenle onunla yaşamaya alışmalı ve eşinin annesine bağlılığını en aza indirecek kadar onunla ilgilenmelisin... artık nasıl yapacağınıda anlatmayalım sana burda.... bence eşine trip falan atma burnundan getirme bu bayram gezisini... cünkü annesine anlatacak anası oğlunu dolduracak ikiside senin burnundan getirecekler yaptığın tribi..... bence tan tersini yap...........

Çok büyük bir aşkla evlendik, aramızda kv haricinde hiç sorun yok da diyebilirim. Ama bütün bu olanlara gücüm kalmadı artık...

Kayınvalide suçlu bu anlayışta bir evlat yetiştirdiği için.

Anneler de gerçekten sonradan kıymete mi biniyor yoksa kadınlar mı onları buna itiyor anlamadım.
Geçen kardeşimin başına bi olay gelince ben de durup düşündüm biz nasıl oluruz diye. Geçen annem kardeşime dedi beni pazara götürsen arabayla bi yarım saat diye. Tamam dedi o da. Geçerken duydum telefonda kavga ediyor kardeşim "kadın bekliyor götürmiyim mi ne diosun" şeklinde bişeyler söylüodu. Sanırım sevgilisiyle sözleşmişler buluşmak için ve geç kalacağı için kavga çıkarıyor kız. Sonrasını duymadım ama bağrışmalar devam etti artık ne konuştular kız neler söyledi bilmiyorum anneme de söylemedim, kardeşime de sormadım. Bi an düşündüm bu kız gelin olsa muhtemelen "ay kv de biliodu buluşcamızı yalandan yaptı, kocası götürsün nolmuş, benim kociş de beni bıraktı annesiyle gitti" bıdı bıdı konuşurdu:33:

Son düzenleme:
bavulunu hazırlayıp kapının önüne koymuş biride burda var:50:
sabah yola çıkacakmış:47:
evde iki tane çocuğu var,
daha 1 ay önce taşındığımız bir şehir,
yol bilmem iz bilmem,
şeytan diyor çek git döndüğünde bulamasın:47:

Sorunumu yazdım, bizim beraber gitmemiz imkansız. Sizin eşiniz neden tek gidiyor?

aslında bi tatil bölgesindeki bir otelde rezervasyon yaptıracaksın tam pansiyon kızınla bayram boyu sefa süreceksin eşinle kv ye bundan büyük ceza olamazdı.

Çok büyük bir aşkla evlendik, aramızda kv haricinde hiç sorun yok da diyebilirim. Ama bütün bu olanlara gücüm kalmadı artık...

sorunun en büyüğü varmış aslında.

kayınvalideyi geçtim sorun ''eşin' de.

istese bu durumlara dur diyebilir, demek ki dur diyecek bir durum yaşamamış:34:

bence eşini ''anne dur'' artık diyebilecek duruma getir, bu kadar sorunsuz olma

Son düzenleme:
Bu kv nin kv yarisinin kocalari yok mu senin kocani erkek bellemisler. Herkesin anasi oglu kizi dayisi bilmemnesi var ama insan gece oldu mu esine kalir sadece. Onun icin hayat arkadasi denir buna. İnsanlar bunu bi anlayabilse ne guzel olacak.

inanın size nedesem bilemedim :19:
100 de 100 siz haklısınız keşke haklı olmasanız ama haklısınız işte:ssz:
biz 3 eltiyiz ,ben ilk gelinim yenemiyorum:6:
siz tek gelin olarak kv nizi yenebileceginizi düşünmeyin:20:
size sadece tek diyecegim :herkezi kendi silahıyla vurmaya çalışın:ssz:
allah yardımcınız olsun:18:

Back
X