sorunumuz ne bende bilmiyorum..

canım benim de evlendiğim ilk üç dört ay öyle acı içinde geçti.Bende istemiyordum itiyordum ama sabrettim ve eşim anlayışlıydı yani mative ediyordu bu şekilde düzelme oldu eşine söyle sana iyi şekilde yaklaşsın yoksa sen hiç istemezsin ve haftada bir çok çok az bu şekilde giderse hiç istemezsin en önemlisi istekleri söyle eşine ona göre düzelir.Anlayışlı olmak zorunda zaten ,sabretmeli güzel sözler söylemeli ve doktora da git tekrar baksın

Evliliğim biter böyle giderse diye düşünme canım bunlar aşılmayacak sorunlar değil ama eşinin önsevişmenin önemine ikna olması lazım.Öyle gereksiz zaman kaybı olarak görmek yerine seni motive etmesinin senin kadar onun içinde önemli olduğunu farketmesi lazım.Sonuçta sen rahatlarsan onuda mutlu edebilirsin.Cinsellik tek taraflı yaşanmaz ikinizinde mutlu olması gerekir.Sende ilk teklif eden taraf olmaktan yorulmuşsun ama yinede gecelikler, mumlar vs ortam hazırlasan arada belki o da ortamın romantikliğinden etkilenip öyle davranır.Çok akıl vermekte istemiyorum bunları sende biliyorsundur belkide denemişsindir ama ne biliyim aklıma bunlar geldi.Birde bu sorunu halletmeden çocuk düşünme bence çünkü bebek olunca cinsellik zaten daha arka plana atılabiliyor dahada zorlanırsın.

Kuruluk ve kaslara bağlı ağrı yaşıyor olabilirsiniz. Bir de üst üste acı deneyimi olduğu için bu dönence sürekli kendini tekrarlayacak korkusu ile ilk bir kaç dakika sıkıntı yaşanabilir.

Çok çeşitli öneriler sunulabilir bunun için, ama psikoloğa gitmeniz şart. Bunun öncesinde bir kaç şey daha denemek isterseniz, belki içlerinden biri şu olabilir.

Kaslarınızın gevşemesi için ilişki öncesinde küvetinizi doldurun ve o sıcak suda yaklaşık kırk dakika, hiçbir şey düşünmeden, yada istiyorsanız ıslanmanıza yardım edecek bazı şeyleri düşünerek ama harekete geçmeden, sadece rahatlamak için oturun. Belki eşiniz de size eşlik ederse daha iyi olur. (Bu bile bazı durumlarda kendi kendine çözüm olabiliyor.. Eğer gerçekten hiçbir problem yok gibiyse, bunu bir deneyin.. Acıyı hafifletecektir, yüksek ihtimal ilk anda olabilir biraz, ama kaslar gevşediği için eskisi gibi de olmaz)

Başka çözümler de var, inanın.. Bunu denedikten sonra hala olmuyorsa, belki sıkıntılı psikolojik bir durum olabilir... Başka bir sağlık problemi olabilir...
Yeni bir doktor ve bir de psikolog ile üstesinden gelebilirsiniz, merak etmeyin...

Bu sorunu çoğunluğumuz yaşıyor.. Edilgen olmanın vazgeçilmez doğası=) Aklınızda büyütmeyin yeter...

selamlar,

bebek sahibi olmak güzel şey ama cinsel sorunlarınızı aşmadan düşünme derim.yoksa aşmanız çok zor olabilir bu da evliliğinizi zora sokar.cinsellikte sorun yaşamayan çiftler bile o dönemde sarsılabiliyor.iyi düşün

Canım her doktor farkedemeyebiliyor.
Bence başka bir doktora daha git..

Eşinin daha önce istekli olup sonradan sogumasını da ben alkole bagladım.
Çünkü demişsiniz ki alkol almaya başladıktan sonra bu sogukluk başladı...

Son düzenleme:
doğru diyorsunuz ama ne bilim bebek olsa bu kadar takmazdım belkide madem o bu şekildede mutlu bilmiyorum kafam çok karışık...

şu an alkolü bıraktı. içmiyor. ama etkilendi sanırım. nolcak böyle bilmiyorum. iki gündür konuşmuyorduk dün geldi sarıldı öptü uyuduk.. onun için en büyük mutluluk bu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…