karşımdaki insana kendimi ne kadar geliştirmeye çalışsam yetmedi. ben artık pes edecek noktadayım. kendime güvenmemek degil bu. erkek arkadaşımın çevresindeki kızlar gibi olmam mümkün mü? ben bilmem ne mühendisi olup bilmem ne fabrikasının genel müdürü olamam ki?
niye bu kadar alındınız ki netle ilgili söylediklerime siz bunu kendiniz için söyleyebilirsiniz ancak konu sahibi arkadaş kendini geliştirmenin ne anlama geldiğinin farkında değil...kendini geliştirmek sadece belli bir alanda bir şeyler okumak değilki ayrıca çok yönden bakalım olaya, her söyleneni de üstünüze alınmayın, ben sizin kendinizi geliştirme şeklinize bir şey demiyorum ancak bu teknik konunun özüne inmeye yetmiyor
ben turizm okudum iki yıllık.
ben hiç kocam şöyle olsun böyle olsun demedim. bulduğumu çok sevdim, o gerçekten çok iyi biri. beni eşi gibi sevdi sahiplendi değer verdi.
ama aramızdaki sosyal durum farkı kapanmayacak. beni ailemle ailesi oturunca konuşamayacak. erkek arkadaşım bana özgür olduğumu kendin karar ver diyor. ama benim ailem öyle değil. sorun çıkacak.
erkek arkadaşım bana ben evde oturan kız istemiyorum ben çocuk bakan ve ömürünü tüketen kız istemiyorum dedi. ben ise tam öyle oldum. ben kendi ellerimle onu ellere verdim.
Sen şakasın. Bence konu sahte.
Bu ne beee..
tamam kendime güvenmiyorum diyorsunuz. ben iki seneden beri işsizim her yere başvurdum en az 100 yere başvurdum abartısız kimse bana dönmedi. nasıl olayım bu halde....
erkek arkadaşımla sorunun çıktığı yer ilk aylarımız aslında. ben günlük konulardan konuşuyorum, erkek arkadaşım daha bilimsel ve entel konular açıyor. bbc de bir makale görmüş onu tartışmak istiyor. ben anlamıyorum evet diyorum hep. o sinirleniyor. çünkü anlamıyorum ve karşımdaki anlaşılmak istiyor.
tamam kendime güvenmiyorum diyorsunuz. ben iki seneden beri işsizim her yere başvurdum en az 100 yere başvurdum abartısız kimse bana dönmedi. nasıl olayım bu halde....
erkek arkadaşımla sorunun çıktığı yer ilk aylarımız aslında. ben günlük konulardan konuşuyorum, erkek arkadaşım daha bilimsel ve entel konular açıyor. bbc de bir makale görmüş onu tartışmak istiyor. ben anlamıyorum evet diyorum hep. o sinirleniyor. çünkü anlamıyorum ve karşımdaki anlaşılmak istiyor.
hayır netten arıştırma yap diye ben söyledim konu sahibi bununla ilgili birşey söylemedi evet teknik konunun özüne inmeye yetmeyebilir ama hiç neyin nasıl yapıldığını detaylı anlatımları nette bulunmakta..ayrıca inanın reklamda bref yazmayı ben netten öğrendim özüne nette indim okulda hocanın dediğini anlamak için ağzının içine bakıyordum belki o an dikkatimi vermedim anlıyamadım ama netten araştırma yaptığımda özüne inebildim .. arkadaş imkanım olmadığı için kitap alamıyorum demesi üzerine bu konuyu getirdim ve belli alanda bir şeyler okumakla oluyor bi alanda kendinizi geliştirdiğiniz anda ufuk genişler.
şu konuda size katııyorum kendini geliştirmenin ne anlama geldiğini bilmiyor çünkü o kendine acımakla meşgul
ayrıca turizm okumuş ve ingilizce gerekli bu bölümde kariyer yapabilmesi ilerlemesi için sadece bu da değil ama gerekli. ben ingilizceyi netten geliştirdim lisedeki alt yapımla sadece.. bu konuda kendini geliştirebilir ve özünede inebilir.
benim çevremdeki insanlar hep benim gibi. hayattan bekletim hiç olmadı. ne parada oldu gözüm ne makamda. ama karşımdaki adam öyle değil. ben doktor olamam. doktor olsamda ona yetmez. çünkü onun çevresindeki doktorlar sıradan değil. bilmem nerenin rektörü bilmem nerenin dekanı seviyesinde hep çevresi.
erkek arkadaşım benim ailemi hiç küçümsememişti. ne zaman ben evde oturdum tavuk gibi oturdum o zaman sorunlar başladı. ve ablam konusu sorun oldu. az önce anlattım ablamın yaptığını. ablam eskiden beri hep benim elbiselerimi alırdı giyerdi hep benim olan eşyayı sormadan alırdı. evlenince bu sorun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?