aileler ne olacak peki?
ben çalıştım çabaladım nereye gelecem bu zamandan sonra?
herkes dengi dengine mi olmalıydı bu hayatta? ben çok sevsem de yetmez mi?
herkes doktor mühendis olacak diye bir şey yok, bazı şeyler zekayla alakalı ne kadar çabalarsan çabala olamazsın bunu önce bir kabul etmek gerek sende ben istesemde olamam diyorsun güzel bunu kabul ediyorsun ve şunu da kabul etmelisin evet canım dengi dengine sen önce bunu bir kabul et ondan sonra o çocuğu da bırak gitsin kendine göre birini bulcaksa bulsun, sen artık önüne bak turizmle ilgili ne yapabiliyosun ona bak o olmadı mı kpss düz memurluk için çalış yok onları da yapamıyorum dersen o zaman garsonluk yap,tezgahtarlık yap sen kendini bi ayakların basacak kıvama getirde ondan sonra karşına çıkanlarla daha denk bir dil konuştuğunda aa ne kadar haklılarmış dersinaileler ne olacak peki?
aileler ne olacak peki?
niye bu kadar gözünde büyüttün bu adamı anlamadım,
doktorsa doktor, ne sanıyor kendini?
lv çanta almış sana neden kabul ediyorsun bu kadar pahalı hediyeleri?
çantanı ablan istedi diye hayat kadını yakıştırması yapıyor sesini çıkarmıyorsun
bekarlara matmazel, evlilere madam diyor
kesin şoförünün adı lorenzo,
uşağının adıda sebastiandır
ben bir günde bu ruh haline gelmedim. bugün bu kadar doluysam zamanla oldu bu.
ben ailemi küçük görmüyorum olanı söylüyom annem de babam da ilkokul mezunu. ben de 2 yıllık mezunuym. babam 50 yaşında bi tek arabası var.
onun ailesi bilinen bir aile anası da babası da prof. o da doktor bilmem ne fransız okullarında okumuş. onun babasının durumu çok iyi.
imkanı var mı böyle aşkın? köy kızı gidip sabancıya gelin olabilir mi bu dünyada?
sulugoz
bişey sanmıyor. yaşadığı hayat o.
şöförü uşağı yok. arabasını kendisi kullanıyr. arabasıda ferrari filan degil. starbucksta satılan suyu almıyor pahalı diye birbuçuk tl pahalımış. bana çanta aldı hatta cüzdanını da aldı. öyle değişik biri. kötü biri değil. onun yaşadığı hayat bu. madam demesi matmazel demesi bana da garip geldi ilk başta ama fransız okulunda okumuş parisi parisliden iyi biliyor.
çok üzerime geliyorsunuz yapmayın
sorun ne biliyormusunuz?erkek arkadaşım eşi bir kenarda otursun dediğimi yapsın demiyor. ben ne yapıyorsam o da yapsın onun da söz hakkı olsun o da katılsın bu evliliğe diyor. biz günlük konuları konuşabiliyrouz. nasılsın iyi diyebiliyoruz. ama adam bana gelip time'da şunu okudum diyor. adının duymadığım bir şirket hakkında ne düşünüyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?