- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Kimseye güvenmez eşim büyük şehirdeyşzBakıcı tutabilirsiniz yada kreşe vermeyi düşünmezmisiniz? Böyle bir kadına minnet etmeyin bence hiç bir çekilde
Annem farklı şehirde yaşıyor ayrıca hasta yorulurKafası milattan öncede kalmış. Saygısız. Senin annen baksın. Ya da kreşe ver .
Hâlâ böyle kafalarda olan bir kadının da çocuğunuza bakmamasi aslinda isabet olmuş.benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı
Kimseye güvenmez eşim büyük şehirdeyşz
Kreşe de seneye verecektim çok küçük henüz
Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Kendisi takıntılı kısalan biri zaten napcam bilmiyorumAy deli mi ne çocuğu sizden mi kıskandı acaba? Ben olsam ona bırakmak istemem
Kimseye güvenmez eşim büyük şehirdeyşz
Kreşe de seneye verecektim çok küçük henüz
Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Sakın gitme olur mukayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
gelin o kadar laf bana da saydırsa gitmem bakmaya.
işi bırakıp bakacaksınız çocuğunuza
kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.
yok işi bırakmam derseniz ya bakıcı ya kreş
İyi bir kreş daha iyi olur. Çocuğunuzla aranızda sıkıntı olabilir ya da işi bırakıp bir yıl sonra çocuk kreşe siz ise baslayacaksinizKendisi takıntılı kısalan biri zaten napcam bilmiyorum
Valla ben 6 yıldır tuttum o dili daha fazlasını hak ediyor da ben görüşmemesi tercih ediyorum şuandakayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
gelin o kadar laf bana da saydırsa gitmem bakmaya.
işi bırakıp bakacaksınız çocuğunuza
kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.
yok işi bırakmam derseniz ya bakıcı ya kreş
Kv geneli sorunlu,bı tripler bı memnuniyetsiz haller... bakıcı kesin çözüm bnce... Şunu da ekleyeyim bu arada bazen kv torun bakmak değil sadece sevmek istiyor bu konuda onlara hak veriyorum....Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işiKv birden bukadar değişmemiştir.
Böyle birine neden baştan bıraktınız çocuğunuzu.
Baştan kreşe verseniz böyle bi sorun olmaz.
Birinden birşey talep etmek maalesef bi yerde belinizi büker.
Aşırı saygısız birisi. Eşinizde onun için sizle kavga ediyorsa daha değişik.
Bi an önce başka bi bakıcı yada kreş bulun.
Sakın gitme olur mu
Kayınvalideniz çocuğa bakmak istememiş bı kavga cikarmis. Ya kreşe verin yada bakıcı tutun. O kadına emanet etmeyin şu saatten sonraKızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Hep kavga çıkarıp çıkarıp giden bi tip kavgadan beslenirKayınvalideniz çocuğa bakmak istememiş bı kavga cikarmis. Ya kreşe verin yada bakıcı tutun. O kadına emanet etmeyin şu saatten sonra
Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işi
Zaten annesinin yanında bırak işi kendin bak çocuğuna demişti eşim
Eşim anasının ağzına bakan bi tip ne kadar öyle değilim dese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?