Sosyal hesaplar!

İnşallah umarım iyi olur da geçen zamana üzülürüm sadece. Çocuğum da iyi olur. VicdanıM rahat çok şükür.

eşini eklememek ne yahu, ben sevgilim varken ilişkisi olduğuna dair bir paylaşımı yok diye kafayı yiyordum. yakalamışsınız gerçi zaten sanırım, affetmeyin lütfen.

Annemle konuştum akşam. Bugün de abimle konuşacağım. Sanırım onlarda hala konuşmaya devam ediyor . Whatsup tan ikisi de aynı anda çevrimiçi olmaya devam. Ben ne zaman bakmaktan vazgececegim acaba...Bu durumu yaşayıp bilen var ise bana söyleyebilir mi ne zaman düzenlirim tam manası ile ?

Pislikler plan mi yapıyorlar eve gelmedi değil mi bu gece ?yani gönderdim onu annemler yanına gelse bir süre sen tayin isteyemiyormusun ? Aman çok zor bu işler canım Allahım senide yüreğini de feraha ulaştırsin .onun ailesine söyledin mi ?o pislik kadını gördün mü dün nasıldı ya nasıl duruyorsun saçını başını yolmadan millet ne diyor ya Canim sessiz kaldık ca canım açık kus
nefretini bu kadar kolay olmamalı

Dilekceyi verdiniz ve durusma pazartesi mi olacak? Umarim pazartesi dilekceyi verecegiz diye beklemiyorsundur. Ver bir an once boşan. Baskalari ceksin o adamin karaktersizligini sen kurtulmaya bak. Kim olursa olsun aldatir, onun karakteri boyle. Bu turden erkekler iflah olmaz. Senin yapabilecegin bir sey yok degistiremezsin, uzme kendini kesinlikle. Adam bu yani, senle ya da degil kimle olursa olsun yapacak. Ha senden sonra yakalanmaz, adı düzeldi olur. O kadinla konussun işine gelmeli. Kadina bir sey olmasin diye seni bunaltmayacak. Istediklerini al, zor durumda kalmayacak sekilde. Sana bosanmayalim diye yapissa daha kotu olurdu. Simdi yolun açık. Bol bol dua et. Zor olacak ama geçecek bu gunler. Zaten sana üzüntüden başka ne yaşatıyordu ki? Guclu durmalisin. Tum kozlar senin elinde. Ayrica aldatma olmasaydi bile cocuk sende kalirdi. Kendine bahaneler bulma, bu duzelmeyecek kabullen arkana bile bakma. Kurtul cok ciddiyim.

Gunaydın canım
Aksam nasıl gectı neler oldu esyalarını aldımı, oglun nasıl ?
Sen sanıyorum telefonuna whatsapp web kurmustun degıl mı ? ondan cıkıs yaptın mı, zaten anlasmalı bosanacaksınız bence cıkıs yap, telefonundan kocanın numarasını sıl, kadınınkını sıl . Sosyal hesaplarını ac, onunla olan resımlerını sıl arkadas lıstenı gozden gecır onunla arkadas olan kısılerı sen sıl ondan haber alma.
Ama sen hala orada calısmaya devammı edeceksın ıkınızde aynı yerde calısmıyormuydunuz? Neden sıkayet etmıyorsun
Benımde eskı esım ısyerınden bırıyle beraberdı ıkısınıde ısten kovdurdum onlaramı acıyacagım, bana acımayan ınsanlara ben bır gram merhamet gostermem .
Ha ugrasmak ıstemıyorsundur kendın bılırsın.
Ne dıyodum sosyal medya hesabını ac bosandıgın gunde gıt soyle bır saclarını boyat yenı bır hayata merhaba dıyen resmınıde herkese acık sekılde paylas.
O adam senı haketmıyordu zaten. O yenıden hayat kuracaksa sen alasını yapacaksın ılahı adalet v armı yokmu bılmem ama herkes kendı gonlunun ekmegını yer. Sende yıyeceksın

+1 .. bunları yap lütfen sana iyi gelecektir. özellikle iş yerine durumu kanıtlarınla izah et. aynı yerde çalışmıyorsan bile yap bunu.

Günaydın Cute:) Akşam oğlanı uyuturken uyuyup kalmışım. Annem benim akşam ki halimden anladı. Beni uyandırdı:) Anneler hissediyor. Mutfağa aldı beni ve anlat dinliyorum dedi. Bende anlattım. Ama bu kızla mesajlarından bahsetmedim. Sadece yapamıyorum, boşanacağız yazdık dilekçeyi, pazartesi ilçeye gidip boşanacağız dedim. Annemde yapman gereken ilk aldatıldığında boşanmaktı ama yapmadın. şimdi için rahat olsun dedi. O adama dedim eşyalarını evden alıp defolup gidecek. Annemdeyim şimdi. Haftasonu evime geçeceğim. Ona ait kalan bişey var ise hepsini çöpe basacağım. Sanırım annemin üst katında kiralık daire var oraya taşınacağım. Abimler gelir büyük ihtimalle haftasonu daha net karar alırız. Şuanda sırf o kadının adı duyulmasın diye herşeye eyvallah diyor:) Allah'a yakın bana uzak olsunlar. Başıma bela olmasınlar. kimse ile uğraşmak istemiyorum. Onların vicdanları var ise o yeter onlara. Arkadaşıma demiş ki x kişinin adını yaymasın diye:) Bende sabah mesaj döşedim. Numarasını sileceğim. Akşam uykuya geçerken biraz zorlandım. Sanırım doktora gidip biraz destek almam lazım. Bana destek olan arkadaşlarım çok var. Ama onun kimsesi yok. Acıyorum.

Dilekçeyi yazdık. Pazartesi gidip ilçenin birinde halledeceğiz. Sıkıntı olmaz bizim için boşanma konusu. Pazartesi bitecek. İstediğim ne var ise mesaj atıp yazıyorum. Mecbur şuanda bunları yapmaya. Çevremde herkes destek iyi olacağım inşallah.

Senden boyle bıseyı nasıl ıster hadsız.
Insanı durup durup kanırtıyorlar
Ama sen ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davran, yarın obur gun ah kafam deme. Ya da kızın adını yaymıyorum senı alsın senın gıbı bırını bence ona en buyuk ceza senınle bırlıktelıgı resmılestırmek olur de gec

Ben anneme gittim. Annemdeyim şimdi. o eşyalarını alacak evden. Kızı sadece facede falan gördüm. Kız avukat:) Zaten baroya bir şikayet etsem ceza alır. Ama şuanda hiç bişey demeyeceğim, Kıza teşekkür bile ediyorum onun sayesinde kurtardım. Kendim boşanmaya kalksam bu kadar güzel boşanamazdım:)

Aynen cute. Teşekkür ediyorum kız kurtardı beni. Geçen haftasonu daha bu faceye eklememe meselesinden kriz geçirdim. Bağırdım çağırdım. Boşanacağım istemiyorum demiştim. Ama o bana sen kafayı yedin ben mutluyum boşanmayacağım diyerek pişkin bir şekilde bir şey olmamış gibi yanıma gelip ızgaraya gidelim demişti. Ben şimdi dava açmaya kalksam bu kadar rahat istediğimi yaptıramazdım. Alsın şimdi tepe tepe kullansın:)

buarada annene suanda gercegı neden soylemıyorsun , uzulmesınler dıyemı.
Bence sen cok guclusun bana hep guclusun derler ama ben degıl valla asıl sen guclusun ben asla saklayamam kımı gorsem aglar yapısırdım yakasına anlatırdım olan bıtenı. Kı oylede yaptım hıc ıcımde tutamam

Eşinde mi avukat ? Sence ilişkileri ne durumda biraraya geliyorlar miy mis yada ne zaman gorusurler ki eve hep geliyordu bu adam degil mi ? Gerizekali bula bula seninkini mi bulmus ? Neyse canım ya boşanma bitsin mic ağızlarına demek kıza korku salmisssin sen yap şikayetini bak müge (mugehatun adli uye )hesap sormadı hiç birşey yapmadı atlatmadi uzun sürdü ne zaman yüzleşti rahatladı bak sonra pişman olma gerçi bu şeref yoksunundan kurtulmana sebep oldu ilerde belki teşekkür bile edersin :) hersey gönlünce olsun yeni bir yıl yeni bir hayat ve yeni yeni mutluluklar senin ve evladının olsun

Anneme ben üzülmemesini söylüyorum. Mutluyum diyorum. Olması gereken buydu diyorum. Annemin yanında gülüyorum ki üzülmesin diye. Öyle olmak zorundayım. Benim üzüldüğümü görürse o daha da üzülür. Onları Allah'a havale ettim. Zaten evli olduğunu bile bile bunu yapan kadına ben ne desem boş. Onda vicdan yok. Zoruma gidiyor evet ama zaten kıza yazdım , cevap bile veremedi. İş yerimde de yayılacak. Bilenler var zaten. Daha da yayılır. Ama benden değil. Ben söyledim şimdi kulaktan kulağa gidecek:)

Aaaa evet bu kadar güzel ve istediğimi yaptırdığım bir boşanma olamazdı. Eşim avukat değil.

Üzücü bir durum. Hiçkimsenin yaşamasını istemem, ama hayırlısı olsun demek en matıklısı gibi. Bu arada tam net bilmesem de aldatıldığınız için karşı tarafa (sizi aldattığı kadına) tazminat davası açma hakkınız diye biliyorum, ancak süresi var sanırım. Bu durumlar için araştırma yaparsanız iyi olur düşüncesindeyim.
Hayatınızdaki herşeyin düzene girmesini ve oğlunuzla huzurlu mutlu günler geçirmenizi dilerim.

Aaaa evet bu kadar güzel ve istediğimi yaptırdığım bir boşanma olamazdı. Eşim avukat değil.
Aynı yerde calısacakmısın pekı , mutlaka vardır bı dusuncen evını degıstıreceksın annenlerın ust katında olman senın ıcınde cok ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…