Sorunlu kv

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
215
53
48
Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım

benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı
Hâlâ böyle kafalarda olan bir kadının da çocuğunuza bakmamasi aslinda isabet olmuş.
Kimseye güvenmez eşim büyük şehirdeyşz
Kreşe de seneye verecektim çok küçük henüz

E ne yapacak mışsıniz?
Anası daha 1. Ayda problem çıkarmış,
Bakiciya güvenmez ama kesin sizin çalışmanizi da istiyordur
Dahiyane bir fikri var mıymış ?

kayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.

gelin o kadar laf bana da saydırsa gitmem bakmaya.

işi bırakıp bakacaksınız çocuğunuza

kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.

yok işi bırakmam derseniz ya bakıcı ya kreş

Kv birden bukadar değişmemiştir.
Böyle birine neden baştan bıraktınız çocuğunuzu.
Baştan kreşe verseniz böyle bi sorun olmaz.
Birinden birşey talep etmek maalesef bi yerde belinizi büker.
Aşırı saygısız birisi. Eşinizde onun için sizle kavga ediyorsa daha değişik.
Bi an önce başka bi bakıcı yada kreş bulun.

Sakın gitme olur mu

Valla ben 6 yıldır tuttum o dili daha fazlasını hak ediyor da ben görüşmemesi tercih ediyorum şuanda
Kafası eski değil modern bide kıskanç olduğu İçin beni hazmedemedi
Oğluna neden demiyorsun dedim babam diye seviyorda dedim bana has durum mu dedim

Kv geneli sorunlu,bı tripler bı memnuniyetsiz haller... bakıcı kesin çözüm bnce... Şunu da ekleyeyim bu arada bazen kv torun bakmak değil sadece sevmek istiyor bu konuda onlara hak veriyorum....

Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işi
Zaten annesinin yanında bırak işi kendin bak çocuğuna demişti eşim
Eşim anasının ağzına bakan bi tip ne kadar öyle değilim dese de

Kayınvalideniz çocuğa bakmak istememiş bı kavga cikarmis. Ya kreşe verin yada bakıcı tutun. O kadına emanet etmeyin şu saatten sonra

Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işi
Zaten annesinin yanında bırak işi kendin bak çocuğuna demişti eşim
Eşim anasının ağzına bakan bi tip ne kadar öyle değilim dese de

Üzüldüm gerçekten.
Tavsiyem maddi olarak yinede kendinize birikim yapın iyi kötü.
Dünyanın her türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…