merhaba... sürekli takip ettiğim bi site olmasına rağmen yeni üye oldum ve bu ilk konum.burda okuduklarımdan yapılan yorumlardan çok şey öğrendim. şimdi bi sorunum var ve farklı bakış açıları istiyorum.
2 yıllık evliyim. eşimle severek evlendik. aileler istemediği için eşim beni kaçırdı. belki şu devirde çok saçma gelecek ama biz kaçarak evlendik.benim rızamla mı hayır. hiç ummadığım bi anda kaçırdı eşim beni. çocuk değildim.22 yasındaydım. ama olmaz diyemedim. çünkü seviyordum. eşim herşeyi göze almıştı. beni seviyorsan kalırsın benimle dedi. bi şekilde zorda olsa kabullendim.ve evlendik ama çok zor dönemlerden geçtim. bi kere ben evliliğe henüz hazır değildim.ailem sırt çevirdi bana.mutsuzdum. yanımda tek sevdiğim tanıdığım kişi eşimdi.başka kimse yoktu.psikolojim bozuldu.ilk zamanlar onu hiç istemedim. ama belli etmedim. bigün o kadar bunaldım ki. ittirdim onu. zaten her ilişkide acı çekiyordum ben. çok zor oluyordu.nedenini bilmiyordum. bu şekilde aylarca geçti işte. ama ben acı çektiğim için eşimin isteklerine sırt çevirdim. zaten yapamayacağım şeyler istediği de oldu benden. sürekli fantazi kuran eşime anlam veremiyordum. ya o zamanlar hiç bişeyin farkında değildim ya da bilmiyorum tecrübesizlik belkide.ya da tamamen psikolojikti. zamanla eşim alkole başladı. çok kavgalar ettik. ama yine kopmadık. o alkolü bıraktı. mutluyduk. ama hiç bi zaman hayallerimizdeki ilişkiye ulaşamadık. beni hep öptü sarıldı sevdi ama cinsellik duymadı bi daha. giderek monotonlaştı herşey. ama artık ben anlam veremediğim bi şekilde çok utanıyorum bunları anlatırken ama renk olsun istedim hayatımda. bu monotonluktan sıkıldım. artık o psikolojiden kurtulmuş mutlu olmak eşimide mutlu etmek istiyordum. ama eşim çok az yanaşıyordu bana. ben artık çocuğum olsun istiyorum. o da istiyor ama haftada bir ilişkiyle ne mutlu olabiliyorum ne de bebek sahibi. olsa da çok isteksiz hemen olsun bitsin istiyor eşim. bu da beni geriyor ve yine acı oluyor. vajinimus falan mıyım bilmiyorum. kimseyle bu konuyu konuşamıyorum. doktora gittim herhangi bi sorun yok. kist falan. sanırım psikolojik zaten ilk etap ta acı oluyor sonra geçiyor.anlatamadığım o kadar çok şey var ki burda...
en son eşimle dün çok kötü tartıştık. çok yoruldum. çok kırıldı kalbim. üstüne gittim beni istemiyormusun diye ve bana istediğini ama artık eskisi gibi önemli olmadığını falan söyledi.aklına gelmiyormuş.soğumuş.konuştukça konştuk. ama çok yıprandım onu bu hale ben getirdim. bana çok zor olduğunu ufff nasıl anlatimm. acımasın diye eşim çok bekliyo uğreşıyor ve bunu zaman kaybı olarak görüyor bu yüzden istemiyor.. ben bunu anladım. ve ne yapacağım bilmiyorum. kızıyorum. suçlanıyorum.. üzülüyorum. napmam lazım bilmiyorum. nolur bana yol gösterin sorun ne ? vajinumuslumuyum.. yoksa eşimdende kaynaklanan sorunlar mı var ?
ben dayanmaya çalışıyorum ama eşim pes etti sanırımpsikolağa gitsen o daha iyi tanı koyar canım üzülme sen pes etme ilişki sırasında dayanmaya çalış sonradan geçiyo alışıyo senin de öyle olur
jinekoloğa gittim, jinekolojik muayene de etti. çok korkmama rağmen bu korkuyu yendim ve yattım o çatala. doktor sadece bi kaç dk da tmm dedi.sorun yok dedi.onuda anlayamadım. herhengi bi test falan yapmadı. sorun yok dedi. şimdi bi daha gitmeye de utanıyorum. zaten zor yenmiştim bu korkuyu içimde. rahimde yara olsa bu muayene sırasında görmezmiydi doktor ?Arkadasim rahim agzinda yara olabilir
aciya o sebep olur
bir de bel agrisi yapabilir
Mutlaka bir jinekologa gidin...
o da sıkıldı sanırım. artık hemen olsun istiyor. afedersiniz sevişmek falan adama saçma geliyor bu nasıl mantık bilmiyorum. normal mi böyle davranması :SDoktora gittim bir sorun yok demişsin zaten.
Vajinusmus olsaydın doktor söylerdi zaten gittim diyorsun çünkü..
Psikoloğa gitmeyi denesen olmaz mı.
Birde eşinde şu yönden hata var;sonuçta sen acı çekiyosun keyfi değil ya.
Madem cinsellik yaşanacak iki tarafta bencilliği bırakıp önce karşı tarafın isteklerine problemine bakmalılar.
Şuan problemli olan sensin o yüzden önce seni rahatlatmalı olsun bitsinden ziyade.
Bayan psikolog tercih edersin olmaz mı.
Ön sevişme olması gerek mutlaka ne öyle damdan düşer gibi.
Herşeyin bi yolu yordamı var .
Olsun bitsin robot gibi.
Eşinede görev düşüyo dediğim gibi.
İlişki sırasında kuruluk oluyor mu?
Birde jinekoloğa bu şikayetlerini anlattın mı ?
Kuruluk biara bende de oluyordu ama bnde rahim ağzında yara vardı.
Fitil vermişti kuruluk olmasın diye .
Sana verilen krem ne için kuruluk olmasın diye mi.
Selam,
ilişki sırasında bebe yagı sürmeyi dene canım hem canın yanmaz hemde kurulugu engeller travazol mantar kremi diye biliyorum ben annemde mantar hastalıgı var kaşıntısı çok ona veriyor kadındogum dr ama sana neden verdi acaba?
Sonra nebilim güzel güzel gecelikler al önsevişmeye sen destek ver göster ama elletme mantıgı yap biraz işve cilve yap senin ilk baştaki tavırlarından belki eşin sogumuştur ve sana yaklaşamaya çekiniyodur ???
Benimde evliliğimin ilk bir yılında canım çok yanıyordu.Sebebi ise canım yanıyor diye ilişkiye daha seyrek giriyorduk haftada 1 iki haftada bir bu seferde vücut alışamıyor bu duruma tabi.Birde önsevişme gerçekten çok önemli eşinin sana bu konuda daha fazla yardımcı olması lazım.Benim eşim çok anlayışlı ve sabırlıydı ama benim canımın yanması geçmedi ve dr a gittik ve rahim ağzında polip varmış yani vücudun ürettiği sivilce tarzı birşey üzüm tanesi gibi o ağrıya sebep oluyormuş sonra küçük bir operasyon geçirdim ve kurtuldum.Önce iyi bir dr a gitmeni tavsiye ederim sonrada eşinin sana zaman tanıması şart.Birde aklıma takıldı ilk zamanlar senden ne gibi istekleri oluyordu(tabi açıklamak zorunda değilsin) belki bu tarz şeyler seni soğutmuş olabilir.İnşallah tez zamanda düzelir bence çok büyük bir problem yok eşin sana destek olursa çabucak çözülür.
Canım bence de tekrar bi jinekoloğa görün ayrıntılı muayene etsin muhakkak acının bir sebebi olmalı. sonrasında kendini toparlayıp piskolokla görüş sorunlarını daha ayrtılı anlat eminim seni daha iyi yönlendiricektir. sakın kendini suçlama bu başına gelen çok doğal ve normal bir durum çokkişinin yaşadığı genel bir problem kadın rahminde oluşan ahatsızlıklar. şimdiden kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?