Sosyal medya belası:(

Sorun sosyal medyada değil ki, sosyal medyayı amacı dışında kullananlarda, sosyal medyayı öcü sananlarda, sizde.

Ortak hesap açmak, hesapları kapatma sözü vermek falan çok çocukça ve saçma şeyler. Bu tip anlaşmalarda taraflardan biri muhakkak cayıyor. Cayması da normal çünkü verilen söz saçma. En baştan başınıza bunların geleceğini tahmin edebilirdiniz.

Evet yalan söylemiş, sizi kandırmış bu kötü bişey. Ama o yalanlara zemini de birlikte hazırlamışsınız. Geçmiş olsun.

Ayrılırsanız bundan sonra sevgililerinize iki ayrı birey olduğunuzu ortak hesap açmayacağınızı, hesaplarınız konusunda tasarrufun size ait olduğunu, istediğiniz yerde istediğiniz hesaba sahip olacağınızı belirtin. Ayrılmazsanız aynı şeyleri şu anki sevgilinize belirtin. Tabi bu şekilde birbirine güvenen bir çift olup normal insanların yaşadığı gibi ilişkiler yaşayabilecekseniz. Yok beceremem diyorsanız sizi ortak hesap, yasaklar ve ardından gelecek yalanlar paklar.

sosyal medya hesabı olmayınca eksik görüyor kendini demek ki hem alınan karara uymamış ... boşversene yalanın büyüğü küçüğü olmaz

size soracak degilim ne tür anlaşmalar yapacağımi madem saçma buldunuz yorum yapmayın

Bana cok ta ortak kararinizmis gibi gelmedi sosyal medyayi kapatma karari.Siz kapatalim demissiiniz de karsi tarafta siz dirdir yapmayasiniz diye kabul etmis ve sonrada boyle patlamis iste.

size soracak degilim ne tür anlaşmalar yapacağımi madem saçma buldunuz yorum yapmayın

O zaman buralarda ağlamayın arkadaş ya.
Son derece yorum yapabilirim, saçma bulduğumu da söylerim. size soracak değilim ben de yorum yaparken. Kaldıramıyorsan konu açma.

O zaman buralarda ağlamayın arkadaş ya.
Son derece yorum yapabilirim, saçma bulduğumu da söylerim. size soracak değilim ben de yorum yaparken. Kaldıramıyorsan konu açma.
Her konuya burnunu sokmak zorunda değilsin. Ağladığım falan da yok hoşçakal

Sevgili bulunca sosyal medyadan çekilen kişileri hiç anlayamayacağım. Bu sizin hayatınız, sizin hesabınız. Bunu ancak siz istediğinizde kapatmalısınız.

Ya ben bunu bir türlü anlamıyorum..Bırakın böyle birbirinizin bibirbirnize yapışmayı..Herkesin kendine ait bir hayatı olsun..İlişkilerde evliliklerde bu kadar bunaltmaktan yıpranıyor bence..ortak bir karar almışsanız bile o açmışsa sizde umursamayın tutun sizde açın bi hesap ne olur ki yani..altı üstü bi instgram hesabı..

Özgür bırakın bence kullansın instagram farkında değilmiş gibi yapın..Kapat kullanma dedikçe daha çok çekecek onu..İnsanlar yapma dediğimiz şeylerde daha ısrarcı oluyor..

Kizmissin ama ben de ortak hesaplari sacma bulanlardanim. Her bireyin kendine ozel alani olmali.

Hadi chat sitesinden tanissan ve o hesabi sil desen tamam cunku o tur sitelerin amaci belli.

Iki kere guvenini bosa cikarmis biriyle yapman gereken instagrami sildigi taktirde tekrar barismak degil , tamamen bitirmektir .

Ohooo yalanın bini bir para.

Yalama olmuş ilişkiniz, unut gitsin bu palavracıyı.

Belki tartisinca size inat acmistir. Bende bi kere sevgilimle tartisinca gicik olsjn diye istemedigi birini takip ettim sonra takipten cikicam diye yalan soyledin dedi anlatamadim...

burn sürtsün ifadeısnde kın nefret var,sen onu sevmıyorsun,ego,bağımlılık,sorduğun soruya gelince,sosyal medya hesabım yok,olan bırı ile görüşmem,

sız sosyal medyadan dolayı degıl; sevgılınızın yalanları yuzunden ayrılmıssınız... o yuzden bu sadece bir sebep. bu olmasa baska bır yalandan dolayı kendını ele verecektı..
uzgunum

Bence de ayrılmışsın iyi de olmuş, resmen sen sosyal medyada erkeklerle filan görüşme ama ben istediğim gibi kızlarla konuşabileyim resimlerini begenebileyime gelmiş, ayrıca üzgünüm ama yalan söyleyen insan bi süre sonra seni de her konuda yalancı çıkartır

konu sahibesi agresif tavirlarindan dolayi kapatilmis ama ben yinede yazayim :)
degil sevgilim kocam bana hadi sosyal hesaplarimizi kapatalim dese, yok cnm sen istersen kapat ben boyle iyiyim, almiyim cinim derim heralde :)
sen istiyorsan kapatsaydin adaminkini niye kapattirip sonrada gizli gizli acamsina firsat verip kavga cikarip ustune burnunu surtmeye calistinki?
basli basina gereksiz olaylar bunlar ne yazikki.
sevgiliniz cocuk degil kcoa bir yetiskin (yani oyledir ins) ama cocouk eytistirmeden ornek verecek olursak, cocugu (biz anneler) yapmak istemedigi ama bizim zorumuzla sevgimizi kaybetmeme korkusuyla birsey yapmaya zorlamayiz, cunku bunu yaapr ilk basta cok sevdigi annesi soyledi diye ama sonra kendini alamaz ve tekrar geri doner aliskanligina, biz gorupte senin degiminle burnu surtsuz diye ceza verip, sevgisiz biraktigimizda, ayni seyi yine yaapr ama bu sefer gizli yapar. bu davranislari tekrar ede ede profesyonel bir yalanci yetistirmis oluruz.
kisaca sen profesyonel bir aldatma erkegi yetistiriyorsun benden soylemesi, bu gereksiz kisitlamalardan biran oncen vazgec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…