Allaha şükür benim kocam çok yardımcı oluyor , yalnız yaşamasının büyük etkisi var tabii.
Birde onu ben şöyle gizliden tehdit ediyorum
Eğer bütün işleri ben yaparsam sana vakit ayıramam tek başına salonda oturmak ve beni beklemek zorunda kalırsın
Ama eğer bana yardımcı olursan işlerimizi çarçabuk bitirir birbirimize vakit ayırabiliriz, gezebiliriz, film seyredebiliriz.
O zaman bir düşünüyor ve yardım ediyor bana
evett kesinlikle şanslıyımbenim kocam da 10 sene bekar yaşamış, fark etmiyor..
ayrıca iş yaparken yanına gitmesem de kendi geliyor, iki öpüyor, bir mıncırıyor gidiyor.. onu da çözdü..
insan da şans olacak yani şekerim
Asudecim işime yaramazmı canım kızlar siz harikasınız kendimi daha rahat hissediyorum artık.Erkekler ne kadar rahatlar ya hem evi temiz olması gereken hem bakımlı olması gereken hem eşine seksi görünmesi gereken hep biz bayanlar.Ya öyle bişeyki mesela azcık kendime bakmayayım hemen lafını yapar ama öle kavgalı tartışmalı laf değil bir laf söyler zaten o lafla ben kendimi yiyorum sonra eve bakmayayım mesela ütüyü 2 gün yapmayayım hemen lafını söyler bırakır.Mutfakta yemek yapmaya başlayınca çok zaman geçiriyorum çünkü çok çabuk değil elim hemen başlar laf yapmaya istiyorki hem yemek olsun hemde yanımda da olsun onun canı sıkılmasın.yetişicez artık hepsine napalım...
Asude ya süpersin çok güldüm burada :)) benim kocamda tam tersi seksi geceliklerden hoşlanır
Tam benlik bir konu olmuş
3 hafta öncesine kadar haftada 2 gün çalışıp 5 gün yatan ben iş değiştirerek haftada 6 gün mesaisi olan bir yere geçtim.
.
canım merhaba ben 3 yıllık evliyim aynı sorunları başta bende yaşadım, nişanlyken herşeye yardım ederim diyen adam gitti odun gibi birisi geldi yerine. diğer arkadaşın dediği gibi psikolojimi düzeltmeye başladım ilk iş olarak onları aşınca sonrası geldi zaten bende öyle iş bilen birisi değildim çalışıyordum sürekli çünkü ilk günleirmi hatırladıkça hala üzülüyorum kendime birini yapsam biri kalıyorduçok mutsuz oluyordum. ve zaman pratikleştim. öncelikle hafta sonundan yemek yapmaya başladım 3-5 çeşit yanlarına kolayca akşamları makarna mantı vs. bu tür şeyleri ayarladım. asla ama asla akşamdan mutfağımda bulaşık kalmaz buna çok dikkat ederim sende bunu prensip olarak alırsan işin yarısı bitmiş olur. yemek yer anında bulaşık makinasına düzerim. çamaşırları asla öyle dağ gibi birktirmem az doldu mu hemen yıkarım hafta sonlarıda temizlik yapardım. benden sana tavsiye ; gününü gününe yap kasma kendini mühim olan sensin önce kendine zaman ayır baktın üstesinden gelemiyorsun yardımcı al ama zamanla bunu aşacaksın ve motr takmış gibi olacaksın zamana bırak...
ben şimdiden plan yapıyorum temmuzda evlenicem haftada bi gün toz al süpür sil banyo mutfak balkon herşeyi yapıcam ayda bir cam parde kapı için kadın alıcam hergünde artık yemek mutfak ve banyoyu temiz tutma çabam olur yemekleride fazla yaparım haftasonu 3 günlük kalan 2 güne tavuk köfte falan yaparım akşam misafir gelmediği sürece toz ve süpürme yapmam banada yazık ya bu tempo bile fazla bana sabah 7de evden çıkıp akşam 8 de evde oluyorum iş yapmadığğım halde ağzım açık kalıyo yorgunluktan yol yetiyo annem evde yoktu bir hafta fazla yemek yoktru yemek ısıt ye topla çay yap aman mutfağı süpür viledayla sil 9 oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?