Sosyal medya problemi

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Sorum cok basit. Esiniz instagramda foto hikaye paylassa ve sizin paylasmanizi istemese ne yaparsiniz ne dusunursunuz. Bu arada tek paylastigi kadar birlikte fotolarimizi da paylasiyor.
Ben esimin kendine guveni olmadigini dusunmeye basladim artik. Birlikte fotografimizi paylasmami bile istemiyor.

Birbirimizi kisitlamiyoruz
Kendine olan guveniyle alakali oldugunu sanmiyorum ben.

Konuyu yanlis anlamisim

Esiniz kendi paylasip sizin paylasmanizi istemiyormus

Anlam veremedim

Güvenle ne alaka kendini paylastgı kadar szinlede olan fotoları paylasıyorms öyle olsa zaten kendinden paykaşmaz ki szin tek fotolu hallernizi kıskanıyor olabilir gorumcemin eside öyle cnkü kendi paylasr ona paylastırmaz

Eşiniz hakimiyet kurmaya çalışıyor.
Evet ama neden? Cok sinirlerimi bozmaya basladi artik. Bir meselede hakli yada haksiz olsun farketmez. Tek istedigi onun sozunu dinliyor olmam. Sebebini bilmek istiyorum. Konusuyorum soruyorum ama cevap da alamiyorum.

Resım faln paylaşsan mesela napar ?

Evet ama neden? Cok sinirlerimi bozmaya basladi artik. Bir meselede hakli yada haksiz olsun farketmez. Tek istedigi onun sozunu dinliyor olmam. Sebebini bilmek istiyorum. Konusuyorum soruyorum ama cevap da alamiyorum.
Egosu yüksektir (özgüveni düşük demek bu) , annesi öyle yetiştirmiş, babasından öyle görmüştür.

Resım faln paylaşsan mesela napar ?
Kaldirmami soyler belki. Paylasmadim henuz. Hikaye paylasmama bile kirk kez soyleniyor. Ne gerek var yapma falan filan. Surekli bir baski. Sebebini ogrenmek iatiyorum ama konusulmuyor da. Bir de bu aralar surekli agzinda kufur. O kadar bunaldim ki. Iki lafindan birisi kufur. Ama dusunerek etmiyor. Refleks halini aldi. Ne dediginin farkinda bile degil.

Birlikte fotografinizi paylasiyosa bi sıkıntı olduğunu dusunmuyorum sizden istememsi kendisine özgüveni olmadığını ya da kıskanç olduğunu gosterir

Peki sizde eklı olupta sizi kıskancagı kımse varmı arkadaşın olarak ?

Eşinize hikayeyi kapatıp paylaşın madem öyle şey mi olur benim nişanlımda benim paylaşmamı sevmiyor ama paylaştığım zamanda bir şey demiyor

Adaletsiz bir insan olduğunu düşünürüm. Kendine güvensiz her insan böyle davranmıyor. Kadın-erkek ilişkisinde böyle adaletsiz olduğu için ataerkil, erkeğin sözünün geçtiği bir kültürde yetiştirildiğini düşünürüm.

E kıskanıyordur.
Asla kabul etmez kiskandigini ama deli gibi kiskanir anlamak zor degil. Ama beni surekli kucuk gormeye calisiyor. Yapamazsin basaramazsin diye. Mesela ayni mesafeyi birlikte yuzuyoruz derinde. Ama ona gore ben yuzme bilmiyorum. Dalis yapacagiz mesela asla bana guvenmedi bisey olur sana daha yuzme bile bilmiyorsum diye. Daldık geldik. Simdi o mode bulantisindan hasta yanimda yatiyor ben size yaziyorum.

Kendini ifade edemeyen eziklikte demekki.
Böyle birinin dediğini eşim de olsa ciddiye almazdım.
Karşınıza güçlü bahanelerle gelsin belki hakverip paylaşmazsınız. Ama sebebini de ifade edemiyor.
Bence pek takmayın. Zamanla alışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…