sorunlardan kaçıyormusunuz

okuyan anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
28
1
3
45
bu güne kadar huzurum bozulmasın eşim üzülmesin diye hep sorunların üzerini örttüm ama bunun hiç kimseye bir faydasının olmadığı kanaatine vardım ama 35 yaşına bu şekilde gelmiş biri olarak bu vakitten sonra pekdebu konuda başarılı olacağımı sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz

Konuyu detaylıca açarmısınız hiç bir şey anlamadım..

17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı

Hiç birşeyi içinize atmayın. Belli bir yaştan sonra hastalık olarak çıkıyor.

17 yıl dilekolay, sizde kv nizde aynı evin insanısınız. Eşiniz, bu zamana kadar neden sustun dese adam haklı. 4 duvar arasında neler yaşandığını ancak siz bilirsiniz. İnsan ömrü çok kısa kıymetini bilmek lazım.

17 sene boyuncada yapmışlarıdır birşeyler ama, siz yeni farkına varıp artık yaşında getirdiği durumdan dolayı sabrınız taşmış.Aman inceldiği yerden kopsun , siz bu dünyaya bir kere geliyorsun , kimseyi kırmadan gerekirse kırarak mutlu bir hayat elde ediyorsun.

Ne yapabilirlerki en fazla? Dırdır, hırgür laf sokma. Eşiniz yanızda ise kararınızdan caymayın; insanların lafları sizi ancak onları umursadığınız kadar yaralayabilir. Takmayın kimsenin dediğini. Kimse size kendi istedikleri hayatı dayatamaz. Hayat sizin. İmkanınız varsa eşinizle başbaşa yaşamak en doğal hakkınız.

17 yıl oturmuşsunuz taşları gediğine oturtmuşsunuz yanlış anlamayın ayrı ev hakkınız ama koskoca 17 yıl sustuysanız şu anki huzursuzluğun tek sebebi sizsiniz.

mesajlaınız için teşekkürle beni yüreklendirdiniz bugüne kadar evi yok diye katlandım ama şu anda bir daire sahibi oldu çokda yaşlı değil ona varana kadar ne yaşlılar varama onun derdi ta baştan bizden ayrılmamak

alışmış sizle yaşamaya ayrılmak istemez tabi.
tartışmadan güzelce halletmeye çalışın.
evi ayırayım derken eşinizle aranız açılmasın.

hayır sorunların üzerini hiç örtmem
huzursuzluk çıkarmam, ancak huzursuzluk çıkmasın diye de kendimden ve hayatımdan vazgeçmem
en fazla tolere edilebilecek şeyleri tolere ederim
17 yıl birlikte oturup, ayrı eve çıkmayı istemek huzursuzluk çıkarmak değildir
ev kadının kalesi ve bir kalede iki komutan olmaz
k.valideniz ve kızları belki başlarda sorun çıkarabilir, siz sessiz kalın ve eşiniz halletsin
savunmaya geçmeyin, kendinizi kötü bir şey yapmış gibi aklamaya çalışmayın
artık kendi düzeninizi istiyorsunuz, istikrarla bu kararınızın arkasında durun
huzursuzluğu tercih ederlerse, bir kalemde 17 yıldır yaptıklarınızı sileceklerse bırakın silsinler

doğru söylüyorsunuz ama şimdiye kadar evi yoktu
hayır zaten kararınızdan caymayın ne yaparlarsa yapsınlar isteğinizden vazgeçmeyin biraz sıkın dişinizi hiç yoktan 40 nıza yaklaşmışsınızdır sizinde ayrı bir yuvaya evlatlarınızında kendilerine ait özel bir yaşam alanına ihtiyacı var eşinizinde erkeklik vasıflarını yerine getirerek artık kendi ailesini geçindirmesi gerekiyor..17 yıl vallahi eski toprak olsanız tamam diyeceğim ama değilsinizde helal olsun size.

mesajlarınız beni kendime güvenmeye teşvik ediyor çok teşekkür ederim hepinize inanın 35 yaşındayın dediğim gibi 17 yıllık evliyim bugüne kadar neler yaşadığımı anlatsam dudağınız uçuklar kayınvalidemin tek derdi ne olursa olsun annesini ölüm döşeğinde bırakmak pahasına bizden ayrılmamak tavsiyelerinizi dinliycem kesinlikle geri adım atmıycam inşallah en kısa zamanda güzel haberi verrim

17 yıl susmak... Huzursuzluk çıkmasın diye bunca zaman hiç istemediğiniz bir hayatı yaşamış olamazsınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…