- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
ya onlar kimi görürse ekliyolar işte, yokluk böyle bişi napsınlarDimi bize de eğlence çıktıBiz hadi neyse de benim kv ye yazıyorlar ya ona ne demeli? mesajlara girip okumayı da bilmiyor yazık çok trajik durumlar oluşuyor. Geçen kv benle bir paylaşım yapti, baktım bir adam yorum yazmış bu ne tatlılık maşallah Allah ayırmasın demiş. Ben de kv ye sordum bu kim diye, bilmem ki hiç tanımıyorum diyor face ten eklemiştir ne bileyim diyor. Sanki face ten yabancıların eklemesi çok doğalmış gibi. Eşim kaç kez sinirlenip kapattı annesinin sayfasını ama yazık kıyamıyoruz oyalaniyor işte yalnızlıkta ne yapsın
Benim kayinvalidede whatsapp kullaniyor. Resim falan yolluyordu ariyordu yanlislikla herkesi. Sonra kizi engellemis cogu kisiyide ne yazikki sorun halledildiya onlar kimi görürse ekliyolar işte, yokluk böyle bişi napsınlarBir gençler çok fütursuzca kullanıyor şimdilerde, bir de ortalama 50'li yaşlar. onlar da sonradan öğrenmeye çalıştığı için, oluyor öyle yanlışlar, öğretmek lazım.
Geri kafali degilde, cok ince dusunuyor .Geri kafalılık ediyor bu konuda.
Yalnız benim kv 80 yaşındaya onlar kimi görürse ekliyolar işte, yokluk böyle bişi napsınlarBir gençler çok fütursuzca kullanıyor şimdilerde, bir de ortalama 50'li yaşlar. onlar da sonradan öğrenmeye çalıştığı için, oluyor öyle yanlışlar, öğretmek lazım.
Bence de bende böyle bir yorum bekledim yazmadan önce eşiniz birseyleri gizlemek iste yor olabilirBence sakladığı bir şey var. Bir sosyal medya neden bu kadar olay olsun? Yani neden bu kadar karşı? Ya kendisinin hesabı var görmenizi istemiyor. Ya da açarsanız çekindiği biri size mesaj atar ondan korkuyor. Zira normal değil bu derece istememesi , çok saçma.
Ben sosyal medya kullanıyorum, eşim kullanmıyor. Açıp da ne yapıyorsun diye bir gün bakmışlığı yok, kapat da diyemez. Kendi hür irademle açıp yine istersem kendi hür irademle kapatırım.
Sosyal medya hesabi kullanır mısın bilmem ama şeye takıldım, is karıştırmak isteyen her turlu karistirir bu devirde, instagram, facebook vs kullanması şart degil.. Guvensizlik olmasi cok sacma o yonden..Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
Benim kayinvalidede whatsapp kullaniyor. Resim falan yolluyordu ariyordu yanlislikla herkesi. Sonra kizi engellemis cogu kisiyide ne yazikki sorun halledildi
Yalnız benim kv 80 yaşında
Öyle deme bakimlidir, kremlere kozmetige servet döküyorvay anasını arkadaş.. o kadar düştüler demek ki
maşallah vallaÖyle deme bakimlidir, kremlere kozmetige servet döküyoryazanlar 50 yaş civarıydı. Bakımlı olmanın meyvelerini toplamış hiç kendi yaş civarı yoktu
Benim kv ye biyikli filan bir adam tanışabilir miyiz yazmış defalarca (tabi kv mesajları görmez bile açıp okumaz biz eşimle bakmıştık) sonra elinde çiçeklerle selfie atmış. Hiç unutamıyorum o sefie yimaşallah vallahiç bana öyle asılan eden yok ha herkes gayet nazik bir şekilde tanışabilir miyiz yazmış sadece.. ayol beğenmediler zaar beni
Acmiyorum. Baktim yumusamiyor zorlamiyorum. Artik ne yapayimEn güzeli ortak alın.. şifre ikinizdede olacak..Ozge&Tayfun Çiçek gibi..Ya da kocana uy..bir hesap icin..sevdicegini kirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?