Sosyal medya beni mutsuz ediyor

Kitap çok okurum bende bırakmadığım tek hobim. ama sizin derdiniz de burada linç konusu olabilir

Sosyal medya tam olarak ego tatmini.Kendini ruhunu doyuramamış insanların başkalarının sahte beğenileri ve imrenmeleriyle kendini iyi hissetmesini sağlayan ama aslında insanı daha da derine çeken girdap gibi.Bu yüzden rahatsız oluyorsanız kullanmayın ya da her seyin sahte oldugunu anlayın.Bir insan gerçekren mutluysa o andan keyif alırken onu paylaşamaz inanın.Çünkü aklına gelmez.Eminim ki %100000 diyorum paylasmayanlar bu hayatı cok daha gerçek dolu dolu yasıyor.Bir kere beğendirme kaygısı yok.Sosyal medyadan nefret ediyorum hele ki en cok instagramdan.Kullanmıyorum da.Kendinize zarar veren bir seyi neden yapıyorsunuz ya da hala neden kullanıyor insanlar anlamıyorum.Bu günlerinizi cok ararsınız.Belki 5 belki 10 sene sonra instagramın esamesi okunmayacak.Facebook kaldı mı giren o kadar az kisi var ki.Yani günlerinizi zehir etmeye değmez

Gerçekten doğru kalmayacak instagram falan başka şeyler çıkar tabi. Sigara alkol bağımlılığım yok ama böyle bir bağımlılığım oluştu işte sonradan. Kapatıp kurtulacağım inşallah :)

Bugün yakın bir arkadaşımın 5 yaşındaki kızının ölüm haberini aldık hayatta ne dertler var seviyorsun seviliyorsun sağlığın yerinde bu neyin kıskançlığı huzur kaçırmak için sebep aramamak lazım hayat kısa

Ağzınıza sağlık

sosyal medya bende tam tersı etkı yaratıyor özellıkle su 14 şubatta kocasından dert yanan arkadaslarım bıle boyle ask kokan resımler atmıstı :) ben facebook ınstagram vb sosyal medyalardakı cogu seye ozellıkle su sevgı gosterısıne ınanmıyorum gösteriş cunku baska bırsey degıl ama en cok sasırdıgım su her gun cesıt cesıt yemek yapıp o sofrayı paylasanlar 4 5 çeşit bol bol yemek var hayır ertesı gunde baska yemek yıne bol cesıt :) bız ıkı cesıt yemek yapsak oh be dıyoruz :) hem maddı olarak hemde calıstıgım ıcın o kadar yemek konusunda bıle acılamazken gezme hedıye vs hıc acılamam oradakı paylasılanlara bakarsak yasamamız bıle hata :) evlerınde ne olup bıtıyor kus olup gıtsekte baksak bence bu yuzden eslerın gonlunu kırmaya gerek yok :)

Bence evliliğinizde mutlu iseniz kimseye gösteriş yapmanıza gerek yok... Kendi içinizde yaşayın mutluluğunuzu kimseye birşey ispat etmenize gerek yok...Ben nicelerini tanıyorum instagramda mutlu aile pozları verip aile içi hızursuzlar...
Çok şükür tek kare resmim yok... Kendi içimde yaşıyorum özelimi... Vede çok mutluyum huzurluyum evimde =)
Parasız da gezeceğiniz yerler mevcut alın akbilinizi daha önce gidip görmediğiniz ilçelere gidin en basitinden... Mutlu olmak sizin elinizde bunu unutmayın

Önemli olan sağlık. Şöyle bir oturun düşünün eşinizin ya da sizin sağlık sorununuz ortaya çıksa (Allah korusun). İnanın sizin yerinizde olmak isteyecek milyonlarca insan vardır. Yeter ki sağlığım yerinde olsun, param olmasın, gezmeyeyim diyecek..

Kitap çok okurum bende bırakmadığım tek hobim. ama sizin derdiniz de burada linç konusu olabilir
Yok canım neden linç edileyim :) Sadece maddi imkânınız olsa da yine mutsuz olacak bir şey olur demek istiyorum. Zaten kendimi geri çekmemin sebebi instagram. Herkes kafayı story atmakla bozmuş. Biri ile bir yere gitmeye korkar oldum. O tek bir kareyi çekip atıyorlar ama o kare çekilene kadar kaç tane çekiyorlar.

yooo!.yolda bır ağacın onunde veya duvarın onunde dururum güzel açıyla bır fotoğraf atıyorum yıne gezmelerdesın dıyolar.halbukı aynı şehır,ekmek almaya gtmişimdir mesela.yada tarlada çalışıyorumdur,eğlenceye cevırıyorum çaydanlık resmı atıyorum dağa karşı vay be doğa gezısıne çıkmış oluyorum.halbukı öğle yemeğinden hemen sonra işe koyulacağımı,terden ustume yapışan tişörtü,kararan elerımi,toprak dolan tırnaklarımı,içime giren böcekleri,kayan ayağımdan ve yara olan bacağımdan kımsenın haberı yok mesela.abartılacak hiç birşey yok anlayacağın.kıskanılacak özenılecek.hepsi anlık .boşuna hederlendme yani

Sosyal medyaya bakarsan herkes sanırsın bakan oğlu kızı. Şilelerde ağvalarda hafta sonu tatilleri. Halbuki borç milletin paçasından akıyor. 160 bin liraya araba alıp yeni oyuncağımız yazınca o para 3 katı girmemiş olmuyor. Saçma sapan gösterişler. Tamamen kapitalizmin tuzakları. Mesela şuan bebek alışverişinde gereksiz tonlarca şey sanki mecbur alınması gerekiyormuş gibi sunuluyor insanlara. Olabildiğince sade şeyler aldım çocuğumada. Keşke çoğu bunu anlayabilse.

sosyal medyayı da bir realty show gibi düşünün. eğer eğlenmek için kullanıyorsanız sorun yok ama huzurunuzu kaçıracak kadar psikolojinizi bozuyorsa kapatın gitsin. ben severim gittiğim yerlerde foto atmayı yada arkadaşlarımın storylerine paylaşımlarına bakmayı. bence üzerinde fazla düşünmeyin. eğer siz mutluysanız , sağlığınız yerindeyse, sevdiğiniz insanlarla birlikteyseniz dert edecek bir şeyiniz yoktur. o sadece bir eğlence aracı canınızı sıkıyorsa basın çarpıya silin uygulamayı

Çok doğru, Allah sevdiklerimizden ve sağlığımızdan etmesin bizi

Eşin ne is yapıyor canım

Psikologlar bile diyor sosyal medya pskilojiyi bozuyor diye.. ben milletin gezip tozmasini kiskanmam ama umursamazliklarina imreniyorum ben niye boyle mutlu olamiyorum herseyim varken niye mutsuzum niye herşeyi takiyorum diye üzülüyorum o nedenle de girmiyorum kapartim hatta sizde kapatın ve bakmayin aslinda herkesin bir derdi var ama gosteris yapmayi sevdiklerinden takmiyor gibi yapan da cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…