Sosyal medya problemi

Ben çok paylaşırım ama eşimin aklına gelmez story mtory :) bişey de diyemez ,ne hakla desin ..

Esinin sebeplerini bilemem ,kendisiyle konuşup öğrenmen gerek .bence hoş değil bu kadar müdahale

Ben çok paylaşırım ama eşimin aklına gelmez story mtory :) bişey de diyemez ,ne hakla desin ..

Esinin sebeplerini bilemem ,kendisiyle konuşup öğrenmen gerek .bence hoş değil bu kadar müdahale
Canimi sikan zaten paylasip paylasmamaktan ziyade mudehalesi. Konusuyorum ama o kadar tahammulsuz ki ozellikle son gunlerde anlayamiyorum. Dise dokunur birsey soylemiyor zaten. Ayrica surekli yapabildigim seylere yapamazsin edemezsin diye hevesimi kirmaya yonelik seyler soyluyor. Halbuki yapiyorum. Kpss calisirke bana hep bu calismayla olmaz bu sistemle olmaz gibi seyler soyluyordu ki cok calisiyordum. Cok iyi bir puan aldim yerlestim de. Kendisi de cok mutlu oldu. Simdi de diyor ki ben seni gaza getirmek icin oyle soyluyordum. Ama ben inanmiyorum.

Var evet arkadaslarim erkek de kiz da. Ama yalniz paylasacagim demiyorum ki. Ikimizin cok begendigim bi fotomuzu paylasacagim mesela buna karsi cikiyor. Anlamadim ki neyden korkuyor cekiniyor.
Kendinde ekli olmayıp siz de ekli olan birinden büyük ihtimalle

Yazının sonuna gelmeden esinin cevabını tahmin ettim .çok klişe oldu artık bu gaz mevzusu :) başka yalan bulsun . Biraz heves kırmak biraz gaz vermek ona göre ..hangisi tutarsa ..Bu tutumundan rahatsız olduğunu muhakkak bildirmissindir, artık kararlı ve biraz da sert bi şekilde son kez ilet . Neden kadınların başarısını kıskanıyor bu erkekler :) ondan daha başarılı olacaksın diye kıskançlık da olabilir .

Eşinin özgüveni yok ,senin bir yerlere gelmeni bir şeyler yapmani hazmedemiyor basit bir sosyal medya kullanmak bile buna dahil ama bunu neden yapıyor anlamış değilim aranızda eğitim,kültür,maaş vs fark var mı ? Varsa onu da aşağılık kompleksi haline getirmiş olabilir

Ikimizde universite mezunuyuz. Esim benim nerdeyse iki katim kazaniyor. Kompleks yapmasini gerektirecek bir durum yok aslinda ama hal ve hareketleri onu gosteriyor. Ben de anlam veremiuorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…