Sosyal hesaplar!

Ya beni aldattığı kadını görseniz var ya dersiniz ki bunun için mi? Kendimi gerçekten övmek için demiyorum, etrafımdakilerin bana dediklerini diyorum size, beni çok sever, çok iyi olduğumu, kalbimin temiz olduğunu bir insanı, eşi mutlu edebilecek bir kadın olduğumu söylerler. Neresinden tutsam bu aldatmanın elimde kalıyor. Zoruma giden de o. Gidiyor zoruma. Bende bulamadığı ne? Onda bulduğu ne? Arkadaşım sormuş o hayvana ki" nedir arkadaşımda bulamadığın?" Yok demiş, Çok pişman olacaksın biliyorsun değil mi demiş. O hayvanda " o da olacak bende " demiş. Bu nasıl bir pişkinlik. Vallahi zoruma gidiyor.

Abim gelecek bu akşam. Benim artık bu sefer karışmamamı, ona bırakacaksın diyor. Bende istemiyorum çünkü dayaktan gebertmek istiyor. Ben istemiyorum öyle yapmanı dedim. Maddi olarak alacaklarımı dedim zaten. Ama bilmiyorum. Birde abimin sıkıntısını çekiyorum.

bütün hesaplarımı kapattım hepten kurtuldum kim ne yapıyorsa yapsın şu sosyal ortamlar hayatımıza girdi gireli kimsede huzur kalmadı... kim ne yapmış bilmeyeyim benimde ne yaptığımı kimse bilmesin mümkünse... takip etmeyin arkadaşım ne kocanızı ne başkasını nede kocanız sizi takip etsin boş verin bir insanın içinde kötülük varsa alenen de yapar gizli gizlide yapar neler duyuyoruz evinize giren insan bile eşinizin bilmem nesi çıkabiliyor valla artık ortalık iyice iğrençleşti

konunuza yorum yaptım ama ilerileri okumadan yapmıştım ah arkadaşım ne diyeyim ben bunu neden hak ettim demişsiniz hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez ama 2 kere affetmişsiniz en büyük hata bu... bence 1 kere affetmek aldatmanın vizesini vermek gibidir serbestsin beni aldatabilirsin demekle eş değer.. çünkü erkek milleti nankördür karıma daha bağlanmalıyım affetme büyüklüğünü gösterdi çocuğuma karıma bunu bir daha yapmamalıyım diyeceği yerde hemde 3 kere aynı hatayı tekrar etmiş

ablacım sende seni iki kere aldatmış adamla berabermişsin yani görünen köy klavuz istemez. basiretiniz mi bağlanıyo nedir yani.

neyyyy yuhhh aaaa adam 40ından sonra delimi ne?sende kapat tüm hesaplarını üzücü ama senden bisey saklıo aldatılıyor olabılırsın oluosun oldun

Evet kızlar bugün dava açtık ve anlaşmalı duruşmamızı yaptık. İmzaları attık. Kararın yazılması, kesinleşme, elden tebliğ, nüfus hepsi cumaya kadar hallolacak inşallah. Dua edin bol bol. Tek çekincem çocuk. Ona da söyledik. Bazen soru yağmuruna tutuyor. Bazen keyifli. Geçen haftasonu babasında kaldı. Kısıtlamıyorum görüşmelerini, babası ile de mutlu. İnşallah ben ve oğlumda bundan sonra çok mutlu oluruz. :)

Hayırlı uğurlu olsun güzelim inşallah.
Allahım bundan sonra yüzünü de yüreğini de hep güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…