Sosyal medya

Bu tür şeyler kişisel kararlar. İstemeyen kullanmaz. Ama kimsenin kimseye bu konuda baskı yapma hakkı yok. Herkes kendi işine baksın. Bu karı-koca da olsa böyle.

Öyle tipler çok. Bende istek gelmesin diye yeğenimle çekilmiş resim koymuştum. Gelen mesajlar bi baktım arttı. İlk mesaja baktım tanışmak istiyor falan evliyim kusura bakma dedim olsun farketmez tanışalım deyince engel attım. Mesajı kapattım. Bide buraya üye olunca hiç bakmıyorum.

Hergün yatarken kalkarken yemek hazırlarken doğum düğün resimleri ardı arkası gelmeyen. Hergün ayrı makyaj yapıp suratının resmini çekip atanlar iyice bunalmışım :) bi de mutlu olmadığını bildiğin insanların mutluluk pozları gerçekten çok komik. İnsanlar neyi nasıl kullanacağını bilmiyor artık.

Elin abazasinin ayıbı yani niye kendinizi suçlu hissedesiniz ki. Keşke şu toplumda bizleri adam gibi koruyacak kanunlar olsa... Kadını ve çocukları korkutup yıldırıp evlere tıkıyorlar

Hahaha ben de aynen şimdi baktım bir sürü mesaj şöyle bir göz attım aynen dediğiniz gibi tanışma istekleri. Bir de çok eskiden görüştügüm biri yazmış nerden aklına gelip de bulduysa beni. Eşimin soyadıyla kayıtlıyım halbuki. Onu hemen yok ettim arada temizlemek lazım demek ki.

Eşin gereksiz görüyorsa kendi kapatsın sana karışmasın

Ben de kapattım kendi isteğimle
Eşim benden 3 ay sonra kapattı. Ama ben baskı yapmadım söylemedim bile kapat diye
Eşine neden istemediğini sor. Gereksiz görüyosa kendi açmasın, sen de onunla ilgili bişey paylaşmazsın olur biter

arkadaş sağolsun hatırlattı bize de iyi oldu..

arkadaş sağolsun hatırlattı bize de iyi oldu..
Dimi bize de eğlence çıktı Biz hadi neyse de benim kv ye yazıyorlar ya ona ne demeli? mesajlara girip okumayı da bilmiyor yazık çok trajik durumlar oluşuyor. Geçen kv benle bir paylaşım yapti, baktım bir adam yorum yazmış bu ne tatlılık maşallah Allah ayırmasın demiş. Ben de kv ye sordum bu kim diye, bilmem ki hiç tanımıyorum diyor face ten eklemiştir ne bileyim diyor. Sanki face ten yabancıların eklemesi çok doğalmış gibi. Eşim kaç kez sinirlenip kapattı annesinin sayfasını ama yazık kıyamıyoruz oyalaniyor işte yalnızlıkta ne yapsın

Sana guvenmemekle ilgisi yoktur cevresinde gordukleri yuzunden sosyal medya bir canavar gibi.gorunmus olabilir esinin gozune.... bizde 1.sene kullanmadik.daha sonrasinda esimle ortak.bir hesap actik bize yetiyor ben daha aktif.kullaniyorum ama esimin telefonundada acik hesaplarımız....her seyimiz ortak

7 sene önce kapattık eşimde bende kapattığımız dönem daha kullanılır haldeydi şimdi hayatta açmam can sıkıntısı sosyal hesapla bitmez zamanı çalar...

4 yil onceydi, ikimizde esit kiskancliga sahip oldugumuz icin daha sevgili olmamizdan iki gun sora ikimizde birbirimize kapattirdik. Sadece ilk kim teklif etti onu hatirlamiyorum. Guvensizlikle alakali degil bu aslinda tamamen kiskanclik. Sifreleride biliyoduk ustelik. Bi kac ay sora Tutturdu ikimiz adina acicam yeni diye. En nefret ettigim seylerden birisiydi bisuru isim yazan facebook hesabi.
Neyse dedim artik surekli soyleyip durdu iyi ac tm dedim kurtulim diye. Actiktan bi kac gun sora eskiden ciktigi yada konustugu kisiler yazmaya basladi sifreyide biliyodum. Tabi ozamanlar ergen zamanlarim oldugu icin ayrilmistim sanki beni aldatmis gibi geliyodu oyle seyler halbuki kendisi yazmiyodu bile.
Sonucta kendisi kapatti dahada adini anmadi 4 senedir

Aynen oyle bizzat aile hayatini yada karakterini bildgim insanlar oyle atip tutuyolardiki sakami bu diyordum mesela biri vardi bi yakinakrabamizin esi bu adamda siddet var ihanet var hakaret var ama inanrmisin siddet karsiti sozler paylasirdi adamlikla ilgili faln hatta sini olup keske herkes facebookta paylastigi sozler kadar dogru ve durust olsa yazmistim bu lafimi cogu kisi ustune alinmistiki silmislerdi beni.eklemesen olmaz neden eklemedin oluyor eklesen olmaz iyice sinir oluyosun.boyle kafam rahat

Boşver böylelikle gerçek dışı paylaşım yapanlar belli etmiş kendini seni silerek. :) Bende öylelerini silmek istiyorm da yakın akraba diye tutuyorum beğeni falan yapmam hiç :)

Benim evlilikle alakali degil.. facebookmu kaldi allasen :) cok eski geliyo bana ama ben cok kullanildigi zmnlarda kapatmistim.. pisman degilim..esim kullanir hala.. bende instagram kullanirim..

Bana esimle tanistim tanisali sosyal medya yasak.Watsapa bile laf ederdi simdi benim,bebislerin resmini filan istedigi icn bise demiyor.Ha benim var miydi face?Ben de sevmiyodum zaten kullanmadm.Kafa dagitmak icin diyosan "Kk" fazlasiyla yetiyor =]

Esiniz kıskanıyordur fotonuz felan varsa erkekler gelemez öle seye istek felan atiyor diosunuz gururuna yediremez kullanma diorsa kullanma bnde kullaniyordum esim kapat dedi kapattim araniz bozulacagina valla kapatin acmayin güveni sarsar sonucta o sizin esiniz

Ben face kapattım çoktan sadece insta var o da kendime ait diyet hesabı ve özel hesabım mesela.özel hesbımdan çok diğerindeyim.kimse kimseyi özel hayatıyla değil bilgileriyle ilgileniyor.ben gerçek şeyler paylaşıyorum ama herkes paylaşmıyor.Şöyle düşünelim bir de üzgün anını neden paylaşsın insanlar güzel şeyler yayılsın evrene.Sadece yapmacık olanlar zaten belli oluyor.Ben kötüleri de koyuyorum valla.Ama bazen hepsi bizi bunaltıyor.

Bi programda dinlemiştim ne kadar doğru bilemem ama son zamanlarda boşanmalarin %80 ni sosyal medyadan kaynaklaniyormuş

Bunu konuyu duymamistim daha ben

6 senelik evliyiz ikimizde hiçbir sosyal medya kullanmama kararı aldık sadece whatsapp yüklü telefonlarimizda
Hatta onda bile gruba felan katilmiyoruz

Ama sosyal medya kullananlarada saygım var bu bizim tercihimiz.

Eskiden cep telefonu da yoktu, kullanmasın ne olur ne olmaz :) Eski zamanlar gibi yaşamak istiyor madem,bugün yaptığı bir çok şeyi yapmaması lazım.
Evet sosyal medya gereksiz ve çok zaman alıcı ,ama açıp acmayacaginiza siz karar vermelisiniz,en fazla rica edebilir.Bu kadar katı olması normal gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…