- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Niye eklemiyor pekiEvet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?
Güya ben şu ki bu kim diye sorarmi, sıkıntı çıkartirmisim! Halbuki ki sosyal hesaplarından face zaten açık herkese. Yine görüyorum onu resmini begenenleri...Niye eklemiyor peki
Yooo değil. Dedigim gibi ben orda ekli olanlar konusunda sıkinti çıkartıyormusum!Aranız kötümü niye böyle yapıyor ki. Benim eşim takip eder ama o da paylaştıklarımı beğenmez
Bende Kriz geçirdim şimdi. Birbirimize girdik dayanamadım daha. Bende ondan şifre istemiyorum. Ekle beni diyorum. Eklemiyor!Ben geniş insanım, ben bile gelemem buna.
Şifre vermezse sorun değil de beni eklememek ne be?
Bende öyle dedim. Biri var ki görmesin diye yapıyorsun. Kim varsa git mutlu ol dedim. Bana doktora git diyor öküz."Sosyal medyada eklemiyor beni" derken ?Neden? Sebep?
Telefon şifresini de mi bilmiyorsunuz? Evlisiniz ama hala 'benim telefonum' kavramı var demekki. İyi sabrediyorsunuz. Ben pek tekin bir adam göremedim de olayda. Resmen sakladığı bir şeyler var.
Aylardır böyle. Hatta bir yıl olmuştur. O bana ortak arkadaşlardan bakıyor veya bakmıyor ama bende bakamiyorum. Daha ne kadar sabredim ki benEvli ve sosyal medyada ekli degil. Bosanma sebebi.
Inada binince tabi ki eklemez adam. Birak o seni merak etsin, birak o seni eklesin.
Saçma ki ne saçma. Bağırdım çağırdım artık. Dayanamadım.normalde bu tip kıskançlıklarda tavrım bellidir ama ilk defa bi kadını haklı buldum. çok saçma.
Aylardır böyle. Hatta bir yıl olmuştur. O bana ortak arkadaşlardan bakıyor veya bakmıyor ama bende bakamiyorum. Daha ne kadar sabredim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?