• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada dediğim hesapta bir sürü tarih var nişan evlilik doğum tarihi kesin kadın hesabı kardeşi olabilir mi dicem saçma olur eşi olsa kocasını ve kızını koyması daha mantıklı değil mi ?
Kadına mesaj atardım ben olsam. Bu fotograftaki adam kardeşiniz mi? Benimle flört ediyor ve buluşmak istiyor da emin olmak istedim diye. En azından haberi olsun, gözü dışarıda kocadan.

Şey mi yapcam sen evlimişsin diye yazsam direk eminmişim gibi hayir derse şaka yaptım ajahah derim 😅 Allah bana akıl fikir versin gerçekten çok ihtiyacım var
O dediğiniz kadını eklesenize ya. İstek atın bir. Ortak arkadaş görünecek doğal olarak onda ve merak edecektir.
Iyi de ya değilse o zaman olay bana döner
Kardeşi değilse mi? Niye size dönsün onlar birbirine dönecek.

Postegro mu ilk defa duydum

Nasıl yani? Gizli hesabımız da mı olamayacak? İsteyen uygulamayla görebilecek mi? Aman tanrım didim. :skandal::skandal::skandal:
Ay evet çirkin bir şey aslında cidden ama acil stalk gerektiren durumlarda kurtarıcı olabilir :KK70: Sizi takip edenler arasında uygulamayı kullanan varsa o zaman hesabınız gizli olsa da çıkıyor fotoğraflarınız. Ben buradan birine sormuştum postegroya girerken kullanacağınız hesap fake olmalı çünkü hesap çalınma durumları olabiliyormuş.

O dediğiniz kadını eklesenize ya. İstek atın bir. Ortak arkadaş görünecek doğal olarak onda ve merak edecektir.

Kardeşi değilse mi? Niye size dönsün onlar birbirine dönecek.
Ben sanırım ekran görüntüsünü atıp direk sorcam tutamıyorum artık kendimi ya da ilk fake hesaptan eklicem emin olursam mesajları atarım karısına

İnstagramdan neden pat diye görüntülü aramıyorsunuz? Seni görmek istedim dersiniz.

Görmemişmiş internt çekmiyormuş birde bugün falan filan
Görünce de geri arayamamış mı?
Evli olduğunu öğrendim, eşine tüm mesajların görüntüsünü atıp herşeyi anlatacağım birazdan deyin. Salak yerine koyuyorlar bir de insanı bit kadar akıllarıyla.
Bu arada karısına mesaj atacaksanız hemen atmayın, alır teli siler. Yarın o işteyken atın.

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Valla ben sosyal medyadan tanıştım nişanlandım ama şöyle bi durum var bemim şehrime gelmesi bir haftayı aldı öylelikle güvendim görünce tanıyınca teslim oldum… sadece sosyal medyada kalsa güvenemezdim ama iyiler de çıkıyor artık başka çare yok çünkü

Görünce de geri arayamamış mı?
Evli olduğunu öğrendim, eşine tüm mesajların görüntüsünü atıp herşeyi anlatacağım birazdan deyin. Salak yerine koyuyorlar bir de insanı bit kadar akıllarıyla.
Bu arada karısına mesaj atacaksanız hemen atmayın, alır teli siler. Yarın o işteyken atın.
Sorcam aklıma yatmazsa konuşmayı bitircem o hesapta olan resimlerin ekran görüntüsünü at derim dürüstse atar değilse korkup engeller beni ya da konuşmayı bitirir bana güvenmiyorsun diye bahane eder

Hayir asla..göre göre taniştigim insana bile hemen güvenmem kaldiki internetten asla

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
10 yıllık kocama guvenmiyorum düşün artık. Evli olabilir aman dikkat

Geçenlerde bi tanıdığın oğlu internette tanıştığı kadına 30 bintl kaptırmış. Söyleyeceklerim bu kadar.
Ben zerre acimiyorum oylelerine muge ye de çok çıktı iyi yapmislar valla salak olmasalarmis 50 yaşında kadın ağzında diş yok sevgili yapacam diye dolandirilmis iyi olmuş o parayı bir hasta cocuga Verse ölür ama 😒

Yegeni mi? Ajsjsjsjsj :D:D
Ne guzel yalanlar , safsalaklar boyle boyle kiz dusureceklerini saniyorlar .
Ben burdan inanmadim, siz ikilemde nasil kaldiniz hayret.
Degil internetten, yuzyuze tanissam da guvenmem kimseye.
%99.9 adam evli. Ama eminim karisi ile anlasamiyordur, ayri yatiyor ama 4 5 tane çocuğu vardir. Bosanacaktir falan filan bla bla bla
Klasik serefsiz erkek soylemleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X