Her ikimizin ortak kararıydıKapatma aşamasına nasıl geldiniz? Fikir kimden çıktı?
Her ikimizin ortak kararıydı
Ortak hesabımız vardı sildik o da artık kullanmayalım dedi.Şeyi soruyorum biri açmıştır konuyu, yani ikiniz aynı saniye içinde "haydi bütün sosyal medya hesaplarımızı kapatalım." demiş olamazsınız. O konuyu ilk açan bunu ilk düşünen kimdi, karardan önce?
Ortak hesabımız vardı sildik o da artık kullanmayalım dedi.
ortak hesap nedir zaten yaa? neden ilişkisi olunca birey olmaktan vazgeçer insan ben de bunu anlamıyorum.. sağlıklı ilişkiler kurmalı insan..sizde sorun gizli instagram falan değil yani bence.Ortak hesabımız vardı sildik o da artık kullanmayalım dedi.
Dikkatli okuduysaniz sorun sosyal medya kullanması değil bunu gizli yapması ve yalana başvurması.Sorun sosyal medyada değil. Sizin ilişkiniz saçmaymış. Sizin yaşlarınız çocuk mu ki "hadi sosyal medya hesaplarını kapatalım" diye anlaşma yapıyorsunuz, barışıp küsmeleri sosyal medya hesabı açmak belirliyor... Çok sığ şeyler bunlar, sizin olgunlaşmanız lazım.
Dikkatli okuduysaniz sorun sosyal medya kullanması değil bunu gizli yapması ve yalana başvurması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?