İlk gün kalbim çarpıyordu ates basiyordu giderken sanki okula yeni baslayan ogrenciyim:)Heyecan vardı.Bugün baya geçti.Hatta bugün kendim katıldım birkac defa mudur konusurken.Ama tam olarak geçmiş değil hemcinslerimle rahat konusurken karsi cinsten hocalarimla konusurken rahat olamadım soru sorduklarında kısa kestim ya da kaçtım bu da huy demekki gecmiyor.İsis işteki ilk günün nasıl geçti? Neler yaşadın? Gitmeden önce ve gittikten sonraki deneyimlerini merak ediyorum.
Yaptıkları büyük terbiyesizlik sanki babalarinin yeri tabiki yeni gelen de olacak giden de..Merhaba hanımlar. Bende de sosyal fobi var çok içe dönük pasif bir insanım. Hassasım da bıktım. İş hayatında çok zorlanıyorum. Sormam gerekenler soramıyorum çekiniyorum. Yalnız kalıyorum genelde. Arkadaş edinme sıkıntım çok fazla. Bir de nasıl desem bazı insanlar bana tepkili gibi geliyor.
İlk örnek selam vermeyen bir sürü kişi oluyor. Biraz rahatsız oluyorum bu durumdan. Herkes birbiriyle markette orda burda selamlaşıyor. Ben de sıfır. Geçenlerde iş yerinde kutlama yemeği varmış. Ben de işe yeni geldim ortamda yeniyim. Bi çocuk ısrarla beni de çağırdı ben de bahane olur ortamdakilerle tanışırım diye kabul ettim. Ertesi gün iki kız ve bahsettiğim çocuk konuşuyorlardı. Ben asansör bekliyordum kızlardan biri çocuğa benim için o da gelecek mi dedi. Gelcek cevabını alınca da biz bize olsaydık keşke dedi. Aşırı etkilendim mesela.yorumlayabilecek var mo pskiyatriste gitmeyi düşünüyorum çürük elmayım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?