- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Öyle tipler çok. Bende istek gelmesin diye yeğenimle çekilmiş resim koymuştum. Gelen mesajlar bi baktım arttı. İlk mesaja baktım tanışmak istiyor falan evliyim kusura bakma dedim olsun farketmez tanışalım deyince engel attım. Mesajı kapattım. Bide buraya üye olunca hiç bakmıyorum.Aslinda bu herkesin kendi tercihi ama sunu demek istiyorum malesef facebook eskiden guzeldi gbime geliyor internet artik.herkesin kolayca ulasimina saglandigi icin resmen sosyal.medyalar abaza kayniyor bundan 2 yil once bende kullaniyordum profilimde evli yazip esimle resmim olmasina ragmen bir suru abaza mesaj atmisti bide bu mesajlar diger klasorune dusmus arkadas olarak ekli olmadiklari icin sonrada gordum mesajlari basimdan asagi kaynar su dokuldu sirf slm yazmalarina cevap vermedgm icin yemedgim kufur kalmamisti hele biri oyle seyler yazmistiki yuzum kipkirmizi oldu inanin o mesaji esim gorseydi sanirim benden sogur yuzume bakmazdi midem bulandu ogun kapattiim birdahada acmadm hicte dusunmuyorum esim zaten kullanmiyor malesef pislikler heryerde gecen kuzenim soyledi ozel yerlerini cekip profil yapiyolarmis kendiside kapatmis hesabini.esiniz huzursuz olacagina sosyal medyaniz da olmasin bosverin
Elin abazasinin ayıbı yani niye kendinizi suçlu hissedesiniz ki. Keşke şu toplumda bizleri adam gibi koruyacak kanunlar olsa... Kadını ve çocukları korkutup yıldırıp evlere tıkıyorlarCunku resmen mesajiyla tecavuz etmisti sapik adam oyle pis seyler yazmistiki hayatimda ilk kez duydugum laflar vardi yani ne bileyim ben tiksindim arkadas ekleme butonunu biliyorum ama mesaj yollama butonu ozaman yoktu sanirim yada vardi ben bilmiyorum
Hahaha ben de aynen şimdi baktım bir sürü mesaj şöyle bir göz attım aynen dediğiniz gibi tanışma istekleri. Bir de çok eskiden görüştügüm biri yazmış nerden aklına gelip de bulduysa beni. Eşimin soyadıyla kayıtlıyım halbuki. Onu hemen yok ettimya zaten o mesajları görmüyosun bile.. arkadaş yazınca aklıma geldi, ben de diğer kutuma göz attım. evet bir sürü erkek slm tanışalım falan yazmış taaa geçen senelerden.. onu da nerden bulacağımı google a yazdım hatta, unutmuşum..
doğru kullanmayı bildikten sonra sorun yaşanmıyor. Söylediklerinize katılıyorum.
Arkadaslar esimle evlenmeden once face kullaniyorduk ikimizde. Daha sonra esim evlendikten sonra kapatti ve bendende kapatmami istedi. Ben bir yil daha kullanip istegi uzerine daha sonra kapattim. Esime sıkılıyorum desemde hic acmami istemiyor. Neymis eskiden sosyal medyami varmis insanlar daha cok mutluydu falan diyor. Insanlar yuzune gülüp arkadan atiyorlar. Kesinlikle istemiyorum deyip duruyor. 3yildir whatsap haric birsey kullanmiyoruz. Ama bende bu adami nasil ikna ederim yoksa haklimi . Dusunceleri neler tamam hakli yanlarida var ama insana bagli nasil kullanmasina banami guvenmiyor aceba? Guvenini sarsacak birseyde olmadi. Sadece erkekler arkadaslik yolluyordu zaten kabulde etmiyordum. Bir kac kez inadina actim ona gostermeden ama 2 gun sonra suclu hissedip kapattim. Esim cok kiskac biri degil yerine gore . Yani belli etmemeye calisir. Sizce guvensizlikmi? Kiskanclikmi? Yoksa dogrusunumu yapiyor?
arkadaş sağolsun hatırlattı bize de iyi oldu..Hahaha ben de aynen şimdi baktım bir sürü mesaj şöyle bir göz attım aynen dediğiniz gibi tanışma istekleri. Bir de çok eskiden görüştügüm biri yazmış nerden aklına gelip de bulduysa beni. Eşimin soyadıyla kayıtlıyım halbuki. Onu hemen yok ettimarada temizlemek lazım demek ki.
Dimi bize de eğlence çıktıarkadaş sağolsun hatırlattı bize de iyi oldu..
Aynen oyle bizzat aile hayatini yada karakterini bildgim insanlar oyle atip tutuyolardiki sakami bu diyordum mesela biri vardi bi yakinakrabamizin esi bu adamda siddet var ihanet var hakaret var ama inanrmisin siddet karsiti sozler paylasirdi adamlikla ilgili faln hatta sini olup keske herkes facebookta paylastigi sozler kadar dogru ve durust olsa yazmistim bu lafimi cogu kisi ustune alinmistiki silmislerdi beni.eklemesen olmaz neden eklemedin oluyor eklesen olmaz iyice sinir oluyosun.boyle kafam rahatÖyle tipler çok. Bende istek gelmesin diye yeğenimle çekilmiş resim koymuştum. Gelen mesajlar bi baktım arttı. İlk mesaja baktım tanışmak istiyor falan evliyim kusura bakma dedim olsun farketmez tanışalım deyince engel attım. Mesajı kapattım. Bide buraya üye olunca hiç bakmıyorum.
Hergün yatarken kalkarken yemek hazırlarken doğum düğün resimleri ardı arkası gelmeyen. Hergün ayrı makyaj yapıp suratının resmini çekip atanlar iyice bunalmışım :) bi de mutlu olmadığını bildiğin insanların mutluluk pozları gerçekten çok komik. İnsanlar neyi nasıl kullanacağını bilmiyor artık.
Oyle malesef ...Elin abazasinin ayıbı yani niye kendinizi suçlu hissedesiniz ki. Keşke şu toplumda bizleri adam gibi koruyacak kanunlar olsa... Kadını ve çocukları korkutup yıldırıp evlere tıkıyorlar
Boşver böylelikle gerçek dışı paylaşım yapanlar belli etmiş kendini seni silerek. :) Bende öylelerini silmek istiyorm da yakın akraba diye tutuyorum beğeni falan yapmam hiç :)Aynen oyle bizzat aile hayatini yada karakterini bildgim insanlar oyle atip tutuyolardiki sakami bu diyordum mesela biri vardi bi yakinakrabamizin esi bu adamda siddet var ihanet var hakaret var ama inanrmisin siddet karsiti sozler paylasirdi adamlikla ilgili faln hatta sini olup keske herkes facebookta paylastigi sozler kadar dogru ve durust olsa yazmistim bu lafimi cogu kisi ustune alinmistiki silmislerdi beni.eklemesen olmaz neden eklemedin oluyor eklesen olmaz iyice sinir oluyosun.boyle kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?