- Konu Sahibi fitolmakistiyorum
-
HEMEN O HESAPTAKİ PARAYI ALIP BAŞKA HESABA AKTARIN.Merhaba arkadaşlar
Abimden gizledigim ve kendi biriktirdigim 5000 tl param var bankada(küçüklüğümden beri zar zor biriktirdim). Şu an 20 yaşında ve ogrenciyim, yani o para birşey olursa tek güvencem, birşey olursa okul paramı ödemek için saklıyorum.
Bugün abim hesap cuzdanimi gördüğünü soyledi ve benden 2500 tlsini istedi. Bende onun guvencem oldugunu ve veremeyeceğimi söyledim. Ama o da borçları olduğunu soyledi ve 2500 tlyi odemezse hapise gireceğini soyledi (borcu gercekten var). Geri ödeyeceğini soyledi ama odemeyeceginden eminim, çünkü hiçbir borcunu geri ödemiyor bana. Hatta bir kere borcunu ödemek için annem bana ait olan 2000 euroyu ona vermişti bana sormadan . Ve bunun gibi bir çok şey oldu. Ama parayı vermezsem annemi bana karşı dolduracagindan eminim (bir kere annem beni okuldan bile almaya kalkti dolduruzlar yüzünden). Bu durumu aileme söyleyemem çünkü söylersem daha kötüsünü yapar bana, ve annem hasta yani onu üzmek istemiyorum da.
Bana fikir verebilir misiniz ? Çok sıkıştırıyor. Ne yapayım sizce?
Borc yaparken akli nerdeymis.Calisiyo mu abin?
Ay ne utanmaz abiymiş küçük kardeşinin dişinden tırnağından arttırdığına göz dikmiş. Git harca ye iç yine de verme sana mı güvenmiş borç yaparken. bi de vermeyince zorluyor utanmaz.
Verme parani canim.Ögrencisin sana katkida bulunacagi halde bide para istiyor.Kendisi çalışıyor ama çok borcu var , nasıl borclandigini bilmiyorum.
Verme parani canim.Ögrencisin sana katkida bulunacagi halde bide para istiyor.
Bende isterim gidip gezip harcamak ama gercekten onu okul için guvence olarak saklamam gereknapmam gerektiğini bilemiyorum
canım benimm bu korkuyla sakın hareket etmeVermezsem de annemi falan dolduracak çok benim hakkimda, zaten bana haftanın 4 günü bağırıp çağırır annem .
bu nasıl bir aile ilişkisi anne tuhaf abi tuhaf anlamadımMerhaba arkadaşlar
Abimden gizledigim ve kendi biriktirdigim 5000 tl param var bankada(küçüklüğümden beri zar zor biriktirdim). Şu an 20 yaşında ve ogrenciyim, yani o para birşey olursa tek güvencem, birşey olursa okul paramı ödemek için saklıyorum.
Bugün abim hesap cuzdanimi gördüğünü soyledi ve benden 2500 tlsini istedi. Bende onun guvencem oldugunu ve veremeyeceğimi söyledim. Ama o da borçları olduğunu soyledi ve 2500 tlyi odemezse hapise gireceğini soyledi (borcu gercekten var). Geri ödeyeceğini soyledi ama odemeyeceginden eminim, çünkü hiçbir borcunu geri ödemiyor bana. Hatta bir kere borcunu ödemek için annem bana ait olan 2000 euroyu ona vermişti bana sormadan . Ve bunun gibi bir çok şey oldu. Ama parayı vermezsem annemi bana karşı dolduracagindan eminim (bir kere annem beni okuldan bile almaya kalkti dolduruzlar yüzünden). Bu durumu aileme söyleyemem çünkü söylersem daha kötüsünü yapar bana, ve annem hasta yani onu üzmek istemiyorum da.
Bana fikir verebilir misiniz ? Çok sıkıştırıyor. Ne yapayım sizce?
belki acımasız bi yorum gibi gelebilir ama sakın verme yarısını değil 1 lirasını bile
bu abilerin bu şımarıklığına sinir oluyorum kızcağız dişinden tırnağından artırsın biriktirsin sen borç yaptım de yarısını iste
hiç inanmıyorum hapse gireceğine falan, hapse girecek kadar borç yaptı eee peki hadi senin paran olmasa nerden alacaktı, bulacaktı o parayı
hayır güzel kardeşim hayır sakın verme
bu tarz bi muhabbetten ben de çok yaralıyım
abim de abim abim de abim senelerdir aman abindir yap aman abindir bişe söyleme diye diye adam geldi 35 yaşına hala 15 yaşında ergen gibi tavırları sorumsuzlukları var
ama hala ben tonlarca laf işitirim yaptığım ya da yapmadığım ufacık şeyden abime tek laf denmez aksine yaptığı ufacık güzellik abartılır da abartılır
madem borç yaptı onu ödeme sorumluluğunu bırak üstlensin
sen nasıl kendi borcunu kimseye ödetmeden hem okuyup hem çalışıp hem de para biriktirerek kapatmaya çalışıyorsun o da yapsın
Senin paran senin kararin.Ama uzuldum yemedin icmedin biriktirdin belliki.Annenle konus abinden once sen soyle ihtiyacim olan parayi istiyo bana lazim de.Seni hakli bulmazda bagirir cagirirsa bosver bagirsin istedigi kadar.Abin de seni sindirmeye calisiyo izin verme buna.Nereye borc yaptigi bile belli degil ne malum keyfine yapmadigi.Vermezsem de annemi falan dolduracak çok benim hakkimda, zaten bana haftanın 4 günü bağırıp çağırır annem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?