- 12 Ocak 2015
- 28
- 1
- 3
- 45
- Konu Sahibi okuyan anne
-
17 sene boyuncada yapmışlarıdır birşeyler ama, siz yeni farkına varıp artık yaşında getirdiği durumdan dolayı sabrınız taşmış.Aman inceldiği yerden kopsun , siz bu dünyaya bir kere geliyorsun , kimseyi kırmadan gerekirse kırarak mutlu bir hayat elde ediyorsun.17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı
Ne yapabilirlerki en fazla? Dırdır, hırgür laf sokma. Eşiniz yanızda ise kararınızdan caymayın; insanların lafları sizi ancak onları umursadığınız kadar yaralayabilir. Takmayın kimsenin dediğini. Kimse size kendi istedikleri hayatı dayatamaz. Hayat sizin. İmkanınız varsa eşinizle başbaşa yaşamak en doğal hakkınız.17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı
sorun artık bu zamana kadar yaşadıklarıma dur demek istiyorum dedimde ama insanların kuyruklarına basıldığında neler yapabilecekler gördüm ve bunları hiç yaşamadığım için kararlılık gösteremiyorumSorun ne tam olarak?
17 yıl oturmuşsunuz taşları gediğine oturtmuşsunuz yanlış anlamayın ayrı ev hakkınız ama koskoca 17 yıl sustuysanız şu anki huzursuzluğun tek sebebi sizsiniz.17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı
doğru söylüyorsunuz ama şimdiye kadar evi yoktu17 yıl oturmuşsunuz taşları gediğine oturtmuşsunuz yanlış anlamayın ayrı ev hakkınız ama koskoca 17 yıl sustuysanız şu anki huzursuzluğun tek sebebi sizsiniz.
alışmış sizle yaşamaya ayrılmak istemez tabi.mesajlaınız için teşekkürle beni yüreklendirdiniz bugüne kadar evi yok diye katlandım ama şu anda bir daire sahibi oldu çokda yaşlı değil ona varana kadar ne yaşlılar varama onun derdi ta baştan bizden ayrılmamak
hayır zaten kararınızdan caymayın ne yaparlarsa yapsınlar isteğinizden vazgeçmeyin biraz sıkın dişinizi hiç yoktan 40 nıza yaklaşmışsınızdır sizinde ayrı bir yuvaya evlatlarınızında kendilerine ait özel bir yaşam alanına ihtiyacı var eşinizinde erkeklik vasıflarını yerine getirerek artık kendi ailesini geçindirmesi gerekiyor..17 yıl vallahi eski toprak olsanız tamam diyeceğim ama değilsinizde helal olsun size.doğru söylüyorsunuz ama şimdiye kadar evi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?