Soruyorum size nasıl üstesinden geliyorsunuz ?

canım seni çok iyi anlıyorum.Çalıştığın bölümü değiştirme gibi bir olanağın var mı? yetkililerle görüşsen. Benimde zaman zaman 12 saat çalıştığım oluyor her şey hafta sonuna kalıyor çamaşır dip bucak temizlik ütü ıvır zıvır insan o 2 günde temizlik mi yapsın yemekmi yapıp dolaba atsın kendine mi vakit ayırsın zor inanki Allah yardımcın olsun gülüm.
tek yolu eşinde işin bir ucundan tutcak kendini yıpratma hiç bişey için değmez...

slm nerde oturuyosunuz yardımcı lazım sa referanslı yardım vcıyım görüşelim ist avrupa yakası ben

Senin gibi hamarat kadınlara hayranım doğrusu. Ben elimden geldiğince yaparım evim haftaiçi çok düzenli değildir bazen dağınıktır ama temizdir.Anneme hiç çekmemişim yorgunsam evdede iş varsa üstün körü yaparım kendimi dahada fazla yormam bazen hiç yapmam.Aman şurayıda yapayım bunuda kaldırayım diye kendimi paralamam yani rahatımdır
Haftasonu dip köşe bir güzel temizlerim dolabımı düzenlerim.İlla şugün ütü yapmalıyım diye bir diretmem yoktur. Haftasonu misafirim varsa haftaiçi yaparım ütüyü. Yani zorlamam nezman uygun olursa ozaman yaparım.
Aman ne yapayım varsın dağınık desinler iş benden önemli değil yetişrse ne ala yetişmesede kafama takacak değilim değmez

hanımlar ev işlerine yetişemiyomusunuz : kendınıze eşinize ve çocuğunuza vakıt ayıramıyomusunuz hafta sıonları temizlikle harcıycanız zamanı sevdiklerinize kendınıze ayırın cevaplarınızı beklıyorum referans verebilirim sevdiklerinizle kalın

ben vardiyalı çalışıyorum( yada çalışıyordum diyebilirim artık) yemek temizlik sorun olmuyor bu yüzden hepsine vakit ayırabiliyorum elim hızkıdır demeyeyim ama çokta mıymıy tiplerden değilimdir. Benim adam baktı ben evi evirip çeviriyorum akşam önüne 4 çeşit yemek çıkıyor ütü hazır ev temiz elini hiç bişeye sürmedi sürsede bakıyordum yavaş yapıyor benim ruhum daralıyordu sen bırak ben iki dakkada yaparım diyip adamı rahata alıştırdım. İyi hoş her şey güzel giderken 2 ay önce hamile kaldığımı öğrendim ve artık çok ağır iş yapmamaya başladım cam filan silmedim halı kaldırmadım 3 senedir ilk defa temizlikçi alsammı diye düşündüm ki hiç istemem bir kadının bu annem bile olsa evimde temizlik yapmasını. İlk defa dedim keşke çalışmasaydım diye (bu arada malesef bebeğimi kaybettim.)Çalışıp evinin işini aksatmayan vede üstüne üslük çocuk büyüten kadınları tebrik ediyorum cidden iki kişilik iş yapıyorlar...

bende senin gibi çalışıyorum canım 12 saat valla ben kayınvalidemle aynı apatmanda oturuyorum ohh mis gibi yemek derdim olmuyor yapıyor sağolsun kızı gibi sever beni canım annem:)
yemek derdim olmadığı halde bile inan işş hiç bitmiyor hele eşim evdeyse zaten hiç bişe yapamıyorum yaptırmıyor ki adam neymiş zaten beni göremiyormuş oturacakmışım yanında of valla bende koyverdim gitti hafta sonları yapıyorum arada bir ablacım geliyor temizler yıkar ütüler gider yanii birileri muhakkak şımartıp duruyor beni nolcak bu işin sonu bebiş olunca alıştım rahata ben:)

maşallah güzel sisteme oturtmuşsunuz ama cocuk cok etkılı yanı oyle kafanıza göre her ıstedıgınız anda her işe girişemiyorsunuz onun uykusu yemegi herseyi önemli uyumasa bıle yaptırmıyo olabılır yada sız yaparken o bı taraftan bozar.bende 9-6 calısıyorum bı haftasonum var yani.herseyım yarım kalıyor sürekli bi koşturmaca halındeyım ben boyel soylendıgımde bırde esımden tepkı alıyorum hıcbıseyden memnun olmuyosun şükretmiyosun diye offbenım eşim azda olsa yardımcıdır ama bı ufak tartısmamızda basıma kakar değerini bilmiyosun diye.yani ona cok kızarım karsılık bekleyerek mı yapıyorsun bızd eınsanız hepmı gülcez yani memnun edemıyorum onu yanı kendımde ıcım rahat deıl ev hep pis gibi kadın alıcam en son care bı arkadasın dedıgı gıbı ayda bı kere ama cevrem yok bakalım bı arastırmam lazım

Ben de çok pişmanım ahh ahh. anneme daha çok yardım etseymişim keşke. Hatta, anneme nazım geçtiği için "anneeee yemek anneee çay anneeee meyve" dediğim günleri düşündükçe utanıyorum. k.validemdeyken fır dönüyorum çünkü ( Evde yaptığım işi eşime hizmet gibi görmüyorum ama...

aynı beni tarif etmişsin walla,ben de senin gibiyim zamanım ne zaman uygunsa o zaman yaparım

bende aynen 12 saat çalışıyordum hafta da sadece 1 izin günüm vardı o gün ne yapacağımı düşünmekten kafayı yerdim temizlik ütü yemek insan gezmekte istiyor.sabahın köründe kalkardım hepsini yapıp annemlere giderdim birlikte gezmeye giderdik:)ama ertesi gün hiç dinlenemeden yine işe.bu tempoya 6 ay dayanabildim.sinirlerim gerilmişti iyice.özel hastanede çalışıyordum insanlardan nefret eder duruma geldim.eve gelince eşimle muhabbet edecek halim bile kalmıyordu.tatil günlerimizde uymuyordu adamın yüzünü göremiyordum.en sonunda bıraktım.bi süre sonra insan evde de sıkılıyor ama şimdi hamileyim zaten çocuk biraz büyüdükten sonra nasip parası azda olsa rahat bi iş bulursam çalışırım:)

Hem çalışıp hem evi çekip çeviren,çocuklarına bakan kadınlara hayranım bende valla.inşallah evlenirsem ben de sizin gibi yapabilirim.ama ben de ağır çalışma şartları olanların ayda bir de olsa temizlikçi tutmasından yanayım.

herşey iyi kötü yapıyorumda cam kapı silme işini bitürlü yapamıyorum 2 aydır taşındım sadece taşınırken silmiştim.cam gözümde çok büyüyor yapamıyorum

tebrik ediyorum sen nasıl bişesin böle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…